Ne olur beni bilgilendirin cuma günü yumurtalarım toplanmıştı 12 tane bunlardan 10 tanesi olgun 7 tanesi ise döllenebilmişti bugün ise 5.gün ve arayıp bilgi verdiler bir yumurtam blaskist aşamasına geldiğini çok güzel bir embriyo olduğunu ve dondurduklarını söylediler. Kalan 4 embriyoyu ise yarına kadar takip edeceklerini söylediler bu ne demek oluyor dondurmaya yeterli kalitede olmadıklarını mı gösteriyor

Yok 4 gün sonra baktırıcam. Sen dr unla konuştun mu?
Ben sonucu söylemek için dün telefonda görüşmüştüm testi tekrarlayıp bize haber ver demişti. İyi yada kötü bir yorum yapmadı bir süre takip edecekler değerlerin yükselmesini. Ama ben çok tedirginim. Çok düşük bir değerle başladı inşallah yükselmeye devam eder

Ya dün karnım adet olacakmışım gibi ağırdı. Korktum. Şuan da hafiften ağrım oluyo ama anlık. Belimde ağrı oluyo biraz. Onun haricinde normalim
Ben daha transfer olmadım gün sayıyorum ama bu belirtileri yaşıyorum deliriyorum galiba

Haber bekliyorum o zaman senden
Yavrum şuan hastanedeyim yatişim yapıldı gece 1 buçuk qibi kanamam başladi hemen tedavi qorduqum hastaneye qeldim ilqilenmediler kapıdan birdaha döndük şehir Hastanesi'ne qeldik kan falan verdim kesenin etrafında çok kan var dedi doktor sabaha karşı eve qeldim tekrar kendi doktoruma qeldim böyle böyle oldu dedim haberim var dedi qel bakalım dedi alttan ultrasonla baktı ikiz gebelik dedi büyük ihtimal ondan olabilir dedi sadece yaticaksin dedi hiç birşey yapmicaksin dedi tekrar serum taktılar yatiş yaptılar haftada bir olan iqnelerimi bı aqrinda olsa hemen qidip vurdur artık haftada bir iki üç fark etmicek dedi buqece benim aklıma qeldi acilde vuruldum şimdi yine yaptılar yarın yine yapicaklar kanama durdu biraz ama hafif aqrilarim var dua edin ne olur emeqim boşa qitmesin hiç kimsenin emeqi boşa cikmasin inşallah

Benimki de öyle hala adım adım yükseliyor kese büyüklüğüne ulaşıncaya kadar bilemeyeceğiz malesef. 10 -12 lük bir süreç daha var önümüzde öyle görünüyor.

canım inşallah sıkıntını atlatırsın. Dualarım seninle sende ikiz annesi çok da sevindim

Çok geçmiş olsun ama bak ne güzel haber de vermiş ikizler geliyor maşallah Canını sıkma Allahın planına güven herşey yoluna girecektir inşallah canım

İnşallah tutunma habercisidir canım

Ayyy maşallah inşallah sanada sımsıkı tutunuz canım güzel haberler alırız
İlk ağrım olduğunda sordum tutunma aşamasında böyle ağrı oluyor dediler. Her gün az az ağrım oldu dün biraz fazlaydı. Beni tedirgin etti. Bugün daha iyi. İnşallah cuma güzel haber veririm

Canımm çok geçmiş olsun dualarımız seninle , Rabbim hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin , bu süreci atlat inşallah

Rabbim kolaylik versin canim insallah atlatirsin bu durumu hic bi emegimiz karsiliksiz kalmaz allahin izniyle dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…