Ter olmadığını düşünüyosan normal değil gibi benimde oluyor ama terlememe bağlıyorumKızlar pijamam ıslanacak kadar akıntım oldu ya bu kadarı normal midir sizde de oluyor mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ter olmadığını düşünüyosan normal değil gibi benimde oluyor ama terlememe bağlıyorumKızlar pijamam ıslanacak kadar akıntım oldu ya bu kadarı normal midir sizde de oluyor mu![]()
Ayy gerçekten gülüyor maşallah paşayaMerhaba teyzelerim bugün kontrolümüz vardı, çok şükür herşeyimiz normal sağlıklıyız. 1kg 70 gramız şuan. Ultrasonda elini emip gülücükler atarken yakaladık bizimkiniyalnız 17. Haftadan beri plesantam rahim ağzına çok yakın yukarı çıkmamış, 26 ya kadar çıkmasını bekleriz bu haftalardan sonra çıkmaz dedi. Sezeryan doğum olur sizin için ancak dedi.. neyse sonra kayınvalidemle konuşurken benşm eşim ikinci çocuk abisini normal doğurmuş ama eşimde de plesanta önce geldiği için acil Sezeryana alınmış kanaması olduğu için. Durumlar böyle bizde.
![]()
Valla telastan tam anlayamadim canim. Ama kese vajinadan gorunur hale gelmisti, esime bile gosterdi. 3 cm kalmis galiba. Kisalmista mi olmus bilmiyorum. Son 1 hafta 10 gunde olmustur bu dedi. Benim yaptigim bir sey ile cok alakasi yokmus vucut yapin dedi.Çok şükür erken görülmüş canım serklaj ile durucaklardır Dualarım sizinle ve inanıyorum ki zamanında gelicekler bebeklerin sağlıklarıda iyi çok şükürrahim ağzı uzunluğu mu kısalmış açılmış peki uzunkende açılma oluyormuymuş
Benim adım Dilara öneririm yani hehehehehMerhaba kızlar . Benimde bir kızım olacak ama işim bulamıyorum. Hah tamam diyeceğim bir isim ne zaman bulurum bilemiyorum. Betül Kübra Şeyma Büşra Dilara İnci Duru İpek gibi isimleri seviyorum. Ayşe Betül biraz içime sindi ama hala tamam diyemedim. Önceden Neva ismini beğeniyordum kızım olursa koyarım diyordum .Kız anneleri sizde durumlar ne?
Ay canım çok çok geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınızSelamlar. 23. Hafta detayli ultrasonumda aciklik oldugu icin acil yatis ve serklaj yapildi.
Detayli cok guzel baslamisti, ve karindan hic gozukmedi bu durum. Vajinal da bakalim diyince göründü. Aralik annelerine detayli yazdim.
Hic agrim yoktu hic belirtim yoktu, kos dese doktor kosardim yani o kadar rahattim.
Hersey yolunda olsa da vajinal muayeneden cekinmeyin lutfen kizlar, ornek olayim size.
Dikis yapilmasa en gec 10 gune suyun gelirdi dedi. Su geldikten sonra da yapacak hicbirsey yokmus maalesef.
Hala risk var uzanarak ve dua ile bekliyoruz. Bu gece hastanedeyiz
Evet karindan bakildi once, ve karindan gozukmuyordu aciklik dedi. Vajinal bakinca gordu. Geri karindan tekrar bakti. Yok karindan normal gorunuyor dedi tekrar.Geçmiş olsun karından bakıldı mı rahım agzı kapalımı idi bende ayrıntılıya girdim karından bakıldı bırsey demedi rahım agzı kapalı dendi.
Brlirti falanda yok dediniz. Doktor hep karından bakıyor
Yok ter değil geldiğini de anladım zaten hemen durdum o şekilde pijamama kadar olması benide biraz düşündürdü daha sonra tüm üstümü değiştirip biraz uyudum açıkçası üzüldüğüm için oğlumda da 30 haftada suyu azalmaya başladığı için hastaneye yattımTer olmadığını düşünüyosan normal değil gibi benimde oluyor ama terlememe bağlıyorum
Ne sen sor ne ben söyleyeyimAaa nasıl huyu suyu kızınınbanada kardeşim söyledi ilk o ne öyle dedim ama ısındım sonrasında anlamı güzel diye
![]()
Doktor hep karından bakıyor ayrıntılı dada baktı sıkıntı yok dedi..Evet karindan bakildi once, ve karindan gozukmuyordu aciklik dedi. Vajinal bakinca gordu. Geri karindan tekrar bakti. Yok karindan normal gorunuyor dedi tekrar.
