Bugun ilk muaynemi oldum 2 kese gorundu cok sükür haftaya bi daha gidicem hayirlisi bakalim
Çok sevindim senin adına canım ikiz geliyor o zaman Allah'ın izni ile en son değerin kaçti
hay Allah valla bende öyleyim şaka gibi
Bende anlamadım bakalım neler olacak yarını bekliyorum bende ne zaman transfer derler acaba

Canım bişey soracağım hiç idrar test yaptın mı

Çok sevindim senin adına canım ikiz geliyor o zaman Allah'ın izni ile en son değerin kaçti

Bende anlamadım bakalım neler olacak yarını bekliyorum bende ne zaman transfer derler acaba
Aynn evet en son cuma verdim 1500 du ondan sonra bakmadim kese icin randevu vermislerdi

Yook benim ki baya geriden geliyor ama hemşire olabiliyor bu değer farklılıkları dedi ancak 10 gün sonraya denk geliyor maalesef tabi atağa geçerse onu bilemiyorum :) Kim kontrol etti keseleri?
Olsun sonu guzel olsunda gec olsun guc olmasin ben kendim evime yakin doktor ayarladim bundan sonraki surec yakinimda olsa daha iyi

Herkes ne durumda kızlar neler yapıyorsunuz ?? hamileler sizler ne durumdasınız
Negatif alıp sessizliğe bürünen canlar sizler nasılsınız
İyiyim canım sen nasılsın Sabah zor kalktim uyanamiyordum Bu hormonlar beni bitirdi resmen sürekli uyku halindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…