2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim bir de mesleğimden kaynaklı indirim oldu, diğer gittiğim mahalle hastanesinden ucuza geldi Medipol kalitesi 😂 bir hemşire arkadaşım da doğum paketini sor dedi. Hem muayene hem doğum daha uyguna geliyormuş. Ayrıntılıya gittiğimde soracağım. Temmuz ortası gideceğim inşallah. Benimki artık 217 gr olmuş teyzesi, boyu 16 cm baya baya büyüdü😍😍
Oyy maşallah bebişee 😍😍 süper olmuş senin adına paketi varmı bizde detaylıda sorucaktık o gün unuttuk kızımda bilmiyodum paket yapıldığını burası yapıyosa çok iyi bende gittiğimde ayarlıyımda netleşsin ☺️

Ben geçen gün iki üçtana yiyordum birinden kurt çıktı o gün bugündür yemiyorum. 😂 geriye kalan tüm meyveleri sürekli ara öğün yapıyorum her gün sabah ya karpuz ya kavun var kahvaltı menümde oohh sefam olsun😂
Ay bakmadan yiyorum ben löp löp 😂😂😂😂😂 ben de ortaya karısık meyve kuru yemiş ara öğün yapıyorum 🤣

Oyy maşallah bebişee 😍😍 süper olmuş senin adına paketi varmı bizde detaylıda sorucaktık o gün unuttuk kızımda bilmiyodum paket yapıldığını burası yapıyosa çok iyi bende gittiğimde ayarlıyımda netleşsin ☺️
Kızlar paket yapan hastahane ile hemen anlaşın çünkü 2 ay önce benim doktor 25 verdi fiyat Şuan 34 verdi ben anlaşmayacağım burada doğum düşünmediğim için ama haziran sonuna tekrar zam olucak dedi bir gebesine şok oldum valla direk anlaşın bence fiyatı sabitleyin

4.200-4.300 bu bebekler normal doğum olabiliyor dimi sıkıntı yaşamıyor annişleri doğum sırasında
Bizimki sezaryene alındı 41. haftası dolmuştu artık. Ultrasonda doktor 3800 olarak söyledi ama sezaryenden sonra iyi ki normal olmamış doğuramazdın sen bunu valla Seden dedi. Kulaklarımla duyunca ben kiloluysa direkt sezaryen isteyeceğim. :KK53:

Bizimki sezaryene alındı 41. haftası dolmuştu artık. Ultrasonda doktor 3800 olarak söyledi ama sezaryenden sonra iyi ki normal olmamış doğuramazdın sen bunu valla Seden dedi. Kulaklarımla duyunca ben kiloluysa direkt sezaryen isteyeceğim. :KK53:
Evet benimde bebiş 1 hafta önde görümcem iki hafta öne geçip çok iri olursa normal doğum zor oluyor falan gibi birşey dedi( anlattıklarını pek dinlemem ben onun ama kulağımda kalmış) demekki doğru ya😳

Evet benimde bebiş 1 hafta önde görümcem iki hafta öne geçip çok iri olursa normal doğum zor oluyor falan gibi birşey dedi( anlattıklarını pek dinlemem ben onun ama kulağımda kalmış) demekki doğru ya😳
Kardeşim 5.5 kg normal doğumla doğdu😅 yakın zamanda bir bebişimiz de 4200 normal, bir arkadaşım da 4500 normal 😂😂

Kızlar paket yapan hastahane ile hemen anlaşın çünkü 2 ay önce benim doktor 25 verdi fiyat Şuan 34 verdi ben anlaşmayacağım burada doğum düşünmediğim için ama haziran sonuna tekrar zam olucak dedi bir gebesine şok oldum valla direk anlaşın bence fiyatı sabitleyin
A
Ayyy bu kadar fark olduğunu bilseydim bugün sorardım 😒😒 artık temmuzda ayrıntılıda sorarım inşallah, A Aycee09 sen benden önce gideceksin sanırım, bakalım ne fiyat alacaksın 🙈

