- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.939
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.841
10 gündür yiyorumİnşaAlalh canoo ooo nar yenmeye baslanmışş
Yok canım çayla da kahveyle de pek aram yokBende ılaclara baslayınca yıyecegım. Kahve tuketıyomsun canım
Çok heyecanlandım. cumartesiye göre ayarlamıştım her şeyi. Bugün elin ayağıma karıştıAyyyyy çok sevindim yaaaa bakalım bana ne diyecekler yarın
Kahveyi kafeinsiz arada içiyorum ben öyle deneyebilirsin canımBende ılaclara baslayınca yıyecegım. Kahve tuketıyomsun canım
Ben 1 tanede olsa gunde ıcıyorm ama bakalım Herhlde ıcmem ArtkYok canım çayla da kahveyle de pek aram yok
Ben Espressı tarzı ıcıyodm genelde hep gunde 1 bardakda ıcerım 250 ml felan nerdeyse ama Icmem artk herhalde cayıda azaltırımKahveyi kafeinsiz arada içiyorum ben öyle deneyebilirsin canım
Ben nar suyu içiyorum 1 haftadır
Bence ara ver biraz kafeinsiz filtre kahve ya da türk kahvesi arada içilebilir diye düşünüyorum. Çünkü onda da kafein var az da olsa.Ben Espressı tarzı ıcıyodm genelde hep gunde 1 bardakda ıcerım 250 ml felan nerdeyse ama Icmem artk herhalde cayıda azaltırım
Evet canım rahim kalınlığına bakıp gün söylenecekÇok heyecanlandım. cumartesiye göre ayarlamıştım her şeyi. Bugün elin ayağıma karıştı
Yarın sen de transfer günü mü alacaksın?
Benlm dediğim gibi pek aram yok kuzumBen 1 tanede olsa gunde ıcıyorm ama bakalım Herhlde ıcmem Artk
İçimde nar ağacı çıkacak korkuyorumBen nar suyu içiyorum 1 haftadır
Aynen dogru Yok ara verırım surece basladık bakalım ılacları 24 nde baslıcam kullanmaya yarın da ıcerım ılacları kullanırken ıcmemBence ara ver biraz kafeinsiz filtre kahve ya da türk kahvesi arada içilebilir diye düşünüyorum. Çünkü onda da kafein var az da olsa.
İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canımAynen dogru Yok ara verırım surece basladık bakalım ılacları 24 nde baslıcam kullanmaya yarın da ıcerım ılacları kullanırken ıcmem
Bende öğretmenim boş günüme ve hafta sonuna denk geldi..transferin 7. Günü işe baslamam gerekiyor napsam bilemedim
Anladım canım bende em fazla 1 hafta yatabilirom daha fazla rapor alamam gibi
Bu klinikten kliniğe değişiyor. Mesela benim tedavi olduğum yer Memorial 1 gün yatış yaptırıyor ertesi gün sabah taburcu oluyorsun. Farklı kurumlarda da bunu gördüm
Kızlar transfer sonrası yatış tavsiye edilmiyor. Öyle bir durum olsa transfer sonrası hastaneye yatış verilirdi böyle düşünün. Ondan 1 hafta ise gitmeyecek kadar sansliymisiniz, gerisini kaygı etmeyin. Ki normal rutinin devam edilmesi öneriliyor ertesi günü
Rabbim kolaylik versin canim insallah atlatirsin bu durumu hic bi emegimiz karsiliksiz kalmaz allahin izniyle dualarim seninle
Kızlar saolun Allah razı olsun hepinizden Rabbim sizlerinde emeklerini boşa çıkarmasın sadece dua edin ne olurcanım inşallah sıkıntını atlatırsın. Dualarım seninle sende ikiz annesi çok da sevindim
Merhaba canim benim test gunum cumartesi bugun 9.gunum heyecanla bekliyorum@mervekaratekin
S Simgenurr
@busyk
@Elif9494
Kızlar siz yazdınız ben görmedim mi bilmiyorum durumlarınız nasıl sonuçlarınız belli oldu mu?
Merhabacanım ben de Ankaradayım ama devlette olduğum için bir merkez öneremiyorum maalesef benim male faktör sebepli. embriyo oluşursa her şekilde bebeğimize kavuşuruz ben şahsen buna inanıyorum. Allah büyüktür bize de bu duyguyu nasip edecektir bir gün inşallah ben en umutsuz vakaydım benim eşimde hiç sperm yoktu opu için tedavi aldım ama sakın ümitlenme dendi ağlaya ağlaya eşimi ameliyathane önünde bekledim. hayal gibi şimdi transfer olmayı umut ediyorum sen nolur kendine ve eşine iyi bak sebebine sarıl asla vazgeçme
Hayırlı haberler al inşallah canımMerhaba canim benim test gunum cumartesi bugun 9.gunum heyecanla bekliyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun canım doktorlar ne söylüyorlarsa onları yap gerekirse WC disinda hiç kalkma Rabbim büyük inşallah sağ saglim evlatlarına kavuşursun dualarımız seninleYavrum şuan hastanedeyim yatişim yapıldı gece 1 buçuk qibi kanamam başladi hemen tedavi qorduqum hastaneye qeldim ilqilenmediler kapıdan birdaha döndük şehir Hastanesi'ne qeldik kan falan verdim kesenin etrafında çok kan var dedi doktor sabaha karşı eve qeldim tekrar kendi doktoruma qeldim böyle böyle oldu dedim haberim var dedi qel bakalım dedi alttan ultrasonla baktı ikiz gebelik dedi büyük ihtimal ondan olabilir dedi sadece yaticaksin dedi hiç birşey yapmicaksin dedi tekrar serum taktılar yatiş yaptılar haftada bir olan iqnelerimi bı aqrinda olsa hemen qidip vurdur artık haftada bir iki üç fark etmicek dedi buqece benim aklıma qeldi acilde vuruldum şimdi yine yaptılar yarın yine yapicaklar kanama durdu biraz ama hafif aqrilarim var dua edin ne olur emeqim boşa qitmesin hiç kimsenin emeqi boşa cikmasin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?