2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Arkadaşlar bu arada doktor bana bugün bunları yazdı aldım, sizler neler kullanıyorsunuz bir önceki hamileligimde demir için ayrı bi ilac kullanmıştım bunda folik asit de var sanırım az miktarda belli hafta sonrası folik asit alınmamalı aslında ama bilemedim . Omega yazmadı sizler kullaniyor musunuz. Mumtivitamin olarak decavit yazmış ama yüksek A vitamini varmış şimdi gördüm acaba tehlikeli olur mu hem bebek için hem de kan sulandirici kullanırken yüksek A vitamini zararlı bebek için malum. Decavit multivitamin kullanan var mi . sizler neler kullanıyorsunuz ??
Benim doktorum da vitamin olarak decavit verdi 1 haftadır kullanıyorum

A

Ayyy bu kadar fark olduğunu bilseydim bugün sorardım 😒😒 artık temmuzda ayrıntılıda sorarım inşallah, A Aycee09 sen benden önce gideceksin sanırım, bakalım ne fiyat alacaksın 🙈
Pazartesi arıcam bi bilgi almak için sabitleyelim hemennnn 😂😂 çarşamba devleete gidicem kan tahlilleri için önemli bişey görmediğim sürece bayramdan sonra giderim diye düşünüyorum senden önce olur muhtemelen bilgi veririm 🥰 ben kızımda hiç pazarlık yapmadım kendi istediğimle olduğu halde sağolsun doktorum zorunlu yazdı yarı yarıya düşmüştü ilk doğumumu burda yaptım falan diye konuşucam bilmiyodum ekstra indiriimleri 😂 geçende biri muane ücretini kontrollere gelmiyorum etmiyorum diye düşürmeye çalışıyodu konuşuyodu demekki bi indirim hakkı tanınıyo ☺️

2 gündür yatarken sağa sola döndüğüm esnalarda oluyordu normal karşıladım ama bugün sınav birde üstüne çarşı turu ağır mi geldi bilmiyorum ama yurumemi engelledi ağrı acile gittim kadın doğum doktoru yoktu hemsire ilgilendi düşük tehlikesi olabilir dedi çok tedirginim insaAllah öyle birşey yoktur
Çok geçmiş olsun ama ultrasonla bile bakılmadan hemşirenin düşük tehlikesi demesi sizi endişelendirmekten başka bişey olmamış. Zaten bu ağrıyı bazen doktorlar bile anlamıyor ben zor anlatıyorum pubis ağrısı diye geçiyor magnezyum içiyor musun? İnşallah öyle bi durum yoktur ama ben sanmıyorum için rahat olsun🙏🏻 yinede takip et tabiki ağrını

Kızlar ben de 17+1 oldum bugün. Bulantilarim bayaa azaldı yemeye başladım artik diyordum ama son 3,4 gündür inanılmaz bir iştahsızlık var. Gebelik haftası ilerledikçe sürekli acıkılır filan diye duymuştum hep o yüzden bu durum beni tedirgin etti. Resmen zorla yemek yiyorum hiç bir şey yemek istemiyorum. Sizlerde durumlar nasıl iştah açısından?

16+2 haftalık olduk. Kızımı bu vakitlerde hissediyordum
Neye göre değişiyor bilmiyorum ama ben de 21. Haftamdayım daha yeni ara sıra kayma hissetmeye başladım🫠 ondan bile emin olmayacağım da bebektir heralde 😂
Doktorum olabilir dedi, canımı sıkmıyorum o yüzden 🥹

Kızlar ben bebeğin hareketlerini baya aşağıda hissediyorum ya acaba ayakları mı orda anlamadım siz nerde hissediyosunuz
Bende aynen aşağıda hissediyorum çok hareketli değil tabi ama hissettiğimde aşağıda oluyor bende endişelendim doktorum normal yerinde olduğunu söyledi 😍

Kızlar ben de 17+1 oldum bugün. Bulantilarim bayaa azaldı yemeye başladım artik diyordum ama son 3,4 gündür inanılmaz bir iştahsızlık var. Gebelik haftası ilerledikçe sürekli acıkılır filan diye duymuştum hep o yüzden bu durum beni tedirgin etti. Resmen zorla yemek yiyorum hiç bir şey yemek istemiyorum. Sizlerde durumlar nasıl iştah açısından?
Havalar sıcak belki o yüzden de olabilir, su ve mineral kaybı yaşama yeterli bence şu haftalar için 🎈

Çok geçmiş olsun ama ultrasonla bile bakılmadan hemşirenin düşük tehlikesi demesi sizi endişelendirmekten başka bişey olmamış. Zaten bu ağrıyı bazen doktorlar bile anlamıyor ben zor anlatıyorum pubis ağrısı diye geçiyor magnezyum içiyor musun? İnşallah öyle bi durum yoktur ama ben sanmıyorum için rahat olsun🙏🏻 yinede takip et tabiki ağrını
Teşekkür ediyorum evet kesinlikle çok tedirgin oldum Hayır içmiyorum pazartesi ilk isim kendi doktoruma bakilmak olacak belkide magnezyum eksikliğinden oluyordur

Bende aynen aşağıda hissediyorum çok hareketli değil tabi ama hissettiğimde aşağıda oluyor bende endişelendim doktorum normal yerinde olduğunu söyledi 😍
Benimde çok hareketli değil sakin bi bebek olacak galiba😍 günde bir iki kez hissediyorum bende bazen hiç, normal olduğuna sevindim🥰

Neye göre değişiyor bilmiyorum ama ben de 21. Haftamdayım daha yeni ara sıra kayma hissetmeye başladım🫠 ondan bile emin olmayacağım da bebektir heralde 😂
Doktorum olabilir dedi, canımı sıkmıyorum o yüzden 🥹

İlk gebeliğiniz mi acaba? Benim 2. Normalde 2.ler daha erken hissedilirmiş ama bende tutmadı bu teori 😂

Benimde çok hareketli değil sakin bi bebek olacak galiba😍 günde bir iki kez hissediyorum bende bazen hiç, normal olduğuna sevindim🥰
Bende hep bir şey yiyip yatıyorum sırf hissedeyim diye yoksa mümkün değil henüz küçükler diye belki inşallah sakin bir kız olur kendileri böyle giderse 😂zaten son 1 haftadır anca hissediyorum 🥰

Kızlar ben bebeğin hareketlerini baya aşağıda hissediyorum ya acaba ayakları mı orda anlamadım siz nerde hissediyosunuz
Sabahları aşağıda benim bebiş, öğleden sonra ise yukarı çıkıyor. Bugün ultrasonda da başı yukardaydı. Bebek ise ortadaydı. Artık ultrasona bile tam sığmıyorlar😍 doktor parça parça gösterdi bölgeleri ayrıntılı. Kafana takma 💜

Kızlar boğazda yanma hisseden var mı ? Mide yanması gibi değil bilginiz boğaz yanması 😩

Back
X