Evet canım 9. Opu oldum 3,4 gün sonrasında da transfer oldum. 3. Gün embiyosuydu benimki. İnşallah en kısa sürede güzel şeyler yaşarız

Hayırlı olsun sürecin canım
Kızlar Berfu demir Göğşen Önalan Kubilay vicdan Ankara bu üç doktor hakkında bilgisi olan erkek inferlitisinde öneren birileri var mı bana bilgi verebilir mi ??
Aşkım akışa bak orada biri göğşen hanımla ilgili grup açmıştı sanırım
Güzel haberlerini bekliyorum kuzum
İnşallah aşkım
R Ruyaaam123 canım bende hafif kasıklarda sızı oluyor sende var mı böyle bişi? bana noluyor anlamadım
Benimde öyle neden bilmiyorum
Kızlar ben hala regl olmadım. Test vercem bugün tekrar değer sıfırlandı mı diye. Karın ağrım var ama gelen giden yok.
Hakkında hayırlısı olsun gülüm inşallah stres yapma 0 olmuş ise 1 2 güne regli olursun

Herkes ne durumda kızlar neler yapıyorsunuz ?? hamileler sizler ne durumdasınız
Negatif alıp sessizliğe bürünen canlar sizler nasılsınız

Iron Butterfly insallah ters bisi yoktur dimi kuzu öğle arasi diye bol bol yürüyorum kafamda hep bu transfer konusu var stresten olmasını umuyorum

Merhaba kızlar 1 kasımda 5. Gün çift embriyo transferi oldum 9. Gün kan testi yaptırdım 9 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 15 2 gün sonra tekrar 28 ve 4 gün bekleyip tekrar yaptırdım 98 çıktı 21 gün oldu başına böyle bir durum gelen var mı neden böyle oluyor doktorum burada değil net bir bilgi alamıyorum sadece 2 günde bir kan testi yaptırmamın istiyorlar

Merhaba kızlar 1 kasımda 5. Gün çift embriyo transferi oldum 9. Gün kan testi yaptırdım 9 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 15 2 gün sonra tekrar 28 ve 4 gün bekleyip tekrar yaptırdım 98 çıktı 21 gün oldu başına böyle bir durum gelen var mı neden böyle oluyor doktorum burada değil net bir bilgi alamıyorum sadece 2 günde bir kan testi yaptırmamın istiyorlar

Çok teşekkür ederim canim benim amin inşallah birazda olsa moral buldum senin ve diğer arkadaşların mesajları ile 10 gün iyice dinlenecem inşallah doktor zaten 10 gün istirahat verdi herşeyin hayırlısı
Her zaman biz burdayiz kendini yanlız hissetme şu 10 dinlenmene bak inşallah sonu istediğin gibi olur

Benim durumda benzer. En son değerin kaç?

İlk ignem vurunca agrimadi sonradan oldu.. 24 tane ne demek nasıl dayandin
Valla artık hissetmiyorsun bir yerden sonra ben şöyle kullandım 1 kutuda 5 tane var hepsini aynı tarafa yaptırdım sonra 5 tane diğer tarafa o zamana kadar ağrısı geçmiş oluyor yaptirdigin tarafa çok yatmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…