- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
Annem benim 3050 yadi da 3250 doğurmuş sorunsuz, kardeşim 4250 ya da 4500 onda varis çıkmış ve hep takiptelermiş. Baya bir varis dışarıdan tutulan cinsten. O zaman şeker yüklene yokmuş tabii ama kardeşim doğunca şekerine bakmışlar filan aslında prosedür hepsinin bakıyorlar öyle anlatıyor işteTecrübenden dolayı bir şey sormak istiyorum. Gebeliğin anneninkine benzedi mi? Mesela annem 3000-3800-5500 kilo üç çocuk doğurdu. İlk ikisinde sadece tansiyon düşüklüğü yaşamış, şeker çok şükür çıkmamış. Üçüncü de hiç doktora gitmemiş, o yüzden onu bilmiyoruz. Perinat şekerle ilgili genetik yatkınlık olabilir dedi 5500ü duyunca. O yüzden yaptrmanı tavsiye ederim dedi. Ekstra olarak önlem amaçlı da meyve mevsiminde olduğumuz için tüketimine, porsiyonuna dikkat et dedi. Afedersiniz kocam koca büyük tabak karpuz dilimleyip 5-6 Dilim yiyoru, devamını tamamen ben yiyordum![]()
5500 gerçekten çok fazla ya sezaryen olmuştur kesin değil mi? Beni de korkutan ikinci bebeğin daha kilolu doğması ama sanmıyorum çünkü kızımda en az 10 gün önden giderdik bunda anca haftasını yakalıyor hiç önden gitmedi bir iki gün gitti şimdi o bile olmuyor. Yaz hamileliğinde meyve ve dondurma yoksa çekilmez zaten