Şuan öyle hi haldeyim ki test yapsam silik çıkmasa hepsini negatif sayacağım koyu çıksa bile negatif sayacağım kendimi siliğe o kadar hazırlamışım ki ama bende o cesaret yok

Burada ki olumlu orneklerden etkilendim ve surecin yarisinda 6.gunde esimin d gunu diye surpriz olur kan testi vereyim dedim ve Beta 5 ten kucuk cikti suan ilaclari icerken bile inanmayarak iciyorum gercekten gununuzden once yaptirmayin diyen doktorlar hakliymis bu ornegide erkenden yaptirmak isteyenlere ithafen birakiyorum ne kaset ne kan testi yapmayin bence en azindan son ana kadar moraliniz inanciniz sizinle kalmis oluyor

Çok doğru valla ya

Böyle bir ilaç verdiler bana kurdeşen tespit doğru çıktı ama alerji testi yokmuş yapmadılar sizce alerji testi yaptırsam mı yoksa ilaç kullanımına mı devam etsem edahandro

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-20-15-39-23-16_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 43
Böyle bir ilaç verdiler bana kurdeşen tespit doğru çıktı ama alerji testi yokmuş yapmadılar sizce alerji testi yaptırsam mı yoksa ilaç kullanımına mı devam etsem edahandro
Transfer henüz olmadığı için sorun olmaz diyorlar genelde ama sen yine de tüp Bebek doktoruna sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…