benim 3. gün embriyosu test günüm 12. gündü, idrar testi hiç yapmadım 9. gün kan verdim negatif çıktı.
14. gün olacaksa biraz umutlanabilirim

Canım ben 5 kutu gonal f 900 350 doz şeklinde kullandım 10 gün 5 kutuda cetrotide 3 tanede çatlatma iğnesi
O zaman banada yine aldıracaklar , ilaçlar da çok pahalı 2 gonalf ve 2 cetrotide 14000 tuttu, bu fiyatlar her eczanede sabit de mi? Tekrar ilaç almamı isterse bütçemin baya üstüne çıkacak o zaman, neyse hayırlısıyla başlayalım , çok sağ ol canım

Sağ ol canım, bende ilaçlar çok pahalı grlince bu kadar yeter belki diye düşünmüşüm, hadi hayırlısı artık, gonal f 900 ne kadara aldınız? Benden bir tanesi için 6000 a yakın söyledi, heryerde aynıdır de mi

İyiyim canım valla napayım arada okuyorum topiği az önce gördüm transferin onaylanmış gözün aydın

Canım kontrol edip tekrar aldırıyor. Yumurta uygun buyuklukteyse devam etmez.

benim 3. gün embriyosu test günüm 12. gündü, idrar testi hiç yapmadım 9. gün kan verdim negatif çıktı.
14. gün olacaksa biraz umutlanabilirim
Canım benim de 3.gün embriyosu. Hiç idrar testi yapmadım bugün 14.günüm 541 çıktı sonucum. Bekle derim. İnşallah çok güzel sonuç alırsın

Ya beni baya beklettiler dayanamadım azıcık git yap dediler dedim nasıl tutayım biraz yapıp geri kalkamam sonra tuttum kendimi ama çok zor iş bence ya öyle beklemek
Ben mafoldum sıkışık değilmişim ama bana göre sıkışıktım doktor değilsin dedi idrar kesemi bi doldurdular altıma kaçıcam sandım bide ince boru gibi bişi taktı rahimden aktıma edicem sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…