- 14 Kasım 2023
- 41
- 138
- 8
- 32
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.221
Amin canim hepimize nasip olsun, yok bende burda öğrendim transfer günü sıfırıncı gün sayılıyor, transferden sonraki 5ci gun yaptım, o test o kadar solgunduki yalniz ben görüyordum)) kaldikçada koyulaşıyor bu testler aslinda açıktı hepsiMasaAllah cnm sağlıkla al kucağına en üstteki beşinci günki testmi peki transfer sonrası besinci gunmu trasnferden sonraki beşinci gunmu yani trssnfer gününü birinci gün olarak saydınmi
Cnm listeye benide eklermisinHakkında hayırlısı olsun aşkım bütün dualarım seninle
Ben görmedim ama eşim gördühakkını helal et benim gözlerde sorun var sanırım biraz yaş deneme Embriyo günü transfer tarihlerini yazarmısın senide eklim listeye
4.cu gün cift çizgi çıktımı cnm birde traanfer gününü sayarakmi dördüncü gün yaptınBen 4. Günden itibaren yapmaya basladim normal test günüm 21inde benimde
Tabiki gülüm yaş deneme Embriyo günü transfer tarihlerini yazarmısın eklemek içinCnm listeye benide eklermisin
9 kasım'da dondurulmuş transfer oldum. yarın 12. gün olacak ama tez canlı davranıp cumartesi test yaptım değer 1 in altında çıktı yani negatif. Doktor ilaçlara devam edip 12. gün tekrar test yapmamı istedi ama az çok bi değer çıkardı o zaman umut verici bi gelisme olmadı. idrar testi de yaptım. yarın gene beta hcg vericem ama boşa yapılmış bi test olacak. daha önce aynı merkezde histereskopi oldum, taza transfer de olmustum. bence yeterince şans verdim. mekan ve doktor değisikliğinin bana iyi geleceğine inanıyorum. Aret Kamar ile daha önce tedaviye başlayıp pozitif sonuc alan tanıdıklarım var bu nedenle bu sekilde bir karar aldım.Kuzum kaçıncı gününü doktor çok önemli insanı motiveetme açısından
İnşallah hakkında bu hoca hayırlı olur canım9 kasım'da dondurulmuş transfer oldum. yarın 12. gün olacak ama tez canlı davranıp cumartesi test yaptım değer 1 in altında çıktı yani negatif. Doktor ilaçlara devam edip 12. gün tekrar test yapmamı istedi ama az çok bi değer çıkardı o zaman umut verici bi gelisme olmadı. idrar testi de yaptım. yarın gene beta hcg vericem ama boşa yapılmış bi test olacak. daha önce aynı merkezde histereskopi oldum, taza transfer de olmustum. bence yeterince şans verdim. mekan ve doktor değisikliğinin bana iyi geleceğine inanıyorum. Aret Kamar ile daha önce tedaviye başlayıp pozitif sonuc alan tanıdıklarım var bu nedenle bu sekilde bir karar aldım.
Kan verdiğinde kaç çıktı peki 5in altında mı çıktı sonucun9 kasım'da dondurulmuş transfer oldum. yarın 12. gün olacak ama tez canlı davranıp cumartesi test yaptım değer 1 in altında çıktı yani negatif. Doktor ilaçlara devam edip 12. gün tekrar test yapmamı istedi ama az çok bi değer çıkardı o zaman umut verici bi gelisme olmadı. idrar testi de yaptım. yarın gene beta hcg vericem ama boşa yapılmış bi test olacak. daha önce aynı merkezde histereskopi oldum, taza transfer de olmustum. bence yeterince şans verdim. mekan ve doktor değisikliğinin bana iyi geleceğine inanıyorum. Aret Kamar ile daha önce tedaviye başlayıp pozitif sonuc alan tanıdıklarım var bu nedenle bu sekilde bir karar aldım.
5 olsa iyi 1 in altında çıktı.Kan verdiğinde kaç çıktı peki 5in altında mı çıktı sonucun
Transfer gununi sayarak 4. Gun yaptim negatif cikti ertesi gün cok silik cıkmaya başladı4.cu gün cift çizgi çıktımı cnm birde traanfer gününü sayarakmi dördüncü gün yaptın
Ben cuma akşam oldum bugün yaptım negatif aşırı üzüldüm umudumu kestim keşke yapmasaydim çok üzgünüm gerçektenTransfer gununi sayarak 4. Gun yaptim negatif cikti ertesi gün cok silik cıkmaya başladı
24 yaş ikinci deneme 17 kasim trasnfer beşinci gün embriyoTabiki gülüm yaş deneme Embriyo günü transfer tarihlerini yazarmısın eklemek için
Ben cuma akşamı oldum trasnfer bugün test yoatim hiç çıkmadı negatif çok üzüldüm umudum kırıldı keşke yapmasaydimAmin canim hepimize nasip olsun, yok bende burda öğrendim transfer günü sıfırıncı gün sayılıyor, transferden sonraki 5ci gun yaptım, o test o kadar solgunduki yalniz ben görüyordum)) kaldikçada koyulaşıyor bu testler aslinda açıktı hepsi
Sen cok erken yapmissin cikmamasi normal canim benim moralini bozmaBen cuma akşam oldum bugün yaptım negatif aşırı üzüldüm umudumu kestim keşke yapmasaydim çok üzgünüm gerçekten
Özür dilerim sorduğum için5 olsa iyi 1 in altında çıktı.
Erken test yaparsan üzülürsün hele bir dur gız halla halla24 yaş ikinci deneme 17 kasim trasnfer beşinci gün embriyo
Merhaba benim de olmuştu şu gibi tuttu çok şükür ayağımda sallanıyor suanMerhaba kızlar 13 kasımda 2 embriyo transferim yapıldı. Bugün 7. Gün. Çok hafif pembemsi lekelenmem oldu bugün çok korkuyorum. Benim gibi olup pozitif çıkan var mı acaba
Herkes silik görmüş bende göreyim dedim nerde şansÖzür dilerim sorduğum için
Erken test yaparsan üzülürsün hele bir dur gız halla halla
Yarınmi çıkar benimde o zqmqn senin sanırım öyle olmuş trasnfer gununu sayarak beşinci gün yapmışsın cikmisSen cok erken yapmissin cikmamasi normal canim benim moralini bozma
Bazen herkeste çıkar bazen çıkmaz gülüm yapıp üzme kendini ben herkese söylüyorum erken yapmayın insan dayanamıyor ama böyle üzülüp çok etkileniyor olacaksa bile olumsuza itiyor insanıHerkes silik görmüş bende göreyim dedim nerde şans
Gerçekten çok haklısın transfer gününü sayinca dördüncü gün çıkar sandım herkes erken diyo umarım ondan çıkmamıştırBazen herkeste çıkar bazen çıkmaz gülüm yapıp üzme kendini ben herkese söylüyorum erken yapmayın insan dayanamıyor ama böyle üzülüp çok etkileniyor olacaksa bile olumsuza itiyor insanı
Hepimiz bir umut peşimdeyiz gülüm sizlere söylüyorum ama belki bende erkenden başlayacağım test yapmaya ama buna kendimi hazırlayıp öyle yapacağım yada sabredip 7 8.ci günde yapacağım kimi zaman erken öğrenmek mükemmel ama kimi zaman ızdırap gibiGerçekten çok haklısın transfer gününü sayinca dördüncü gün çıkar sandım herkes erken diyo umarım ondan çıkmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?