- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.241
Haklısın biraz daha sabredicem mecbur ama bugün çok erken olduğu için çıkmamistir net dimi Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin isteyen herkese versin insaAllahHepimiz bir umut peşimdeyiz gülüm sizlere söylüyorum ama belki bende erkenden başlayacağım test yapmaya ama buna kendimi hazırlayıp öyle yapacağım yada sabredip 7 8.ci günde yapacağım kimi zaman erken öğrenmek mükemmel ama kimi zaman ızdırap gibi
Benim oyle cikti ama kisiden kisiye degisiyorYarınmi çıkar benimde o zqmqn senin sanırım öyle olmuş trasnfer gununu sayarak beşinci gün yapmışsın cikmis
Ama daha 3.günün çıkmaması normal bence. İlk 2-3 gün embrion tutunmaya çalışıyor zaten. Biraz sabret dua etBen cuma akşamı oldum trasnfer bugün test yoatim hiç çıkmadı negatif çok üzüldüm umudum kırıldı keşke yapmasaydim
Umarım ki erken yaptığın için çıkmamış olsun ve bebeğin sana sımsıkı tutunsunHaklısın biraz daha sabredicem mecbur ama bugün çok erken olduğu için çıkmamistir net dimi Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin isteyen herkese versin insaAllah
Cok uzuldum umarim yeni merkeziniz size ugurlu gelir. Oncesinde ki merkeziniz ve doktorunuz kimdi acaba?9 kasım'da dondurulmuş transfer oldum. yarın 12. gün olacak ama tez canlı davranıp cumartesi test yaptım değer 1 in altında çıktı yani negatif. Doktor ilaçlara devam edip 12. gün tekrar test yapmamı istedi ama az çok bi değer çıkardı o zaman umut verici bi gelisme olmadı. idrar testi de yaptım. yarın gene beta hcg vericem ama boşa yapılmış bi test olacak. daha önce aynı merkezde histereskopi oldum, taza transfer de olmustum. bence yeterince şans verdim. mekan ve doktor değisikliğinin bana iyi geleceğine inanıyorum. Aret Kamar ile daha önce tedaviye başlayıp pozitif sonuc alan tanıdıklarım var bu nedenle bu sekilde bir karar aldım.
Teşekkür ederim Allah razı olsunUmarım ki erken yaptığın için çıkmamış olsun ve bebeğin sana sımsıkı tutunsun
Şuan çıkması imkansız dimi bsiuna mi üzülüyorum acaba çok kızdım kendime ama bütün keyfim kactiAma daha 3.günün çıkmaması normal bence. İlk 2-3 gün embrion tutunmaya çalışıyor zaten. Biraz sabret dua et
Ay peki embriyo yapıştırma konusunu sordun muCanım onu prednol la değiştirdi
Bu arada serum için de pozitif olduktan sonra tekrar takarız dedi
Sordum canım 2500 TL dedi tamam dedimAy peki embriyo yapıştırma konusunu sordun mu
Ay nasıl güzel görüntüler maşallah maşallahEvet yaptım dayanamadım5.günden yapmaya basladım soluk cıktı, en son 8.gün daha belirgin olduEki Görüntüle 3338134
sağlıkla kavuşun bebişinize kuzummHerkese iyi akşamlar dün sabah 9 da kan tahlili yaptırmıştım 188 çıkmıştı değer. İçim içimi yedi 48 saat dayanamadım akşam gittim kan verdim 36 saat oluyo iki testin arası değerim 418 çıktı çok şükür bin şükür artık hamileyim diyebiliyorum. Herkesin güzel sonuç alması için dua edicem hep
Ben de yazayım doktora hemen yaS
Sordum canım 2500 TL dedi tamam dedim
Aynen Yeter ki güzel olsun yapacak bir şey yokBen de yazayım doktora hemen yaher şey para ama sonu güzel olsun
Umudu kesmek yok umut Allah'tanBen de en son dün yapmıştım 9. Günde negatif gördüm 3. Gün embriyosu olduğu için hala bir umut kan vermeyi bekliyorum yarın 11. Günüm yarın kan vermeyi düşünüyorum. Pozitif olanlara hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah negatif olanlar da pes etmek yok en güzel haberleri en kısa zamanda alırız inşallah kızlar
Ben 9. gün evde test yapmıştım negatifti, aynı gün gittim kan verdim 5 in üzerindeydiBen de en son dün yapmıştım 9. Günde negatif gördüm 3. Gün embriyosu olduğu için hala bir umut kan vermeyi bekliyorum yarın 11. Günüm yarın kan vermeyi düşünüyorum. Pozitif olanlara hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah negatif olanlar da pes etmek yok en güzel haberleri en kısa zamanda alırız inşallah kızlar
ayy kuzum çok sevindim dualarımız seninleeeArkadaşlar merhaba biraz uzak kaldım yine buralardan haftasonu hazırlık yaptım dün İstanbul’a geldim yolculukla geçti günüm bugün transfer için merkeze geldim 14:30 da işlem yapılacak dualarınız eksik etmeyin lütfen ben tek transfer yapılacak sanıyordum doktorum çift yapalım dedi çok heyecanlandım o cümleyi duyana kadar heyecanlı değildim şimdi heyecandan duramıyorum
canım evet progstan dex devlet karşılamıyor 500 küsür verdikProgestan dex ampul ya da prolutex dex Flakon devlet karşılamıyor. Rapor da çıkmıyor. Onu mecbur cebinden alacaksın
canımmm tebrik ederimmm darısı ben dahil herkese inşallahArkadaşlar ben galiba hamileyim624 cikti kan değerim bu günün güzel haberi benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?