- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hissetmedim daha 18 haftalık oldum tık yok dahaBen de çok istiyorum umarım bir an önce hissederim![]()
Ay ben dün hissettim içimde döndü sanki öyle bir hissiEvet canım bence kasılma değil bu bebeği hissediyoruz. Benim perşembe günü randevum var yine sorcam doktoruma. Endişelenme sende![]()
Benim özellikle sola giren keskin ağrılarım oluyor. Doktor büyümeden kaynaklı olduğunu söylemiştiKizlar merhabalar bugun 16.haftamdayim sabah ise gelirken otobuste kasiklarimdan ince sizi halinde sirtimin sol kurek kemigine dogru degisik bi agri hissettim sanki agriyan bi sinir vardi kasiklarimdan karnimdan sirtima dogru bi agri gecisi oldu 7-8 defa sizde boyle bi durum oluyormu birde ara ara karnimin ya sagi ya solu keskin bi agri saplaniyor sizde boyle bisey oluyormu
Sürpriz bebek olacak demek kiKızlar Bu arada dün de bebeği incelerken kızın iyi gibi bir cümle kullandı erkek demiştiniz dedim kordonu var açmıyor dedi bacağını ayy benim cinsiyet işi çok karman çorman oldu![]()
bana doktor 19 20 de dedi. dediği gibi yaparım sanırımm.Kizlar ayrıntılıya kaçıncı haftada girmeyi düşünüyorsunuz
Doktor 20 de cagırdı beni 14 haziranda gidecegimKizlar ayrıntılıya kaçıncı haftada girmeyi düşünüyorsunuz
Haftaya kontrole çağırdı çikolata filan mı yesem yani baya büyüdü artıkSürpriz bebek olacak demek ki![]()
Ben hiç almadım ama çok kilolu hamile kaldım çok kilo alanlar daha hızlı veriyor üzülme tadını çıkart canımKızlar kaç kg aldınız simdiye kadar? Ben 6 kg almısım moralim bozuldu(
Ben içimde kıpırtı hissediyorum ama daha net haraketlerini hissedemedim. Kıpırtılarıda 2 gün hissediyorsam 3 gün hissetmiyorum. Bende sabırsızlıkla bekliyorumAy ben dün hissettim içimde döndü sanki öyle bir hissiartık hissetsek ne güzel olur güya ikinciler erken hissedilirdi
![]()
ben diyetisyenle devam ettiğim için henüz 1 kg aldım canım. karnım yavaş yavaş büyümeye başladı ama ben kilo almıyorum sayılır. bebek büyüyor sadece.Kızlar kaç kg aldınız simdiye kadar? Ben 6 kg almısım moralim bozuldu(
Ben tam 20. Haftaya randevu aldımKizlar ayrıntılıya kaçıncı haftada girmeyi düşünüyorsunuz
Benim ikinci hamilelik olmasına rağmen hala net hissettim diyemiyorum ya ama 20 den sonra net hissediliyor ilk bebişlerde az kaldı inşallahBen içimde kıpırtı hissediyorum ama daha net haraketlerini hissedemedim. Kıpırtılarıda 2 gün hissediyorsam 3 gün hissetmiyorum. Bende sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Valla 13 de erkek 16+5 de kıza benziyor dedi hala belli değilay kızlar 16. haftadan sonra artık cinsiyet değişmez di mi ya? 14. haftada kesin kız bacak arasında bir şey yok ama 2 hafta sonra kesin söylerim dedi. 16 da gittik bacaklarını açmadı kız gibi ama sırt üstü yatmadığından bir şey diyemiyorum. erkek bebek bacaklarını bu kadar kapatamaz zaten dedi. dayanamadım dün tekrar gittim. bu sefer kesin kız olduğuna kanaat getirdi. 16 dan sonra cinsiyetinde değişme olur mu ki? emin misiniz kesin kız mı dedim. kesin kız kafatasının yuvarlaklığından bile kız olduğu belli dedi.
19+2 ye gün verdi doktor bana.Kizlar ayrıntılıya kaçıncı haftada girmeyi düşünüyorsunuz