- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 63
Bende seneler önce kanaması ama ağrılı sadece bir tane çıkmıştı. Sağlık ocağı bir tablet, Procto-glyvanol ve duphalac vermişti. Kısa sürede geçmişti. 2.trimester gibi hortladı. Ama ağrı sızı yoktu. Dr söyledim. Dursun bir zararı yok ağrı kanama yoksa dedi. Kabızlık zaten yoktu o aralar. Sonra demir çok yüksek çıkınca kabızlık değilde dışkıda sertlikte beraber bu büyümeye ve acı vermeye başladı. Resmen kıvrandırdı. Demiri kesmiştik ama hemen düşüyormuş. Yazdım hemen. Procto-glyvanol ve duphalac başladık. Kremler mucize gibi anında işe yarıyor. Bir yada iki kere kullandım. Ama ne olur ne olmaz diye duphalac en az dozda sabahları alıyorum. Kabızlıktan korkuyorum. Çok otursam bu durum, ayakta kalsam varisler azıyor, yatsam midem ağzımdaBen hamileliğe kadar hiç hemoroid problemi yaşamadım dediğin gibi hemoroidin bir sürü çeşidi var bende makatta 4-5 tane büyüklü küçüklü meme vardı ve kesinlikle bırak büyük tuvalete çıkmayı, oturmak bile imkansızdı orası sürekli kaşınıyor ve acıyordu ben doktora büyüklüğünden bahsetmedim mesaj attım hocam siz kabız olmaman gerekiyor dediniz ama ben hemoroid oldum dedim direkt bu kremi verdi bu rahatlatır dedi sürdüm ertesi güne geçirdi ve büyük tuvalete çıkabildim bence rahatsızlik veriyorsa direkt doktoruna danış ve kullan çünkü ben inat ettim 2 hafta kullanmadım kremi sürünce kendime çok kızdım boşu boşuna eziyet çekmişim dedimzaten kremi bitene kadar kullanmak zorunda değilsin ben sadece 1 kere sürdüm geçince birdaha sürmedim çok şükür tekrarlamadi da.
Hepimize geçmiş olsun kısaca. Hergün yeni bir durum çıkıyor gibi bir süreç..