Çok heyecanlandım. cumartesiye göre ayarlamıştım her şeyi. Bugün elin ayağıma karıştı
Yarın sen de transfer günü mü alacaksın?
Evet canım rahim kalınlığına bakıp gün söylenecek
Ben 1 tanede olsa gunde ıcıyorm ama bakalım Herhlde ıcmem Artk
Benlm dediğim gibi pek aram yok kuzum
Ben nar suyu içiyorum 1 haftadır
İçimde nar ağacı çıkacak korkuyorum

Bende öğretmenim boş günüme ve hafta sonuna denk geldi..transferin 7. Günü işe baslamam gerekiyor napsam bilemedim

Anladım canım bende em fazla 1 hafta yatabilirom daha fazla rapor alamam gibi

Kızlar transfer sonrası yatış tavsiye edilmiyor. Öyle bir durum olsa transfer sonrası hastaneye yatış verilirdi böyle düşünün. Ondan 1 hafta ise gitmeyecek kadar sansliymisiniz, gerisini kaygı etmeyin. Ki normal rutinin devam edilmesi öneriliyor ertesi günü

Bu klinikten kliniğe değişiyor. Mesela benim tedavi olduğum yer Memorial 1 gün yatış yaptırıyor ertesi gün sabah taburcu oluyorsun. Farklı kurumlarda da bunu gördüm

Rabbim kolaylik versin canim insallah atlatirsin bu durumu hic bi emegimiz karsiliksiz kalmaz allahin izniyle dualarim seninle

canım inşallah sıkıntını atlatırsın. Dualarım seninle sende ikiz annesi çok da sevindim
Kızlar saolun Allah razı olsun hepinizden Rabbim sizlerinde emeklerini boşa çıkarmasın sadece dua edin ne olur

Merhaba
Sanırım eşinizde Azospermi sonucu mikrotese oldu.
Benim eşimde 20 Ekimde oldu sperm bulundu ama hareketsiz sperm bulundu
Benim regl olmamı bekliyoruz tedaviye başlamak için ama bulunan spermler hareketsiz olduğu için embriyo oluşmazsa diye çok korkuyorum. Acaba sizde hareketli sperm mi bulundu

Öncelikle çok geçmiş olsun canım doktorlar ne söylüyorlarsa onları yap gerekirse WC disinda hiç kalkma Rabbim büyük inşallah sağ saglim evlatlarına kavuşursun dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…