- 3 Ekim 2023
- 141
- 427
- 18
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.181
Amin inşallah canım benim hepimiz güzel haberlerle dönelim inşallahCanımın içi kalbimin bütün dualarım seninle Rabb'im işini rast getirsin inşallah sana sımsıkı tutmasınlar
inşallah canım benim ikiz bebeklerim olmasını daha çocukken filan konusu geçince bende ikizlerim olsun istiyorum derdim Rabbim inşallah Hayırlısını versin hepimizeKuzucum öyle istiyorsan inşallah Allah gönlüne göre verir rahatça girer güzelce çıkarsın bebeklerini alıp
Amin inşallahHakkında hayırlısı canım hangi merkezde transfer olacaksın inşallah
Arkadaşlar ben galiba hamileyimOooo selam olsun kardeş ülkeye
Evet aşkım hamilesinArkadaşlar ben galiba hamileyim624 cikti kan değerim bu günün güzel haberi benden
Güzel sonuçlar bekliyoruz inşallah kuzum içerdeyken bizlere de dua etAmin inşallah canım benim hepimiz güzel haberlerle dönelim inşallah
inşallah canım benim ikiz bebeklerim olmasını daha çocukken filan konusu geçince bende ikizlerim olsun istiyorum derdim Rabbim inşallah Hayırlısını versin hepimize
Amin inşallahİstanbul tüp bebek merkezinde Aret Kamar hocayla tedavi görüyorum canım benim
Kuzum ben transfere hazırlıkta hastalandım doktor bana ilaç kullanabilirsin demişti transfer öncesiKızlar konudan bağımsız ama
cildiyeden kendime randevu almıştım şimdi hastaneye gidiyorum alerji testi yaparlar mı yaaa dava ilaç verseler süreç için sıkıntı olur mu sizce
Maşallahhh canım kaçıncı günün bugün çok güzel çıkmış değerinArkadaşlar ben galiba hamileyim624 cikti kan değerim bu günün güzel haberi benden
İnşallah ilaç vermezler yine kabarcık kabarcık oldu vücudum dikkst etmeme nazar toplayamıyorum kendimiKuzum ben transfere hazırlıkta hastalandım doktor bana ilaç kullanabilirsin demişti transfer öncesi
Canım ilaç kullanmayınca inan daha kötü oluyor ben transfer için yola çıkacaktım birde o yüzden de ilacımı kullanıp toparlandımİnşallah ilaç vermezler yine kabarcık kabarcık oldu vücudum dikkst etmeme nazar toplayamıyorum kendimi
Canım sen yine yapacakmısın test yoksa sonuç olumsuz muÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ben de sizin gibi düşünüyorum valla sorduğumuzda çiçek gibi blastosistler 5aa dediler ama taze de dondurulmuşta da tutmadı şimdi 2 embriyom kaldı onları taşımayı düsünüyorum gerekirse sıfırdan başka bir merkezde tekrar başlayacağım. Mekan değistirmek sanırım daha olumlu olacak bizim için
Korkuyorum iptal edilecek diyeCanım ilaç kullanmayınca inan daha kötü oluyor ben transfer için yola çıkacaktım birde o yüzden de ilacımı kullanıp toparlandım
Canım korkma asıl vücudun hastaykenriskndaha fazla bende alerjik bi bünyeyim hemen kabarır heryerim direndikçe daha da artar günde bi falan iç akşamları suan sadece Estofrem kullanıyorsun değil miKorkuyorum iptal edilecek diye
Her kes icin dua ettim ağlaya ağlayaEvet aşkım hamilesin
Sağol canim benim 11. Günüm, ayin 9u olmuştu transferim, 5.gün embriosuMaşallahhh canım kaçıncı günün bugün çok güzel çıkmış değerinsağlıkla ilerlesin inşallah canım benim
Evet o ve imom omega devit-3 coraspirin kullanıyorumCanım korkma asıl vücudun hastaykenriskndaha fazla bende alerjik bi bünyeyim hemen kabarır heryerim direndikçe daha da artar günde bi falan iç akşamları suan sadece Estofrem kullanıyorsun değil mi
Rabbim razı olsun kucağına almayı nasip etsinHer kes icin dua ettim ağlaya ağlayaAllah hepimizin yüzünü güldürsün kucağını boş koymasın
Sağol canim benim 11. Günüm, ayin 9u olmuştu transferim, 5.gün embriosu
Bende hastalandim transferden önce sabahlara kadar öksürük boğulma, doktora gittim transfer günümü söyledim 5 günlük tedavi yazdi antibyotik alerji ilaci öksürük ilaci falan, ancak transferden sonrada şimdide öksürüğüm azda olsa kaldı, cok korkuyodum bende ama kafana hic takma, güzel düşün çabuk iyileşKızlar konudan bağımsız ama
cildiyeden kendime randevu almıştım şimdi hastaneye gidiyorum alerji testi yaparlar mı yaaa da ilaç verseler süreç için sıkıntı olur mu sizce
İnşallah öksürük tıksırık yok ama özellikle bacak aram kabarcık kabarcık oluyor kurdeşen ürtiler dedi acil doktoru korktum hemen cildiyeden randevu aldım yoldayım şimdiBende hastalandim transferden önce sabahlara kadar öksürük boğulma, doktora gittim transfer günümü söyledim 5 günlük tedavi yazdi antibyotik alerji ilaci öksürük ilaci falan, ancak transferden sonrada şimdide öksürüğüm azda olsa kaldı, cok korkuyodum bende ama kafana hic takma, güzel düşün çabuk iyileş
Hayırlı olsunArkadaşlar ben galiba hamileyim624 cikti kan değerim bu günün güzel haberi benden
Merhaba, doktorun ricası üzerine yarın tekrar betahcg testi yapacağım esas test günü yarın olduğu için. Sonrada doktorla yollarımızı ayıracağız. Ama yani kesin olumsuz diye düşünebiliriz. Cumartesi verdiğim beta hcg negatifti, dün evde yaptığım idrar testi tek çizgi negatifti. Bu saatten sonra mucize olacağına pek inancım yok açıkçası. Bugün İst tüp bebek merkezinden randevu aldım Aret Kamar'a 28 aralığa muayne için. Bundan sonraki süreçte orada tedavi görmeyi planlıyorum umarım bu kez şifa bulabilirim.Canım sen yine yapacakmısın test yoksa sonuç olumsuz mu
Bütün dualarım seninle umarım kalbinden geçen bütün duaların kabul olurMerhaba, doktorun ricası üzerine yarın tekrar betahcg testi yapacağım esas test günü yarın olduğu için. Sonrada doktorla yollarımızı ayıracağız. Ama yani kesin olumsuz diye düşünebiliriz. Cumartesi verdiğim beta hcg negatifti, dün evde yaptığım idrar testi tek çizgi negatifti. Bu saatten sonra mucize olacağına pek inancım yok açıkçası. Bugün İst tüp bebek merkezinden randevu aldım Aret Kamar'a 28 aralığa muayne için. Bundan sonraki süreçte orada tedavi görmeyi planlıyorum umarım bu kez şifa bulabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?