• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy canım selam 🥰 valla bizde durumlar aynı ben 22 kilo verdim artık eridim bittim hamile kaldığım kilonun da 6 kilo altına düştüm 🥲 ogluş hala aynı huysuz ama çok şükür birkaç saat olsa da uyuyor geceleri. çoklu besin alerjisi çıktı o yüzden ekstra dikkatle devam ediyoruz büyümeye bir de 1 aydır diş sancılarımız var şaka değil doğru duydunuz diş çıkarmaya başladı bana da hala şaka gibi geliyor ama diş etlerini beyaz beyaz görünce inanıyorum her seferinde 😂 doktor sizin bebek için normal çünkü gelişimi baya önde gidiyor dedi. Şu an anne ve dede diyor evet onu da yapıyor bildiğin çocuk adam oldu bizimki 😂 sizde durumlar nasıl ? Vallahi burayı Cook ozlediimm 😭😭
Sen vitaminleri, takviyeleri falan fazla mı kaçırmıştın acaba hamileyken 😊 maşallah küçük beye🧿 sizlere de sabır, güç, kuvvet versin Allahım 😊

Amiinn 🙏🏼 hahhahahah gerçekten çok çok sağlıklı beslenip her şeyin doğalını almistim alası var mı bilmiyorum valla 😂😂

Sporcu olmanın dışında da ailecek atletik yapılıydınız zaten, bence ondan olmuştur🤣

Alerjisi geçer umarım çok uzamadan, ama en azından bebişin huzursuzluğunun nedeni bulunmuş, ona da şükür🙏🏻

Merhaba bizim ilk zamandan beri rop var dediler 1 Kasımdan beri düzenli kontrole gidiyorduk şükür geçen hafta son kontrolümüz oldu ropun geçtiğini söylediler herhangi bir müdahale olmadı, sadece sıkı takip oldu ve kendiliğinden geçti 🙏
Yaa çok sevindim inşallah bizimde öyle olur kendi kendine geçer yarrabbiö. Kaçıncı evre idi peki ne kadar süre kontrol edildi

Yükselmedi ama tam düşmedi de. 37 şu anda da. Sizde durumlar nasıl?
2saatte bir uyanmak ve uyumaya direnmek dışında bişey olmadı. Dökülüyorum 😭 pilates vardı dün. Hamlıktan heryerim ağrıyordu zaten. Hiç dinlenemedim üstüne. Uyusam günlerce uyanmasam..

2saatte bir uyanmak ve uyumaya direnmek dışında bişey olmadı. Dökülüyorum 😭 pilates vardı dün. Hamlıktan heryerim ağrıyordu zaten. Hiç dinlenemedim üstüne. Uyusam günlerce uyanmasam..
Eşin evde neyse ki, bebik uyuyunca atarsın kendini yatağa veya hamağa. Uyumasan bile dinlenmiş olursun.

Kızlar ya siz kaç saat uyuyunca dinlenmiş gibi hissediyorsunuz? Ben iyice uyku arsizi oldum. Sağılmış sütüm olunca bazı geceler komple eşime bırakıp 7-8 saat uyuduğum oluyor yine de doyamıyorum uykuya 😅 ya da sadece emzirmeye kalkıyorum obgeceler de 6 saat uyuyorumdur ama yetmiyor yani. Halbuki işe gittiğim zamanlar 6 saat gayet yeterli oluyordu

Kızlar ya siz kaç saat uyuyunca dinlenmiş gibi hissediyorsunuz? Ben iyice uyku arsizi oldum. Sağılmış sütüm olunca bazı geceler komple eşime bırakıp 7-8 saat uyuduğum oluyor yine de doyamıyorum uykuya 😅 ya da sadece emzirmeye kalkıyorum obgeceler de 6 saat uyuyorumdur ama yetmiyor yani. Halbuki işe gittiğim zamanlar 6 saat gayet yeterli oluyordu
Hani nazar değiyordu😂😂 biz ataktayız soruna cevap veremeyeceğim😂

Biz de atak mı batak mı bilmiyorum bir şeydeyiz 😂 kocama bıraktığım gecelerden bahsediyorum 😅 bebiş onu çıldırtmaya devam ediyor ben kanepede uyuyorum 😂😂
Heh şimdi oldu o zaman😂😂
Ben de uyusam 10 saat yine uyurum heralde hatta 15 saat uyumayı da isterim

7 8 saat kesintisiz uyumayı rüyamda bile göremem herhalde 🥹 maşallah diyeyim yine de sana🧿

Biz de atak mı batak mı bilmiyorum bir şeydeyiz 😂 kocama bıraktığım gecelerden bahsediyorum 😅 bebiş onu çıldırtmaya devam ediyor ben kanepede uyuyorum 😂😂
Uyuyabiliyosan ne mutlu. Ağlayan bebeği bir yolunu bulup susturmak yerine seyreden bir adam gördüm yarım saat önce. Şu anda da horluyor. Cinnete ramak var bizim evde

Son düzenleme:
Uyuyabiliyosan ne mutlu. Ağlayan bebeği bir yolunu bulup susturmak yerine seyreden bir adam gördüm yarım saat önce. Şu anda da horluyor. Cinnet ramak var bizim evde
Ay valla benim kocam benden iyi bakıyor 😂 bebek uyanıp uykuya dönemeyince ben çok sinirleniyorum o sakın sakin uyuyabiliyor 😅 bebeğin uykusundan yana olmasa da eşimden yana şanslıyım galiba. Yerinde olsam kesin uykusunda tokadı yapıştirmistim 😅

Çalışırken bir iş tanımın vardı çünkü, mesai saati, paydos, tatil, izin gibi kavramlar vardı.

Şimdi öyle mi🤣

Bana kemiksiz 9 saat lazım bu arada uykumu almam için. İmkan yoksa 8 de olur.

Back
X