- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.629
- 83
Yatışım yapıldı canım uzman doktor sabah geliyormuş şu an için sadece nst yapıldı o kadarGelişme var mı canım hiç? Hiç korkma gözlem altında olman çok iyi. Kalbimiz seninle ama arada bize de haber ver![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatışım yapıldı canım uzman doktor sabah geliyormuş şu an için sadece nst yapıldı o kadarGelişme var mı canım hiç? Hiç korkma gözlem altında olman çok iyi. Kalbimiz seninle ama arada bize de haber ver![]()
Var tabi ki ben sadece riske atmak istemedim yatışı kabul ettim burada takibi yapan profesör sadece kadın doğum üzerine olan bir hastane olduğu için gerek duymadımBulunduğun yerde özel perinatolog yok muydu?
Ben evde yapıyorum nadir tutmadığı da oluyorCuma günü gelıo sütçü buraya.. Anca o zmn alabiliorm.. Bayagıda evde yogurt yapmadm, kac senedir yapıyorum bıraz sıkıldım galıba.. Ek gıda da zaten baslıcam mecburenne kadar kaytarırsam o kadar iyi dusuncesı
Ama artık almam lazım ya.. Şokda maya oldugunu da bılmıodm, söyledin iyi oldu ya![]()
Ben de hastayım öksürük de var .zaten iş yerinden kaptım hastalığı doktor şu an gelen çoğu gebe hasta salgın var dedi birkaç gün dinlenmek için rapor aldım evdeyim.Nasılsıniz kizlar
Ben çok hastayım 3 gündür yıkılmadım ayaktayım. Kızıma bakacak biri olsa ailem bi akrabam olsa burada galiba yatak döşek olurdum ama dişimi mecbur sıkıyorum.. boğazım, kulaklarım başım.. burnum da çok akıyor oyyy oyyyy
Ay canim insallah korkulacak bir durum yok. Sakin kal stres olmamaya calis. Dualarimiz seninle.Kızlar rutin kan tahlilleri için devlete gelmiştim bebekte 3 haftalık karında gerilik var dediler ve yatış verdilergeçen hafta Salı günü özelde muayene oldum 1 haftalık başından beri olan gerilik dışında herşey normaldi neden böyle oldu anlamadım
dualarınıza ihtiyacım var..
Ben o çakallığı anneler gününde yaptım anneme yoğurt mayalama makinesi aldım torunlarına mayalarsin dedim çok sevindi hahahahKızlar şimdiden yoğurt yapma makinesini alın yatırımlıkbizde var sütü koyuyorum bir kaşık maya atıyorum sabaha taş gibi hazır
![]()
İnşallah hayırlı haberler ile gelPerinatoloji bölümüne yatış verdiler yarın sabah uzman doktor görecekmiş şu an bir şey yapılmıyor.. inşallah yarın güzel haberler alırım
Geçmiş olsun. Umarım iyi haberlerle en kısa sürede taburcu olursunuz. Belki serumlar bebeğe de iyi gelirVar tabi ki ben sadece riske atmak istemedim yatışı kabul ettim burada takibi yapan profesör sadece kadın doğum üzerine olan bir hastane olduğu için gerek duymadım
Çok geçmiş olsun sabah güzel haberlerini bekliyoruzYatışım yapıldı canım uzman doktor sabah geliyormuş şu an için sadece nst yapıldı o kadar
Ben sabah akşam 0.4 ve coraspin kullanıyordum şimdi iğneleri 0.6 ya yükselttik.inşallah pozisyonla alakalıdır seninki.Ben coraspin ve 0.4 lük oksapar kullanıyordum başından beri 1 hafta gerilik vardı ama bugün 3 hafta diyince şoke olduminşallah pozisyon ve ölçüm ile alakalıdır
Doktorunuz size 32 de bıraktırmayacak mı corasprini?Ben sabah akşam 0.4 ve coraspin kullanıyordum şimdi iğneleri 0.6 ya yükselttik.inşallah pozisyonla alakalıdır seninki.
Ben aldım. Mutlaka alınması gerekli mi bilmiyorum ama buradaki arkadaşların dedikleri bana çok mantıklı geldi ve ikna oldumkızlar siz süt sağma makinesi aldınız mı ? Mutlaka alınmalı dimi ?
Bence birincisi daha kullanışlıKızlar ben hala beşik alamadım karar veremedim çünkü üç çeşit arasında kaldım sizce hangisi daha kullanışlı? Büyüyen beşik alma düşüncesi içindeydim o da suntaymış bazı kötü yorumlar var diye kafam karıştı.
Büyüyen mobilya beşik hiç kullanışlı değil ya diğerinde küçük gibi geldi ölçüleri ne bilemedim ama kesinlikle ön kısmı ilk zamanlar anne yani olan açılan beşik tercih etKızlar ben hala beşik alamadım karar veremedim çünkü üç çeşit arasında kaldım sizce hangisi daha kullanışlı? Büyüyen beşik alma düşüncesi içindeydim o da suntaymış bazı kötü yorumlar var diye kafam karıştı.
Bana bu hafta 32 olduğum için bıraktırdı bende merak ettimDoktorunuz size 32 de bıraktırmayacak mı corasprini?bgm21
Yatakların yüksekliği ayaklandığında yeterli olamyabilir bu sebeple içerdeki yatağı yukarı aşağı oynayabilecek beşikleri tercih et, diğer türlü kısa olduğunda bebeğin ayaklandığında düşme riski var..Kızlar ben hala beşik alamadım karar veremedim çünkü üç çeşit arasında kaldım sizce hangisi daha kullanışlı? Büyüyen beşik alma düşüncesi içindeydim o da suntaymış bazı kötü yorumlar var diye kafam karıştı.
Benimki haftaya pazartesi belli olacak. Devam etmemiz gerekebilir dedi.Doktorunuz size 32 de bıraktırmayacak mı corasprini?bgm21
Bence ilki bende ondan alıcam topla istediğin yere götürKızlar ben hala beşik alamadım karar veremedim çünkü üç çeşit arasında kaldım sizce hangisi daha kullanışlı? Büyüyen beşik alma düşüncesi içindeydim o da suntaymış bazı kötü yorumlar var diye kafam karıştı.