sürpriz olsun istiyorum

Hiç yapmadım 8.gün bugün korkuyorum ilk denemem heyacanlıyım lütfen dua edin iki senedir bekliyoruzolumlu haber alıcak gibi hissediyırum dayanamayacağım :)

İnşallah Rabbim yardımcınız olsun ve ikinizde güzel haberler alın. Umud bizden nasip Allah'tan mevlam gönlümüze ferahlık versin

İnşallah Rabbim yardımcınız olsun ve ikinizde güzel haberler alın. Umud bizden nasip Allah'tan mevlam gönlümüze ferahlık versin
Umarım inşallah güzel haber paylaşırım sizinle hepimizin gönlüne göre olsun herşeyEşimde bende çok umutluyum hayırlısı olsın inş

Umarım inşallah güzel haber paylaşırım sizinle hepimizin gönlüne göre olsun herşeyEşimde bende çok umutluyum hayırlısı olsın inş
Rabbim gönlünüzde ki umudu almasın inşallah güzel sonuçlarla gelirsin ne zaman transfer oldun kaçıncı gün

Ya dün karnım adet olacakmışım gibi ağırdı. Korktum. Şuan da hafiften ağrım oluyo ama anlık. Belimde ağrı oluyo biraz. Onun haricinde normalim
İnşallah tutunma habercisidir canım
14 kasım salı 8.gün 5.gün dondurulmuş embriyo ab kalite
Ayyy maşallah inşallah sanada sımsıkı tutunuz canım güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…