- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.944
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.321
Hepiniz adına o kadar mutluyum ki hem hüzün hem mutluluk bir aradaŞimdi sıra sende salıyı heycanla bekliyoruz
Allah’ım gönlünden geçeni nasip etsin tez zaman da kavuştursun inşallah canımİnsallah ya cok erken biliyorum ama 6 yildir bu anlari bekledik
Yaaa bu test resmen ANNE diyorBugun transferimin 6. Günü. Dun de bugunde hemrn hemen ayni siliklikte cikti. 5. Gunu donmus cift embriyoydu. Test gunum 29 kasim. O gune kadar gun gun artmasi icin bana da dua edin kizlarsimsiki tutunsunlar insallah(catlatma ignesi vs kullanmadim)Eki Görüntüle 3340832
İnsallah canim allahim devamini getirir hepimiz icinYaaa bu test resmen ANNE diyor
Ahaha operasyon boyu aklımda o soru vardı ama ben soramamıştımBide doktora diyorum ki kaçıran oluyor mu diyorum olabiliyor diyor ama sen kaçırmamaya dikkat et deyip güldü
Oy maşalllah canım benim ne güzel bi foto bu rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesinBugun transferimin 6. Günü. Dun de bugunde hemrn hemen ayni siliklikte cikti. 5. Gunu donmus cift embriyoydu. Test gunum 29 kasim. O gune kadar gun gun artmasi icin bana da dua edin kizlarsimsiki tutunsunlar insallah(catlatma ignesi vs kullanmadim)Eki Görüntüle 3340832
İnşallah kuzumHepiniz adına o kadar mutluyum ki hem hüzün hem mutluluk bir aradainşallah hepimiz için hayırlı sonlar yazılmıştır... Umudum var bu defa benim de kendim için
Benim çenem düştü valla bol kahkahalı transfer olduAhaha operasyon boyu aklımda o soru vardı ama ben soramamıştım
Cok cook sevindim hayirli olsun saglikla ilerlesinAmin canım inşallah değerim 541
Ay çok iyi olmuşBenim çenem düştü valla bol kahkahalı transfer oldu
Cokk sevindim hayirli olsun insallah saglikla ilerler kalp atisini en kisa surede duyarsin canimCanım sonucum çıktı 166, Allaha şükür canlarım Rabbim hepimize dua ediyorum Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin süreçlerimizi kolaylaştırsın, negatif alan canlarıma da en yakın zamanda hayırlısıyla pozitif sonuçlar görmeyi nasip eylesin
Amin canım cümlemizi inşallahRabbim güldürsün inşallah mutluluk gözyaşlarıdır bunlar
Bende bi kutu cetrotide var ama bi kutu işini görmez onun. Biz Kırklareli tarafındayız bu tarafta vardır küçük yerler olduğu için. Yalnız ovitrelleyi ben de bulunduğum ilçede 2-3 eczanede birer tane bulabilmiştik.Bu ilaçları bulamamışlar .
Bulunsa heryere giderler sanırım bulunan tarafa
Canımm amin inşallah çok teşekkür ederimCokk sevindim hayirli olsun insallah saglikla ilerler kalp atisini en kisa surede duyarsin canim
Merhaba canım ben ilk hafta hiç bir şey hissetmedim. 12. günden sonra kasık bel bacak ağrılarım oldu. 20 gün oldu transfer olalı hala ara sıra oluyor. İnşallah pozitif sonuçlar alırsınKızlar ya belirtileriniz ne durumda benim 6. Günüm nerdeyse hic belirti yok normal mi acaba bilemedim. Pozitif gören arkadaşlar sizin var mıydı belirtiler insallah bu yolda emek harcayan herkesin rabbim dualarını kabul etsin hepimizin yüzünü güldürsün insallah
İnşallah kuzumAy çok iyi olmuşgülerek gelsin bebişler inşallah
Gaziantepte bende bulamadım ya yok diyorlar ya da raporlu alacağız deyince devleten ilaç parasını 3 ay sonra aldıkları için kotamız doldu diyorlar.Kızlar bı tanidigim raporlu tüp bebeğe başlıyor doktor reçete yazmıs 3 gündür bulamıyorlar ilaçları.
İstanbul'da nerden bulabilir bildiğiniz yerler var mı ?
Raporlu olduğu için mi vermiyorlar koca istanbulda nasıl bulamıyor şaşkınım .
Ben İzmir'de rahat bulmuştum .
Ay benim de 4 Aralık rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin cümlemize inşallahİnşallah kuzum4 aralık test günüm hayırlısı
Aminnn birlikte aynı pozitif haberi almak nasip olsunAy benim de 4 Aralık rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin cümlemize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?