- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 28
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.741
Kız günde 3 kere yatıyorum dengem bozulduAhagagshhbchb uykucu seni
Hersey gonlunce olsun insallah hemen kavusursun bebisine ikiz mi tek mi koydurcanYarın transfer günü belirlemk için randevum var rahim kalınlığına bakılacak nasipse
canım ben cuma günü transfer olacağım eğer rapor verirlerse kan verinceye kadar gitmeyi düşünmüyorum cuma öğreneceğim açıkçasıTransferin kaçıncı günü başladınız işe? Doktor ne zaman başlamayı tavsiye etti
İnşallah aşkım hepimiz için herşey güzel ilerlesinİnşallah güzel haberler al kuzum bize de haber ver inşallah
He he sende fırsattan istifade uyu uyan sus susKız günde 3 kere yatıyorum dengem bozuldu
Amin amin bende iki istiyorum ama henüz doktorla konuşmadık sanırım doktor tek koyma taraftarı yarın onu da söyleyeceğimHersey gonlunce olsun insallah hemen kavusursun bebisine ikiz mi tek mi koydurcan
Ben her gitmemde ikiz diyodum doktorum tamam artik dediİnşallah aşkım hepimiz için herşey güzel ilerlesin
He he sende fırsattan istifade uyu uyan sus suscanına minnet
Amin amin bende iki istiyorum ama henüz doktorla konuşmadık sanırım doktor tek koyma taraftarı yarın onu da söyleyeceğim
Benimde 2 deneme geçmişim var 2.ci gün embriyoları ile şimdi ilk söylediğimde benim için 1 uygun olduğunu söyledi doktor ama bende 2 de ısrarcı olacağım gerisi takdiri ilahiBen her gitmemde ikiz diyodum doktorum tamam artik dedi3 denemem oldugu icin koydurmak hakkimdi zaten o hak doguyo 2 kere tutmazsa insallah ilk seferde tutar cidden zor surec
İstersen veriyolar ben aldım öğrendikten sonra gittim işecanım ben cuma günü transfer olacağım eğer rapor verirlerse kan verinceye kadar gitmeyi düşünmüyorum cuma öğreneceğim açıkçası
Baska sansimiz yok bizim hem madden hem manen zor en azindan ikiz de tutma orani daha yuksek doktorum kendi dedi tek emriyo koyarsak yuzde 33 tutma sansi var bana oyle derse ben tabi israr ederimBenimde 2 deneme geçmişim var 2.ci gün embriyoları ile şimdi ilk söylediğimde benim için 1 uygun olduğunu söyledi doktor ama bende 2 de ısrarcı olacağım gerisi takdiri ilahi
Öyle gerçekten 2 sürecimde de bu kadar yıprandığımı hatırlamıyorum bu süreç sanki ilk miş gibi yedi bitirdi zihnimi resmenBaska sansimiz yok bizim hem madden hem manen zor en azindan ikiz de tutma orani daha yuksek doktorum kendi dedi tek emriyo koyarsak yuzde 33 tutma sansi var bana oyle derse ben tabi israr ederimsende israr et 3 deneme bu az degil psikoloji kalmiyo insanda
ayy canım hayırlı uğurlu olsunnBugun ilk muaynemi oldum2 kese gorundu cok sükür haftaya bi daha gidicem hayirlisi bakalim
İlkte bilmedigimiz icin surecin nasil oldugunu bilmedigimiz icin rahattik simdi is ciddi 4 gozume cok geliyo insallah bu sefer olur isteyen herkezin tutar listeye baktikca ne kadar cokmusuz diyorum rabbim hepimize kolaylik versinÖyle gerçekten 2 sürecimde de bu kadar yıprandığımı hatırlamıyorum bu süreç sanki ilk miş gibi yedi bitirdi zihnimi resmen
bana ptesi veya salı diyecekmiş gibi geliyorÇok sevindim senin adına canım ikiz geliyor o zaman Allah'ın izni ile en son değerin kaçti
Bende anlamadım bakalım neler olacak yarını bekliyorum bende ne zaman transfer derler acaba
Cok tesekkur ederim canimayy canım hayırlı uğurlu olsunn
Ay aldım bebişlerimi benkuzummmm çok sevindimmm dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun
Ay darısı başıma kuzum benim inşallah ben aldım yavrularımıAynen aşkım
Hakkında hayırlısı olsun Miniş sana sımsıkı tutunsun
Aaaaa çok sevindim senin adına canım inşallah
Öyle gerçekten devlet ilk sürecimde çok bilgi verip yönlendirmedi ben kendim buralardan bişeyler öğrenmeye çalıştım ne kadar yapabilirsem bişeyler yapmaya çalıştım olmadı şimdi umudum var yok arası gibiİlkte bilmedigimiz icin surecin nasil oldugunu bilmedigimiz icin rahattik simdi is ciddi 4 gozume cok geliyo insallah bu sefer olur isteyen herkezin tutar listeye baktikca ne kadar cokmusuz diyorum rabbim hepimize kolaylik versin
28inden önce transfer olmam gerek canım raporu o zamana uzattılar zar zor yalvarmaktan hakkımda hayırlısı inşallahbana ptesi veya salı diyecekmiş gibi geliyor
Tüğlerim diken diken oldu yazıyı okurkenAy darısı başıma kuzum benim inşallah ben aldım yavrularımı
Olumlu dusun her hareketini hamileyim diye aklindan gecir hep olumluya hazirla kendini hormonlarin cok ihtiyaci var kafaya takmak iyi degil insallah olucak eminim dualarim hep sizinleÖyle gerçekten devlet ilk sürecimde çok bilgi verip yönlendirmedi ben kendim buralardan bişeyler öğrenmeye çalıştım ne kadar yapabilirsem bişeyler yapmaya çalıştım olmadı şimdi umudum var yok arası gibi
28inden önce transfer olmam gerek canım raporu o zamana uzattılar zar zor yalvarmaktan hakkımda hayırlısı inşallah
4 gündür yaptırmamış oluyorsun test doğru mu? En son test yaptırdın sonucun kaçtı?Merhaba kızlar 1 kasımda 5. Gün çift embriyo transferi oldum 9. Gün kan testi yaptırdım 9 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 15 2 gün sonra tekrar 28 ve 4 gün bekleyip tekrar yaptırdım 98 çıktı 21 gün oldu başına böyle bir durum gelen var mı neden böyle oluyor doktorum burada değil net bir bilgi alamıyorum sadece 2 günde bir kan testi yaptırmamın istiyorlar
inşallah kuzum olur Allahın izniyleÖyle gerçekten devlet ilk sürecimde çok bilgi verip yönlendirmedi ben kendim buralardan bişeyler öğrenmeye çalıştım ne kadar yapabilirsem bişeyler yapmaya çalıştım olmadı şimdi umudum var yok arası gibi
28inden önce transfer olmam gerek canım raporu o zamana uzattılar zar zor yalvarmaktan hakkımda hayırlısı inşallah
Ay aldım bebişlerimi bençok çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?