Heh en merak ettiğim de regli ne olduğundu iyi bari olmuşsun sonunda kıyamam ya bir sürü badireler atlatmışsın umarım mükâfatını bebiş haberiyle alırsın kuzum ee transferin de belli oldu mu peki
Evet canım ay sonu 28 30 Kasım gibi dediler inşallah işlerim rasr gider erken olurum transferde
Çok teşekkür ederim canımm Iron Butterfly , inşallah hayırlısıyla tutunur bebişlerimiz , Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
Ayyyyy geldin minişler
Canısı yeni çıktım tranaferden inşallah rabbim nasip etsin sağlıkla sihhatle ilerlesin tek 5. Gün orta kalite embriyo dediler insallahnhayurlsıı olur canım
Ayyyyy ayyyy ayyyyy
Dualarınızı eksik etmeyin canlarım artık geri sayım başladı bakalım en erken ne zaman çıkar gebelik testinde 5. Gün tek embriyo kondu ay artık çenem durmaz bıkarsınız benden
Konu konuyu açıyor zaten aşkım hepimiz emeklerimizin mükâfatını almak için buradayız Rabbim kolumuzu kanadımızı kırmasın
Canımm beraber gün sayarız artık ben de çıktım transferden şimdi

Hiç üzülüp stres yapma aşkım bu denen şey herkes için geçerli aslında binde bir olan durum o yüzden napıyoruz sakin kalıyoruz Allah'a sığınıp bekliyoruz zaten hep sıkıntılı süreçlerden geçtik geçeceğimiz günlerde olacak meçhul ama şimdi üzülmek yok şimdi bekleme için sevinme zamanı

İnşallah canımm hayırlısıyla Rabbim en doğru zamanda bize kavuştursun bebişlerimizi

İyiyim canım hamdolsun sen nasılsın nasıl gidiyor heyecan basladimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…