- 6 Şubat 2023
- 747
- 1.044
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.281
Rabbim hayırlı eylesin canımKızlar yarın transferim var, çok heyecanlıyım
benim 3. gün embriyosu test günüm 12. gündü, idrar testi hiç yapmadım 9. gün kan verdim negatif çıktı.Canım ben çok erken test yapan biriyim. Dün transfer oldum 3.gün embriyosu. Doktor 14.gün kan testi istedi. İmkansız dedim beklemem ben 7.gün idrar testine başlarım. Güzelce anlattı. 3.gün embriyosunun tutunması 3-7 gün sonra oluyor. Tutunduktan sonra kana geçmesi 2-3 gün 10.gün ancak kanda bir değer çıkar dedi. İdrara geçmesi 12.günü bulabilirmiş.
Tabiki erkenden tutunanlar var, idrarda hemen çıkanlar var ama her embriyo bir değil ki.. çok merak ediyorsan yarın kan ver bence
Erzurum'da bı eczanede bulmuşlar birazını ama hepsini değil .Canım ben tüm ilaclarimi bu eczaneden aldım istersen arayıp sorsunlarEki Görüntüle 3340779
Çok teşekkür ederim canımRabbim hayırlı eylesin canımkolaylıkla güzellikle geçsin inşallah
al bendede o kadar bende yarın transfer olucam çok heyecanlıyım akşamdan yola çıkacaz hatta ama yerimde duramıyorum içim içime sığmıyor sürekli yorum okuyorum :)Kızlar yarın transferim var, çok heyecanlıyım
İnsallah canimCanısı nasılsın
Hadi çok sevindim bak safransarısı ve siz beklemede idiniz benden önce transfer oluyorsunuz ne güzel inşallah pozitf sonuç alırsınız
Henüz belirti arama canım bekle hayırlısı ile olur olur inşallah
Yaa insallah canımCanım benim hiç belirtim yoktu 10.gunden sonra belirtiler olmaya başladı belirti arama bence
O zaman banada yine aldıracaklar , ilaçlar da çok pahalı 2 gonalf ve 2 cetrotide 14000 tuttu, bu fiyatlar her eczanede sabit de mi? Tekrar ilaç almamı isterse bütçemin baya üstüne çıkacak o zaman, neyse hayırlısıyla başlayalım , çok sağ ol canımCanım ben 5 kutu gonal f 900 350 doz şeklinde kullandım 10 gün 5 kutuda cetrotide 3 tanede çatlatma iğnesi
Sağ ol canım, bende ilaçlar çok pahalı grlince bu kadar yeter belki diye düşünmüşüm, hadi hayırlısı artık, gonal f 900 ne kadara aldınız? Benden bir tanesi için 6000 a yakın söyledi, heryerde aynıdır de miMerhabalar ben gonalf yi ilk 3 gün 300 şeklinde vuruldum daha sonra istediği verimi alamadığı için doktorum 450 ye çıkardı 7 kerede 450 den vuruldum 18-20 ml kadar büyümüşlerdidün yumurta toplama işlemi oldu 10 tane toplanmış amh 1.17 di
İnşallah yeni salgılanıyordur hcg.. bence 3-4 gün sonra tekrar kan verinbenim 3. gün embriyosu test günüm 12. gündü, idrar testi hiç yapmadım 9. gün kan verdim negatif çıktı.
14. gün olacaksa biraz umutlanabilirim
İyiyim canım valla napayım arada okuyorum topiği az önce gördüm transferin onaylanmış gözün aydınCanısı nasılsın
Hadi çok sevindim bak safransarısı ve siz beklemede idiniz benden önce transfer oluyorsunuz ne güzel inşallah pozitf sonuç alırsınız
Henüz belirti arama canım bekle hayırlısı ile olur olur inşallah
Canım kontrol edip tekrar aldırıyor. Yumurta uygun buyuklukteyse devam etmez.O zaman banada yine aldıracaklar , ilaçlar da çok pahalı 2 gonalf ve 2 cetrotide 14000 tuttu, bu fiyatlar her eczanede sabit de mi? Tekrar ilaç almamı isterse bütçemin baya üstüne çıkacak o zaman, neyse hayırlısıyla başlayalım , çok sağ ol canım
Evet canım çok şükür hamd olsun bakalım nasil olacak heycan var birazİyiyim canım valla napayım arada okuyorum topiği az önce gördüm transferin onaylanmış gözün aydın
Canım benim de 3.gün embriyosu. Hiç idrar testi yapmadım bugün 14.günüm 541 çıktı sonucum. Bekle derim. İnşallah çok güzel sonuç alırsınbenim 3. gün embriyosu test günüm 12. gündü, idrar testi hiç yapmadım 9. gün kan verdim negatif çıktı.
Benim bugün kan günümdü. Daha öncesinde ne kan verdim ne idrar. Gününü bekle bencebenim 3. gün embriyosu test günüm 12. gündü, idrar testi hiç yapmadım 9. gün kan verdim negatif çıktı.
Yarın bebişlerimize kavuşuyoruzal bendede o kadar bende yarın transfer olucam çok heyecanlıyım akşamdan yola çıkacaz hatta ama yerimde duramıyorum içim içime sığmıyor sürekli yorum okuyorum :)
Hakkında hayırlısı olsun sana sımsıkı turunsunYarın bebişlerimize kavuşuyoruzsiz nerden hangi hastaneye geliyorsunuz canım
Ben mafoldum sıkışık değilmişim ama bana göre sıkışıktım doktor değilsin dediYa beni baya beklettiler dayanamadım azıcık git yap dedilerdedim nasıl tutayım biraz yapıp geri kalkamam sonra tuttum kendimi ama çok zor iş bence ya öyle beklemek
Ahahahah ben de en son kaçıracak gibiydimBen mafoldum sıkışık değilmişim ama bana göre sıkışıktım doktor değilsin dediidrar kesemi bi doldurdular altıma kaçıcam sandım bide ince boru gibi bişi taktı rahimden aktıma edicem sandım
Canim capadan vazgeçme nedeniz nedir?Çapa da iki denemem de de 2 litre su içim birinde sıkıntı yaşamadım ama ikincide beni çok beklettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?