2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaaa ne güzel isimler bunlar 😍 kızım erkek oldaydı çınar olucaktı ilk bi erkek dedilerde heves etmiştim 😂 çınar hala aklımda ama kardeşim soğuttu o benden daha çok isim bakıyo eşimde çok ketum bakıyomusun isim hiç diyorum daha net belli değil diyo o konuda hep bana bırakıyor kızıma aryayı ben mira yı eşim seçmişti ikiz olucağı için tek isim düşünüyorum bakalım bide doktor 3 hafta sonra çağırdı 😂 ağırlaşmadan alışveriş yapıyım diyorum ama galiba detaylıda kesinleşcek 😂 erken hissederim ikizler dedim ama hala tık yok bende kızımda 16 17. Haftalarda kasıklarımda seyirmelerle başlamıştı

diğer oğlun kaç yaşında, yaş aralıkları ne olacak küçük oğluş geldiğinde
4,5 şuan doğuma 5 olcak inşalah
Tuna çok güzel bayılıyorum inanılmaz güzel güçlü akıllı ve hızlı bir balıktır eşim istemedi yoksa bence süper isim👏🏻👍🏻
bende çok beğeniyorum kısa olması daha çok hoşuma gidiyor
İki isim de çok güzel bence❤️
:KK200::KK200:
Yaaa ne güzel isimler bunlar 😍 kızım erkek oldaydı çınar olucaktı ilk bi erkek dedilerde heves etmiştim 😂 çınar hala aklımda ama kardeşim soğuttu o benden daha çok isim bakıyo eşimde çok ketum bakıyomusun isim hiç diyorum daha net belli değil diyo o konuda hep bana bırakıyor kızıma aryayı ben mira yı eşim seçmişti ikiz olucağı için tek isim düşünüyorum bakalım bide doktor 3 hafta sonra çağırdı 😂 ağırlaşmadan alışveriş yapıyım diyorum ama galiba detaylıda kesinleşcek 😂 erken hissederim ikizler dedim ama hala tık yok bende kızımda 16 17. Haftalarda kasıklarımda seyirmelerle başlamıştı
eşim Çınar a daha sıcak ben Tuna ya bakalım ne olcak

Ben ameliyattan cıktım kımse yok oda numaranız kac bılmıyorum 🤣🤣 Dedım heralde şu taraftaydı oda heyecandan ben odayamı baktım neyse odaya doğru giderken eşim geldi 😅 Ameliyathaneden çıkışımda bende 50 kişi beni kapıda beklıyordur dıyorum hepsı kızımın basına gıtmıs .
Eşimde dıyor kı hangı kapıdan cıkacagını bilemedim bi oraya gıttım bi oraya 🤣🤣

Yaa bende aldıgımdan cok fazlasına sattım zaten ben aldıgımda 40-50 arası bişeydı galıba .
Son zamanlarda normal çöp poşetıne dönmüştüm aşırı pahalanınca kendı poşeti .

Yaa dünden beri bende tuna ismine takıldım hoşuma gitti tınısı alp ve alide listemde 😇
Yaaa çok tatlı anılar bunlar bende bir video izledim böyle diyorki ne gidicem bebeğin peşine tanımam etmem bi hukukumuz yok karımın yanına giderim 😂😂

16. haftamda ilk defa hissetmiştim. Bariz belliydi şimdi belli belirsiz ara sıra oluyor. 18 bitmek üzere bizim. Daha minicikler hissedilmemesi çok normal. ♥
Hayırlısıyla inşallah Rabbim o duyguyu en içtenlikle nasip etsin inşallah ❤️ tekme atışları hareketlerini 🥰

Bugün ben de cinsiyet öğrendim hanımlar. Konuda erkek bebek nüfusu fazla ama bizimki kız olacakmış. 2 tane kızım olacak Allah nasip ederse. Maalesef kanama alanım var aktif kanama da yaşadım yakın zamanda umarım tez zamanda biter de hamileliğin güzel taraflarını yaşayabilirim. Bir de 4lu tarama için kan verdim umarım o da güzel sonuçlanır.
Hayırlı sonuçlar alirsn inşallah inşallah geçer kanama alanı dikkat et kendine

Anladım canım kilo için bişe demedi herşey yolunda dedi bilmiyorum artık ama ısrarla sen kilo almamaya çalış dedi 😂😂
O zaman her şey yolundadır😍
Benim doktorumda biraz kilo takıntılı, burda herkesin vitamine başladığı ay bana bıraktırmıştı ben kendi ısrarımla kullandım bugün yine bırakmamı söyledi. Çok istiyorsan haftada 2 kere iç dedi. Ona göre gereksiz kilo aldırıyormuş multivitaminler. Gerek görürsek kullanırsın şuan ihtiyacınız yok dedi. Bırakcam bende doktoruma güvenerek🤷‍♀️

4,5 şuan doğuma 5 olcak inşalah

bende çok beğeniyorum kısa olması daha çok hoşuma gidiyor

:KK200::KK200:

eşim Çınar a daha sıcak ben Tuna ya bakalım ne olcak

Bende tunayı begendm👍 söyleyiş bile guclu, eşine sürekli tuna diye diye söyle, erkekler bişeyi 20 kere duyunca akıllarına girio.. Ondan snra o da ister🤣

Ben ameliyattan cıktım kımse yok oda numaranız kac bılmıyorum 🤣🤣 Dedım heralde şu taraftaydı oda heyecandan ben odayamı baktım neyse odaya doğru giderken eşim geldi 😅 Ameliyathaneden çıkışımda bende 50 kişi beni kapıda beklıyordur dıyorum hepsı kızımın basına gıtmıs .
Eşimde dıyor kı hangı kapıdan cıkacagını bilemedim bi oraya gıttım bi oraya 🤣🤣

Yaa bende aldıgımdan cok fazlasına sattım zaten ben aldıgımda 40-50 arası bişeydı galıba .
Son zamanlarda normal çöp poşetıne dönmüştüm aşırı pahalanınca kendı poşeti .

