- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haşlanmış patates yersen toplar hemenArkadaşlar başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim. Biraz sıcak basması halsizlik ve bacaklarımda çok ağırlaşma var sabah 9’da uyandım ve üçüncü kez büyük tuvalete çıkıyorum. İshal olmuşum. Bu durumda napmalıyım bilmiyorum karnımda ağrıyor
Biz kırkim çıkınca hemen birliktelik yaşamadık hem bi soğukluk oluyor hem uykusuz hem yorgun hem de vajinal dikişler yeni toparlanmis gibi hissediyorsun en azından ben öyleydim 3 aylık falan olduktan sonra oldu biz genelde yakınlaşınca kalkıp içeri odaya geçiyorduk hem psikolojik olarak hem daha rahat hissetmek için diğer türlü hem bebek yanında hem sessiz oluyorsun falan bi anlamı olmuyordu bu şekilde ilerledik geneldeBu arada kızlar arada kk’daki cinsellik konularına da bakıyorum da orada bazen yeni doğum yapmış annelerin serzenişlerini görüyorum eşleriyle ve cinsellikle ilgili. Şimdi tecrübeli anneler, malum bebiş en az ilk 1 yıl bizimle beraber olacak aynı odada. Peki bu cinsellik işi ne olacak![]()
Canım umarım çok güzel haberlerle dönersin.Kizlar bende haberler biraz kötü malesef ..
Muayene oldum bebek hiç hareket etmiyordu öyle sizin dediğiniz gibi kıpır kıpır değildi ,çok sorun etmedim uyuyordur diye düşündüm ama doktor kalp atışı çok yavaş neredeyse bir insan nabzı gibi normalde 2 katı atması lazım ritim çok düşük, bebeğin hareketsiz olması bundan kaynaklı olabilir uyuyor da olabilir bilemiyorum dedi . Vakit kaybetmeden bir perinatoloji bölümüne git orada kordon kan akışına falan bakarlar benim cihazım çok eski detaylı göremiyorum dedi .. içime çok dert düştü.. dua edin nolur kizlar hafta içi perinatolojiye gideceğim inşallah gittiğimde kötü bir haber ile karşılaşmam çünkü doktor kalbi tekliyor gibi dedi çok korktum acaba kalbi duracak da ondan mı böyle yavaşlamaya başladı diye düşündüm hafta sonu geçmez bana artık bir gebelik kaybım var o bebeğimin Allah esirgesin tam bu haftalarda kalbi durmuştu tabi ki biliyorum herseu Allah in elinde onun takdiri elimden bir şey gelmez ama içim içimi yiyor dualarınızı bekliyorum canlarım![]()
Başınız sağolsun.Günaydın bugün berbat bir güne uyandım annem işte olması gereken saatte iki kere arayınca şüphelendim ve uyumayıp geri aradım dayım ölmüş meğer
Bunu haber vermemeliydin ama yaaa bu ay chakradan aldıklarımla kapattım alışveriş olayını ama bir müslin önlükle örtü alayım bariZarada yarın 21:00 de indirim başlıyormuş uygulamada
İlk çocugu olanlara duyrulurBiz pazardan alacagız
![]()
Merhaba ölçüm yapıyor ya doktorlar onlar tahmini aslında biraz 300 500 gram arası üstte ya da altta olabiliyorBizimki sezaryene alındı 41. haftası dolmuştu artık. Ultrasonda doktor 3800 olarak söyledi ama sezaryenden sonra iyi ki normal olmamış doğuramazdın sen bunu valla Seden dedi. Kulaklarımla duyunca ben kiloluysa direkt sezaryen isteyeceğim.![]()
Mesela ben çoktan bir favori listesi yaptımZarada yarın 21:00 de indirim başlıyormuş uygulamada
![]()
Canım çook normal ben senden nerdeyse bir ay önceyim daha yeni emin oldum. Ne ile ilgili bilmiyorum, iç karın genişliği olabilir, ya da o duyguyu bilmiyor oluşumuz ile ilgili olabilirBuarada bende henüz bebek hareketlerinden emin olamadım hissettim diyemem tam olarak ve bizimki bütün doktor randevularında aşırı aşırı hareketli![]()
Eşim bana indirim haber veren hesapları sil diyorduBunu haber vermemeliydin ama yaaa bu ay chakradan aldıklarımla kapattım alışveriş olayını ama bir müslin önlükle örtü alayım bari![]()
Ahhaha ben bir kere duydum ya detaylıya gidip emin olmadan hiç bişey almayı düşünmüyorumMesela ben çoktan bir favori listesi yaptım
Arkadaşlar sepetten ürün çalmayalım lütfen
Canım çook normal ben senden nerdeyse bir ay önceyim daha yeni emin oldum. Ne ile ilgili bilmiyorum, iç karın genişliği olabilir, ya da o duyguyu bilmiyor oluşumuz ile ilgili olabilirama iyi oldukları kesin
![]()
Bebek telsizi mi alacaksın? Kamera gibi mi?Eşim bana indirim haber veren hesapları sil diyordu
Ahhaha ben bir kere duydum ya detaylıya gidip emin olmadan hiç bişey almayı düşünmüyorumBirde benim için en önemlisi kamera şu ay bi geçsin ilk onu alacagım . Sonrası birde bebeğe isim bulmam lazım
![]()
Aynen öyle bana da 3800 diyordu +- 500 olabilir de diyordu sagolsun. Doğunca bir baktık +500 olmuşMerhaba ölçüm yapıyor ya doktorlar onlar tahmini aslında biraz 300 500 gram arası üstte ya da altta olabiliyorBana 3600 dedi 3 saat sonra 3950 doğurdum ki doğuruluyor bir ya da iki dikişim vardı hiç de sorun yaşamadım. Sanırım çatıyla alakalı bir şey bir de kolay olsun diye bir krem gibi bir şey sürüyorlar. Ben buradan öğrenmiştim onun adı neyse krem ya da kayganlaştırıcı gibi bir şey doktorum aldırmadı o bizde var zaten ben uyguluyorum dedi. Zaman değişti bence bir de biz çok güçlüyüz hiç doğuramam demeyin kendiliğinden oluyor zaten
![]()
Aynen öyle bana da 3800 diyordu +- 500 olabilir de diyordu sagolsun. Doğunca bir baktık +500 olmuşo yüzden ultrasonda söylenen kilo da çok kesin diye düşünmemek lazım
Benimki bugün resmen dans ediyorduMesela ben çoktan bir favori listesi yaptım
Arkadaşlar sepetten ürün çalmayalım lütfen
Canım çook normal ben senden nerdeyse bir ay önceyim daha yeni emin oldum. Ne ile ilgili bilmiyorum, iç karın genişliği olabilir, ya da o duyguyu bilmiyor oluşumuz ile ilgili olabilirama iyi oldukları kesin
![]()
Atmıştım ya sana resmini xiaomi güvenlik kamerasıydı.Bebek telsizi mi alacaksın? Kamera gibi mi?
Ben de ondan sordum senden öğrenip aynısını almaya karar verdim ama ben onu aldım diye düşünmüştümAtmıştım ya sana resmini xiaomi güvenlik kamerasıydı.
Zarada yarın 21:00 de indirim başlıyormuş uygulamada
![]()