- 1 Kasım 2022
- 949
- 1.283
- 43
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.341
Canim cidden bugun biri daha opu icin rapor çıkardı özellikle meriofert bulunmuyormus zaten cetroitde de oyle Allah yardımcıları olsunBu ilaçları bulamamışlar .
Bulunsa heryere giderler sanırım bulunan tarafa
Canim tebrik ederim masallah ne yüksek degerin darısı hepimizeAmin canım inşallah değerim 541
Canimmm masallah ne guzel değerin insallah hep güzeliyle olur ve kalp atışını tez zamanda duyarsınız darisi hepimizeee❤Canım sonucum çıktı 166, Allaha şükür canlarım Rabbim hepimize dua ediyorum Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin süreçlerimizi kolaylaştırsın, negatif alan canlarıma da en yakın zamanda hayırlısıyla pozitif sonuçlar görmeyi nasip eylesin
İnsallah canım umarım öyledir çok sağolMerhaba canım ben ilk hafta hiç bir şey hissetmedim. 12. günden sonra kasık bel bacak ağrılarım oldu. 20 gün oldu transfer olalı hala ara sıra oluyor. İnşallah pozitif sonuçlar alırsın
Kendim için değilde arkadaşım çok aradı bulamadı malesef .Bende bi kutu cetrotide var ama bi kutu işini görmez onun. Biz Kırklareli tarafındayız bu tarafta vardır küçük yerler olduğu için. Yalnız ovitrelleyi ben de bulunduğum ilçede 2-3 eczanede birer tane bulabilmiştik.
Kargo yapma şansları var mı acaba .Gaziantepte bende bulamadım ya yok diyorlar ya da raporlu alacağız deyince devleten ilaç parasını 3 ay sonra aldıkları için kotamız doldu diyorlar.
Antep'te günlerce bulamadığım ilaçları Reçeceye numarasını gönderince Ankarada bir ezcane 10 dakikada hepsini hazırladı benim için ayırdı. Birkaç gün sonra gittiğim de teslim alacağım
Ankaradan alma yada birine aldırma imkanları varsa Ezcaneyi tarif edebilirim
Canisi 14 gun nasılsın bekledin şurada birkac saat önce transfer oldum 1 haftayı nasil doldururum onu düşünüyorum kara karaCanım benim de 3.gün embriyosu. Hiç idrar testi yapmadım bugün 14.günüm 541 çıktı sonucum. Bekle derim. İnşallah çok güzel sonuç alırsın
Aynen canım 30 tane yazmış doktor 1 tane bulamıyorlar 30 taneden bahesdiyorumCanim cidden bugun biri daha opu icin rapor çıkardı özellikle meriofert bulunmuyormus zaten cetroitde de oyle Allah yardımcıları olsun
Canim tebrik ederim masallah ne yüksek degerin darısı hepimize❤
Sagol kuzum insallah senin de boyle guzel guzel cikarOy maşalllah canım benim ne güzel bi foto bu rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesinbenim de 5.gün çift embriyo o zaman 5.günden test yapmaya başlayabilirim peki hangi markayla test yaptın onu da yazabilir misin
Eczane hangi eczaneydi canım bı arayalım eczaneyi soralımGaziantepte bende bulamadım ya yok diyorlar ya da raporlu alacağız deyince devleten ilaç parasını 3 ay sonra aldıkları için kotamız doldu diyorlar.
Antep'te günlerce bulamadığım ilaçları Reçeceye numarasını gönderince Ankarada bir ezcane 10 dakikada hepsini hazırladı benim için ayırdı. Birkaç gün sonra gittiğim de teslim alacağım
Ankaradan alma yada birine aldırma imkanları varsa Ezcaneyi tarif edebilirim
Canimmmmm surekli ttansfer sonrasi ne yapılır vs onlari izliyorum, evde cok sıkıldım bu kadar uzanmaya oturmaya alışkın değilimCanım sen ne yaptın durumlar nedir
Hehehehe yapmaya valla ultrasonda gösterdiler çiş mis hepsini unuttum nefesimi bile tuttumSonda taktılar bana yeterince sıkışık değilmişim diye ama mafoldum
CNimm sali guzel gececek hayirli haberlerini bekliyoruzzzz❤Hepiniz adına o kadar mutluyum ki hem hüzün hem mutluluk bir aradainşallah hepimiz için hayırlı sonlar yazılmıştır... Umudum var bu defa benim de kendim için
Canim ben devletteki ama burada yazanlardan bahceci ve a life i duymuştumarkadaşlar ankara’da olanlar hangi merkezde tüp bebek yaptı? hrs ve genart hakkında bilgisi olan var mı
Gördüm Gördüm reçeteyi içlerinden en bulunmayan da oymuş ben de aldığım eczanenin bilgisini size atayim cok kisa sürede bana temin etmişlerdi bilgilerini paylaşıyorumAynen canım 30 tane yazmış doktor 1 tane bulamıyorlar 30 taneden bahesdiyorum
Canim bunlar da cep numarası kaybetmeyince bulması zor oldu Allah yar ve yardımcılari olsun hepimizin ❤Gördüm Gördüm reçeteyi içlerinden en bulunmayan da oymuş ben de aldığım eczanenin bilgisini size atayim cok kisa sürede bana temin etmişlerdi bilgilerini paylaşıyorum❤Eki Görüntüle 3340925
Aminn inşallahSagol kuzum insallah senin de boyle guzel guzel cikarmarkasi prodoctor erken gebelik testi
Gaz bende de var bence ilaçların yan etkisiCanimmmmm surekli ttansfer sonrasi ne yapılır vs onlari izliyorum, evde cok sıkıldım bu kadar uzanmaya oturmaya alışkın değilimarada koridorda yürüyorum asiri karnim şişti anlatamam bi de gaz oldu nedense onlari ikinmadan atmaya çalışıyorum 4 litre su içtim oyle valla ❤ test günün ne zaman benim 7 aralik biraz moralim bozuldu benimle giren arkadaşlar 5 aralikta öğrenecek ben daha bekleyeceğim ❤
Benimde 4 aralık kuzumCanimmmmm surekli ttansfer sonrasi ne yapılır vs onlari izliyorum, evde cok sıkıldım bu kadar uzanmaya oturmaya alışkın değilimarada koridorda yürüyorum asiri karnim şişti anlatamam bi de gaz oldu nedense onlari ikinmadan atmaya çalışıyorum 4 litre su içtim oyle valla ❤ test günün ne zaman benim 7 aralik biraz moralim bozuldu benimle giren arkadaşlar 5 aralikta öğrenecek ben daha bekleyeceğim ❤
Umarım kargo yapma şansları vardırGördüm Gördüm reçeteyi içlerinden en bulunmayan da oymuş ben de aldığım eczanenin bilgisini size atayim cok kisa sürede bana temin etmişlerdi bilgilerini paylaşıyorum❤Eki Görüntüle 3340925
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?