- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.721
Bugun ilk muaynemi oldumHerkes ne durumda kızlar neler yapıyorsunuz ?? hamileler sizler ne durumdasınız
Negatif alıp sessizliğe bürünen canlar sizler nasılsınız
Ayy harikaaa çok sevindim senin adınaBugun ilk muaynemi oldum2 kese gorundu cok sükür haftaya bi daha gidicem hayirlisi bakalim
Tesekkur ederim sen naptin gittin mi doktoraAyy harikaaa çok sevindim senin adına
hay Allah valla bende öyleyim şaka gibiBilmiyorum aşkım ama benimde kasıklarımda ağrı var sanki böyle yeniden regli olacak gibiyim belimde ağrıyor garip
Henüz alamadımCevap alabildiniz mi hayırlı olsun süreciniz
Çok sevindim senin adına canım ikiz geliyor o zaman Allah'ın izni ile en son değerin kaçtiBugun ilk muaynemi oldum2 kese gorundu cok sükür haftaya bi daha gidicem hayirlisi bakalim
Bende anlamadım bakalım neler olacak yarını bekliyorum bende ne zaman transfer derler acabahay Allah valla bende öyleyim şaka gibi
Canım bişey soracağım hiç idrar test yaptın mıMerhaba kızlar 1 kasımda 5. Gün çift embriyo transferi oldum 9. Gün kan testi yaptırdım 9 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 15 2 gün sonra tekrar 28 ve 4 gün bekleyip tekrar yaptırdım 98 çıktı 21 gün oldu başına böyle bir durum gelen var mı neden böyle oluyor doktorum burada değil net bir bilgi alamıyorum sadece 2 günde bir kan testi yaptırmamın istiyorlar
Kalbim ve dualarım seninleHenüz alamadım
Cansın kuzum saplasınKalbim ve dualarım seninle
Aynn evetÇok sevindim senin adına canım ikiz geliyor o zaman Allah'ın izni ile en son değerin kaçti
Bende anlamadım bakalım neler olacak yarını bekliyorum bende ne zaman transfer derler acaba
Oooooo maşallah maşallah aşkım ikiz garanti imiş zatenAynn eveten son cuma verdim 1500 du ondan sonra bakmadim kese icin randevu vermislerdi
Olsun sonu guzel olsunda gec olsun guc olmasinYook benim ki baya geriden geliyor ama hemşire olabiliyor bu değer farklılıkları dedi ancak 10 gün sonraya denk geliyor maalesef tabi atağa geçerse onu bilemiyorum :) Kim kontrol etti keseleri?
İnsallah haftaya cagirdi bebislerimide gorurumOooooo maşallah maşallah aşkım ikiz garanti imiş zaten
Canım hepimizin tek duası tek dileği bunları yaşamakİnsallah haftaya cagirdi bebislerimide gorurumrabbim herkeze taddirsin bu duyguyu ultrasanda keseyi gormek bile mucize cok guzel
İyiyim canım sen nasılsınHerkes ne durumda kızlar neler yapıyorsunuz ?? hamileler sizler ne durumdasınız
Negatif alıp sessizliğe bürünen canlar sizler nasılsınız
Ahagagshhbchb uykucu seniİyiyim canım sen nasılsınSabah zor kalktim uyanamiyordum Bu hormonlar beni bitirdi resmen sürekli uyku halindeyim
Senin tedavi nasil gidiyo gecti mi hastaliginCanım hepimizin tek duası tek dileği bunları yaşamak
Yarın transfer günü belirlemk için randevum var rahim kalınlığına bakılacak nasipseSenin tedavi nasil gidiyo gecti mi hastaligin
İnşallah güzel haberler al kuzum bize de haber ver inşallahYarın transfer günü belirlemk için randevum var rahim kalınlığına bakılacak nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?