- 11 Kasım 2023
- 704
- 1.393
- 33
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.981
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canımm güzel haberler alalımBende istanbul Ataşehir Acıbadem tek embriyo 5. Gün cnm
Ay en dayanamadığım şey benim de o yüzden çok su içmeden gireceğim sanırımGirdim çıktım canım şükür ama patlıyordum ben de idrardan dolayı
Canım ben abartıp 1 buçuk litre içmiştim ama bana abartmışsın dediler bence ideali 1 litreAy en dayanamadığım şey benim de o yüzden çok su içmeden gireceğim sanırım
Kuzum aynen hafif sıkışık ol yeter valla insan korkuyor orda gülecektim gülemedim deAy en dayanamadığım şey benim de o yüzden çok su içmeden gireceğim sanırım
Ay kuzucum ya olsun güzel haberler alalımda yeter kiCanım ben abartıp 1 buçuk litre içmiştim ama bana abartmışsın dediler bence ideali 1 litre
Öyle canım benim ya feda olsun bebişlere, çekeriz böyle sıkıntıAy kuzucum ya olsun güzel haberler alalımda yeter ki
Evet canım ay sonu 28 30 Kasım gibi dediler inşallah işlerim rasr gider erken olurum transferdeHeh en merak ettiğim de regli ne olduğunduiyi bari olmuşsun sonunda kıyamam ya bir sürü badireler atlatmışsın umarım mükâfatını bebiş haberiyle alırsın kuzum ee transferin de belli oldu mu peki
Ayyyyy geldin minişlerÇok teşekkür ederim canımmIron Butterfly , inşallah hayırlısıyla tutunur bebişlerimiz , Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
Ayyyyy ayyyy ayyyyyCanısı yeni çıktım tranaferden inşallah rabbim nasip etsin sağlıkla sihhatle ilerlesin tek 5. Gün orta kalite embriyo dediler insallahnhayurlsıı olur canım
Konu konuyu açıyor zaten aşkım hepimiz emeklerimizin mükâfatını almak için buradayız Rabbim kolumuzu kanadımızı kırmasınDualarınızı eksik etmeyin canlarım artık geri sayım başladı bakalım en erken ne zaman çıkar gebelik testinde 5. Gün tek embriyo kondu ay artık çenem durmaz bıkarsınız benden
Canımm beraber gün sayarız artıkben de çıktım transferden şimdi
Hiç üzülüp stres yapma aşkım bu denen şey herkes için geçerli aslında binde bir olan durum o yüzden napıyoruz sakin kalıyoruz Allah'a sığınıp bekliyoruz zaten hep sıkıntılı süreçlerden geçtik geçeceğimiz günlerde olacak meçhulgünaydın kızlar 24 kasım transfer tarihim olarak belirlendi. ilacımın dozu estroferm günde 2 adete düştü ekstra olarak climara bant takmaya başladım. 19 kasım itibariyle estroferm ve oksapara a devam etmek üzere gün aşırı folbiol, günde bir prednol, günde 1 coraspin, 2 sabah 2 akşam duphaston, günde 2 kez progestan dex 0.25 lik kullanacağım.Iron Butterfly listeyi güncellersen sevinirim. sadece moralimi bozan bir şey oldu donma çözme sırasında bozulma olabiliyormuş bu kadar hazırlık sonrası sorun olur diye çok korkuyorum
Aynen kzucum inşallah güzel sonuçlar alırızÖyle canım benim ya feda olsun bebişlere, çekeriz böyle sıkıntı
Hayırlı olsun inşAllah güzel haberlerinizi alalımÖyle canım benim ya feda olsun bebişlere, çekeriz böyle sıkıntı
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alalım doğru zamanda inşallahHayırlı olsun inşAllah güzel haberlerinizi alalımsizde de transferden sonra 2 saat yatırıyorlarmı hastanede?
İnşallah canımmAynen kzucum inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah canımm hayırlısıyla Rabbim en doğru zamanda bize kavuştursun bebişlerimiziEvet canım ay sonu 28 30 Kasım gibi dediler inşallah işlerim rasr gider erken olurum transferde
Ayyyyy geldin minişler
Ayyyyy ayyyy ayyyyy
Konu konuyu açıyor zaten aşkım hepimiz emeklerimizin mükâfatını almak için buradayız Rabbim kolumuzu kanadımızı kırmasın
Hiç üzülüp stres yapma aşkım bu denen şey herkes için geçerli aslında binde bir olan durum o yüzden napıyoruz sakin kalıyoruz Allah'a sığınıp bekliyoruz zaten hep sıkıntılı süreçlerden geçtik geçeceğimiz günlerde olacak meçhulama şimdi üzülmek yok şimdi bekleme için sevinme zamanı
Amin canım amin inşallahİnşallah canımm hayırlısıyla Rabbim en doğru zamanda bize kavuştursun bebişlerimizi
Maşallah güzel güzel devam etsin inşallahKızlar günaydınpazartesi yani transferimin 7.gününde kan verdim sağlık ocağında. Sonucum 106 çıktı. Aptal gibi kaldım. Sevinsem sanki bişey olcak gibi hissettim. Ne olur dua edin benimle kalsın bebeğim.
Sende durumlsr nasıl ZelişMaşallah güzel güzel devam etsin inşallah
Benim bugünki testSende durumlsr nasıl Zeliş
Buda normal kaset test diğeri erken gebelik testiBenim bugünki test
Sana uyu dedimde bende uyuyamamistimAh bide kalbime söz geçirsem Uyuyum dedikçe inat ettim sanki
Erken gebelik testi daha net çıkmış :) inşallah kan değerin de iyi çıkar canımBuda normal kaset test diğeri erken gebelik testi
İyiyim canım hamdolsun sen nasılsın nasıl gidiyor heyecan basladimiHerkese günaydınben Kasım ayından umudumu kesmiştim açıkçası aralık ayına kaldım diye işlerim de yoğunlaşınca uzaklaştım buradan herkes iyidir umarım ben çok iyiyim çok şükür dün haber aldım 20Kasım da transfer olacağım inşallah bu mutluluğumu sizinle paylaşmak için sabah ilk işim buraya yazmak oldu umarım herkes iyidir şimdi geriye dönüp tek yek okuyacağım kim ne yapmış diye Iron Butterfly listeyi güncelleyebilirsin canım arkadaşım 20 Kasım ilk deneme dondurulmuş 5.gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?