Yaaa bu test resmen ANNE diyor

Oy maşalllah canım benim ne güzel bi foto bu rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin benim de 5.gün çift embriyo o zaman 5.günden test yapmaya başlayabilirim peki hangi markayla test yaptın onu da yazabilir misin

Cokk sevindim hayirli olsun insallah saglikla ilerler kalp atisini en kisa surede duyarsin canim

Bu ilaçları bulamamışlar .
Bulunsa heryere giderler sanırım bulunan tarafa
Bende bi kutu cetrotide var ama bi kutu işini görmez onun. Biz Kırklareli tarafındayız bu tarafta vardır küçük yerler olduğu için. Yalnız ovitrelleyi ben de bulunduğum ilçede 2-3 eczanede birer tane bulabilmiştik.

Merhaba canım ben ilk hafta hiç bir şey hissetmedim. 12. günden sonra kasık bel bacak ağrılarım oldu. 20 gün oldu transfer olalı hala ara sıra oluyor. İnşallah pozitif sonuçlar alırsın

Gaziantepte bende bulamadım ya yok diyorlar ya da raporlu alacağız deyince devleten ilaç parasını 3 ay sonra aldıkları için kotamız doldu diyorlar.
Antep'te günlerce bulamadığım ilaçları Reçeceye numarasını gönderince Ankarada bir ezcane 10 dakikada hepsini hazırladı benim için ayırdı. Birkaç gün sonra gittiğim de teslim alacağım
Ankaradan alma yada birine aldırma imkanları varsa Ezcaneyi tarif edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…