- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.281
sağlıkla kavuşun bebişinize kuzumm
Hayırlı olsun canımKızlar kan testimi yaptirdim bugun sonuç 118 çıkmış
Hoşgeldin eklerim tabiki hayırlı olsun sürecinIron Butterfly 32 yaş. 1. Deneme 15 Kasım tranfer oldum. Beni de eklermisiniz
Hayirli olsun saglikla hem kendi hem Beta artsin insallahKızlar kan testimi yaptirdim bugun sonuç 118 çıkmış
HoşbuldumHayırlı olsun canım
Hoşgeldin eklerim tabiki hayırlı olsun sürecin
Amin inşallah canımHayirli olsun saglikla hem kendi hem Beta artsin insallah
Çooooook amiiinnnHoşbuldumTeşekkür ederim Umarım herkes için en güzel en hayırlı sonuçları alacağımız bir dönüm olur.
Bu arada 5. Gün embriyosu benim minikHoşbuldumTeşekkür ederim Umarım herkes için en güzel en hayırlı sonuçları alacağımız bir dönüm olur.
Evet kanda çıkma ihtimali yüksek benim ki bu şekilde çıkmıştıAslında normal tahlil günüm çarşamba ama ben yarın vermeyi düşünüyordum eğer varsa gebelik bugünde çıkar değil mi
Canim sen bugun idrar testi yaptin mi? Halen idrarda cikmiyormu?Evet kanda çıkma ihtimali yüksek benim ki bu şekilde çıkmıştı
Kacinci gunundu bugun senin?Şuan öyle hi haldeyim ki test yapsam silik çıkmasa hepsini negatif sayacağım koyu çıksa bile negatif sayacağım kendimi siliğe o kadar hazırlamışım ki ama bende o cesaret yok
Test yapmadım cnm 5. Gün transfer saymazsamCanim sen bugun idrar testi yaptin mi? Halen idrarda cikmiyormu?
canım çarşamba günü yapmayacak mıydın azıcık sabrett :)))))Şuan öyle hi haldeyim ki test yapsam silik çıkmasa hepsini negatif sayacağım koyu çıksa bile negatif sayacağım kendimi siliğe o kadar hazırlamışım ki ama bende o cesaret yok
Çok doğru valla yaBurada ki olumlu orneklerden etkilendim ve surecin yarisinda 6.gunde esimin d gunu diye surpriz olur kan testi vereyim dedim ve Beta 5 ten kucuk cikti suan ilaclari icerken bile inanmayarak iciyorum gercekten gununuzden once yaptirmayin diyen doktorlar hakliymis bu ornegide erkenden yaptirmak isteyenlere ithafen birakiyorumne kaset ne kan testi yapmayin bence en azindan son ana kadar moraliniz inanciniz sizinle kalmis oluyor
Yani sen bilirsin ama bence yapma bekle benim halen kaset testim silik cikiyor bugun 12. Gunum transfer sonrasi bende erken basladim o insani daha cok yoruyor.Test yapmadım cnm 5. Gün transfer saymazsam
Evet doğru canımYani sen bilirsin ama bence yapma bekle benim halen kaset testim silik cikiyor bugun 12. Gunum transfer sonrasi bende erken basladim o insani daha cok yoruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?