Benim içime çok sindi benimde eşim yeniMihra bizim de ilk sıradaama bu kez isim koyma sırası eşimde. O yüzden çok yorum yapamıyorum
![]()
Demekki kısalmış karından görmediyse vajinal bakmak istemiş açıklığı öyle farketmiş evet yapı ile alakalı olabilir çok şükür erken öğrenmiş oldun canım benim geçmiş olsun çok dinlen dikişler iyice tutsunValla telastan tam anlayamadim canim. Ama kese vajinadan gorunur hale gelmisti, esime bile gosterdi. 3 cm kalmis galiba. Kisalmista mi olmus bilmiyorum. Son 1 hafta 10 gunde olmustur bu dedi. Benim yaptigim bir sey ile cok alakasi yokmus vucut yapin dedi.
Ne sen sor ne ben söyleyeyimama isminden değil de genel karakterinden olduğunu düşünüyorum çok huysuz
![]()
Biliyorum canım söylemiştin o yüzden ter değilse önemlidir dedim bi doktora gitsen mi ne zaman gittin en son istanbulun neresinde annenler biliyosundur burdaki hastaneleri az çok gerçi yoksa öneriyim dicektimYok ter değil geldiğini de anladım zaten hemen durdum o şekilde pijamama kadar olması benide biraz düşündürdü daha sonra tüm üstümü değiştirip biraz uyudum açıkçası üzüldüğüm için oğlumda da 30 haftada suyu azalmaya başladığı için hastaneye yattım
İstersen bir git doktora, akıntıdır ama sanırım enfeksiyonun var belki bir test yaparlar.Yok ter değil geldiğini de anladım zaten hemen durdum o şekilde pijamama kadar olması benide biraz düşündürdü daha sonra tüm üstümü değiştirip biraz uyudum açıkçası üzüldüğüm için oğlumda da 30 haftada suyu azalmaya başladığı için hastaneye yattım
Annemde öyle diyor bi acele gidelim ama hiç buranın acilini bilmiyorum bşde beni iyice strese sokup yollamasınlar diye erteliyorum annem peşimde gidelim diye oda çok fazla olduğunu söylediBiliyorum canım söylemiştin o yüzden ter değilse önemlidir dedim bi doktora gitsen mi ne zaman gittin en son istanbulun neresinde annenler biliyosundur burdaki hastaneleri az çok gerçi yoksa öneriyim dicektim
Evet canım bende bundan şüphelendim bide bel ağrım var enfeksiyon için acilde birşey yaparlar mı acabaİstersen bir git doktora, akıntıdır ama sanırım enfeksiyonun var belki bir test yaparlar.
Sokmazlar inşallah öyle düşünme canım kan tahlili idrar verirsin sonuçlara göre şase veriyolar zaten o rahatlatır seni enfeksiyon varsa ben gittiğimde sularına da baktılar iyi olduklarını söylemişlerdi karındanAnnemde öyle diyor bi acele gidelim ama hiç buranın acilini bilmiyorum bşde beni iyice strese sokup yollamasınlar diye erteliyorum annem peşimde gidelim diye oda çok fazla olduğunu söyledi
Evet canım bende bundan şüphelendim bide bel ağrım var enfeksiyon için acilde birşey yaparlar mı acaba
Tahlil yaparlar en azındanAnnemde öyle diyor bi acele gidelim ama hiç buranın acilini bilmiyorum bşde beni iyice strese sokup yollamasınlar diye erteliyorum annem peşimde gidelim diye oda çok fazla olduğunu söyledi
Evet canım bende bundan şüphelendim bide bel ağrım var enfeksiyon için acilde birşey yaparlar mı acaba
Oh ne güzelllllll, sevindim :)Kızlar şeker yüklemesi hakkında güncellememi yapıyorumPazartesi günü 50 lik şeker yüklemesi sonucum yüksek çıkmıştı doktorum 75 lik tekrar yükleme istemişti şükür sonuçlarım temiz çıktı
Eki Görüntüle 3287596