Valla beni arkadaşlarım çoktan korkuttu o yüzden normali pek istemiyorummm. Benim bebiş de biraz haftasına göre şişko ve uzun ne olur tabi bilemem de :halay:

Valla beni arkadaşlarım çoktan korkuttu o yüzden normali pek istemiyorummm. Benim bebiş de biraz haftasına göre şişko ve uzun ne olur tabi bilemem de :halay:
Banada sezeryan doğum rahat ve kolay geliyor yani sonuç ne olursa ona uyacağım ama ne sezeryan ne normal doğum istiyorum diyemiyorum şuan çok kararsızım hala birçok his geçmemiş gibi geliyor bazen bana bu birkaç gündür kendimi çirkinleşmiş hissediyorum çok yaşımdan ufak gösteren çocuksu bir tarzım vardır şuan göğüslerim yüzünden kadınsı ve iri yarı gözüküyorum uzun boyluydum ama hiç kilolu değildim bu 4 kilo beni çok irileştirdi. Alışveriş yapıyorum bebek için dikkat ediyorum genel olarak kendime falan ama zıplayarak merdiven inemiyorum kahvaltı hazırlarken dans edemiyorum diye dün çok üzüldüm 😂🙈 henüz doğum kafasına giremedim

Banada sezeryan doğum rahat ve kolay geliyor yani sonuç ne olursa ona uyacağım ama ne sezeryan ne normal doğum istiyorum diyemiyorum şuan çok kararsızım hala birçok his geçmemiş gibi geliyor bazen bana bu birkaç gündür kendimi çirkinleşmiş hissediyorum çok yaşımdan ufak gösteren çocuksu bir tarzım vardır şuan göğüslerim yüzünden kadınsı ve iri yarı gözüküyorum uzun boyluydum ama hiç kilolu değildim bu 4 kilo beni çok irileştirdi. Alışveriş yapıyorum bebek için dikkat ediyorum genel olarak kendime falan ama zıplayarak merdiven inemiyorum kahvaltı hazırlarken dans edemiyorum diye dün çok üzüldüm 😂🙈 henüz doğum kafasına giremedim
Ben de eski hayatımı yaşayamadığımı anladığım anlar üzülüyorum. Normalde hoplaya zıplaya yürürdüm falan ya da alkol alır eğlenirdim bazen kahve yapardım kocamaaaan bardağa bunlar bile hüzünlendiriyor beni ara sıra ama olsun diyorum. Benim doğum korkum var sadece. Doktorum da sen düşünme bunu acı çektirmemek benim işim diyor sürekli ama nafile banaaa:110:

Ay kendi kendime yazmışım şey demiştim şimdi de iki gündür neden hareket etmiyor diye kafaya taktım mesela
bak kuzu burda hoca sorunu cevaplıyor. Hafta hafta takibini de yapabilirsin. Fazlasıyla ayrıntılı anlatıyor videolarında. Ben bir hafta önceden dinliyordum. Çoğu sorumun cevabini da buluyorum kendisinden ☺️ üç aşağı beş yukari herkes aynı seyleri merak ediyor anlasilan

yaaa ona mı gidiyosun demir takviye kendi ürününü mü kullanıyosun peki canım sprey form olan
Yok canım bana sedifer önerdi ama demir harici her şeyi onun takviyelerinden kullanıyorum aktif folat b-c vitamini vs gibi 😍 bana bugün çok sağolsun hediyeler göndermiş, biri de balık kolajeniydi tadı inanılmaz güzel ve %100 doğal o yüzden içim rahat bir şekilde kullanıyorum

Canım Mehmet Fatih Karslı'ya gidiyorum perinatolog, ben çok memnunum ama doğum yaptırmıyor sadece takip ediyor kendi şehrimde de doktorum var 2 doktor takipli ilerliyorum ben 🤗
Aaa çok iyi internetten takip ediyorum kendisini detaylı ultrason da bakıyordur sanırım degil mi,fiyat bilgin var mı

Back
X