Yaa dünden beri bende tuna ismine takıldım hoşuma gitti tınısı alp ve alide listemde 😇
😂 bizim cinsiyet belli olmasa da ben de demir alp veya ali demir diye düşünüp duruyorum iki ismi de görünce dikkatimi çekti 🥰

Yaaa çok tatlı anılar bunlar bende bir video izledim böyle diyorki ne gidicem bebeğin peşine tanımam etmem bi hukukumuz yok karımın yanına giderim 😂😂
Bende çıktığımda kapıda annem vardı eşime neden beni beklemedin de bebeğin peşinden gittin diye sorduğumda bebekleri karıştırırlar falan uğraşmayalım diye bebeğin peşinden gittim demişti 🤪

😂 bizim cinsiyet belli olmasa da ben de demir alp veya ali demir diye düşünüp duruyorum iki ismi de görünce dikkatimi çekti 🥰
Yaa arkadaşım oğluna alp demir ismini koydu 😂 Ya ben alp çok istiyorum aşırı uyuyo soyadımıza ama işte alp kısa yanına birşey eklemek istesek isim uzuyor 😂 bakalım ne olacak kısmetinde ne var kuzumun 😍

Benim doktorumda biraz kilo takıntılı, burda herkesin vitamine başladığı ay bana bıraktırmıştı ben kendi ısrarımla kullandım bugün yine bırakmamı söyledi. Çok istiyorsan haftada 2 kere iç dedi. Ona göre gereksiz kilo aldırıyormuş multivitaminler. Gerek görürsek kullanırsın şuan ihtiyacınız yok dedi. Bırakcam bende doktoruma güvenerek🤷‍♀️
Bana da doktorum vitamini bıraktırdı bu hafta kilo takıntısı yok ama gereksiz artık zaten vitamin değerlerin iyi bol bol taze meyve sebze et balık tüketirsen aynı şey olur dedi. İnanılmaz iştah açıyor ama kullandığım. Bir gün öğlen içmiştim. -Normalde gece yatmadan içerim sabah endokrin kontrollü ilacım olduğundan.- O gün hep tıkındım eşim bile şaşırdı halime. Yalvardı artık bir şey yemeyelim nolur diye :KK53:

Yaa cidden sonrası güzel de ameliyathaneden cıkınca kimseyi karşında bulamayınca aşırı derecede yıkılıyorsun 🤣🤣
Birde biz en az 15 kişiydik bir kişi bile beklemedi bence babam olsaydı o gün beni asla tek bırakmaz kapıda beklerdı 🥺

Bana da doktorum vitamini bıraktırdı bu hafta kilo takıntısı yok ama gereksiz artık zaten vitamin değerlerin iyi bol bol taze meyve sebze et balık tüketirsen aynı şey olur dedi. İnanılmaz iştah açıyor ama kullandığım. Bir gün öğlen içmiştim. -Normalde gece yatmadan içerim sabah endokrin kontrollü ilacım olduğundan.- O gün hep tıkındım eşim bile şaşırdı halime. Yalvardı artık bir şey yemeyelim nolur diye :KK53:
Benimde doktorum aynı şeyleri söyledi et yemek istemiyorsan bol bol semizotu salatası yap ye, benim vejeteryan hastalarım var sebzelerle gayet güzel kan değerleri dedi. Ama gerçekten aşırı iştah açıyo vitaminler. Neyse benim doktorum gibi düşünen başka doktorlarda varmış içim rahatladı 😂

Benimde doktorum aynı şeyleri söyledi et yemek istemiyorsan bol bol semizotu salatası yap ye, benim vejeteryan hastalarım var sebzelerle gayet güzel kan değerleri dedi. Ama gerçekten aşırı iştah açıyo vitaminler. Neyse benim doktorum gibi düşünen başka doktorlarda varmış içim rahatladı 😂
Omega3 de ekstra olarak kullanmamı istemedi. Dünya çapındaki araştırmaları falan inceliyor genelde bu tür takviyelerde. Balık ye haftada 2 gün takviyeye ihtiyacın yok para tuzağı dedi geçti :KK53:

İşimiz zor bakalım doğuma kadar kaç kilo alacas 😂

Omega3 de ekstra olarak kullanmamı istemedi. Dünya çapındaki araştırmaları falan inceliyor genelde bu tür takviyelerde. Balık ye haftada 2 gün takviyeye ihtiyacın yok para tuzağı dedi geçti :KK53:
Aynı şeyleri düşünüyorlar ya😂 aslında kullanırken balık yemek zorunda kalmadığım için iyi oluyordu ama zorda olsa yicem artık 😂

Yaa cidden sonrası güzel de ameliyathaneden cıkınca kimseyi karşında bulamayınca aşırı derecede yıkılıyorsun 🤣🤣
Birde biz en az 15 kişiydik bir kişi bile beklemedi bence babam olsaydı o gün beni asla tek bırakmaz kapıda beklerdı 🥺
🥹 benim kendi ailemden sadece annem vardı maalesef bu doğumda kimseyi istemiyorum açıkçası eşimle kalmak istiyorum doğum sonrasında da bakalım neler bekliyor bu doğum da bizleri benim için şuan en kötü durum oğlumu nasıl bırakıcam ben doğuma giderken

Back
X