- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Benimki de 39 gibi demişti. Ama genellikle 38’den sonraya veriyorlar sanırımGünaydın
Sezeryan için kaçıncı haftada gün veriyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de 39 gibi demişti. Ama genellikle 38’den sonraya veriyorlar sanırımGünaydın
Sezeryan için kaçıncı haftada gün veriyorlar.
Be benim hala yıkanmayı bekleyen çamaşırlarımKasım bebeleri Ekim ayında teker teker dökülmeye başladılarhala çantasını hazırlamaya üşenen arkadaşlara umarım bir teşvik olur
![]()
Hala bekleyen diyo..Be benim hala yıkanmayı bekleyen çamaşırlarımneyse acil gerekli şeyleri koydum çantaya, eksikler sonra da tamamlanır diyorum
![]()
Benim ortada çanta diye birşey yok daha bugün başlasam iyi olurBe benim hala yıkanmayı bekleyen çamaşırlarımneyse acil gerekli şeyleri koydum çantaya, eksikler sonra da tamamlanır diyorum
![]()
Sen hep yazıyorsun ya her şey kolilerde diye, taşınma ihtimalim var diye sadece çamaşır ve temel şeyleri yıkıyorum. Tam doğum sırasında taşınma olursa diyeHala bekleyen diyo..Hiçbir şeye elini sürmeyen var burada
ne çanta ne çamaşır
Benim erkek iki yeğenlerimden büyük 35. Haftada, küçük 38. Haftada, yakın arkadaşımın oğlu 36. Haftada geldi. Banada iki gün önce doktır çantanı hazırla dedi 35. Haftadayım. Benca 9 ay 10 gün kızlar için geçerliM minikkalpp canım ilk çocuğun mu ? Erkek mi bi de erkekse 40ını bekler diyorlardı o teori de yalanmış o zaman inşallah sağ salim doğurursun![]()
Sen çokta şey yapmadaBe benim hala yıkanmayı bekleyen çamaşırlarımneyse acil gerekli şeyleri koydum çantaya, eksikler sonra da tamamlanır diyorum
![]()
Bence folik asit çocukları için bunların hiçbiri geçerli değilBenim erkek iki yeğenlerimden büyük 35. Haftada, küçük 38. Haftada, yakın arkadaşımın oğlu 36. Haftada geldi. Banada iki gün önce doktır çantanı hazırla dedi 35. Haftadayım. Benca 9 ay 10 gün kızlar için geçerli![]()
Ben almadım. Göğüs koruyucu aldım sadece, bir de merhem. Gümüşün iyileştirici özelliğinin yanı sıra alerji riski de var. Göğüs ucum olmadığı için kar/Zararda bana merhem ve koruyucu daha mantıklı geldiKızlar gümüş kapak aldınız mı? Alıp almamak ve hastane çantasına koyup koymamakta kararsız kaldım![]()
Hastanenin gebe ve doğum eğitiminde gümüş kapağı önermediler, meme ucunu ıslak bırakacağı için mantar olabilirmiş, bebekte emdiği için onun ağzına da bulaşacak. En güzeli kurutupskrem sürüp, ağız mendilini koyun ya da alacaksanız delikli hava alan silikonlardan alın dediler.Kızlar gümüş kapak aldınız mı? Alıp almamak ve hastane çantasına koyup koymamakta kararsız kaldım![]()
Taşınma ihtimali olan ben değilimSen hep yazıyorsun ya her şey kolilerde diye, taşınma ihtimalim var diye sadece çamaşır ve temel şeyleri yıkıyorum. Tam doğum sırasında taşınma olursa diyediğer her şey kolilerde
bak hala bulamadığım göğüs ucu kremim geldi aklıma, bi ara kolileri karıştırabilirsem onu bulayım, gerçi gözümde almıyor yenisini de alabilirim
![]()
Taşınma ihtimali olan benimTaşınma ihtimali olan ben değilimyalnızlıktan yapamayanım.. Herşey hallolur diyen eş mağduru kısaca
![]()
Bende bugüne yarına doğururum o haldeBenim erkek iki yeğenlerimden büyük 35. Haftada, küçük 38. Haftada, yakın arkadaşımın oğlu 36. Haftada geldi. Banada iki gün önce doktır çantanı hazırla dedi 35. Haftadayım. Benca 9 ay 10 gün kızlar için geçerli![]()
Aynen oTaşınma ihtimali olan benimseninki yay burcu eş problemiydi diye hatırlıyorum
![]()
Hiç zannetmiyorum. Bence doğum sancısı olsa bunu farketmemen imkansız olur. Dinlenmeyle geçmezmiş ve alta ve bele doğru artarak devam eden düzenli ağrılar olurmuş. Doktorumun söylediği böyle. Sen özele gidiyorsan yarını beklemesen, yada acile gitsen, böyle stres yaparak daha çok yorucaksın kendini.Kızlar biraz açılma olduysa mesela 1 cm falan illa su gelir mi ? Veya ben bu açılmayı dışardan bakınca görür müyüm
Yok kendimi korkutmuyorum ya vajina bölgesine sancı girip duruyo öyle merak ettim yarın sabah gidicem zaten sakin kalıyorum şimdilikHiç zannetmiyorum. Bence doğum sancısı olsa bunu farketmemen imkansız olur. Dinlenmeyle geçmezmiş ve alta ve bele doğru artarak devam eden düzenli ağrılar olurmuş. Doktorumun söylediği böyle. Sen özele gidiyorsan yarını beklemesen, yada acile gitsen, böyle stres yaparak daha çok yorucaksın kendini.
Hayır canım göremezsin ve suyunda gelmeyebilir ben 3 cm le baya bekledim yaklaşık 20 gün 1 ay kadar. O yüzden diyorum ya aslında çok kolay hemen olacak bir şey gibi de değil doğum özellikle ilk doğumKızlar biraz açılma olduysa mesela 1 cm falan illa su gelir mi ? Veya ben bu açılmayı dışardan bakınca görür müyüm