Ay inanır mısın bunu söylemeye utanıyorum ama ben haftasonu gelsin asla istemiyorum. Bugün benim kız da krize girdi boynumu tırmaladı baya derin yani gerçekten çekilecek çile değil. Artık evden kendimizi sokağa atıyoruz şimdi yine yollardayız halasına götürüyorum ki kuzeniyle belki oynar diye öyle bir çaresizlik. Ben hafta içi aşırı rahatım ama benim diğer kızım sakin çok şükür ki. Yanımda beni izliyor mutfakta ağlarsa kucağıma alıyorum filan dışarda hiç zararı yok. Ama saat 16 00 olunca benim de karnıma ağrılar giriyor diyorum ki acaba ne krizi yaşatacak bana. Allahım bana güç ver sakin kalıyım diye dua ediyorum

mesela şu sıra atletini içeri sokmak, saçını toplatmamak, kollarını kıvırmak, montunu giymemek gibi yeni adetler edindi. Acıtıyor sıkıyor vardı zaten de bunları asla yapmıyor. Hapşırıyor ama atletini içine sokmuyor ya ben aşırı geriliyorum. Göbeğini açıyor işte diyorum bak hasta olacaksın kızım ne olursun sok atletini daha yeni serum takılmıştı hatırladın mı filan yok. Bugün onun kriziyle tırmaladı beni de