Bu ilaçları bulamamışlar .
Bulunsa heryere giderler sanırım bulunan tarafa
Canim cidden bugun biri daha opu icin rapor çıkardı özellikle meriofert bulunmuyormus zaten cetroitde de oyle Allah yardımcıları olsun
Amin canım inşallah değerim 541
Canim tebrik ederim masallah ne yüksek degerin darısı hepimize

Canimmm masallah ne guzel değerin insallah hep güzeliyle olur ve kalp atışını tez zamanda duyarsınız darisi hepimizeee❤

Kendim için değilde arkadaşım çok aradı bulamadı malesef .
Reçetenin süresi bitti yeniletecek .
Yarım yarım alsa farklı bir eczane kabul eder mi bilmiyorum öyle toplamaya calişsa tek tek .
yarım yarım toplamaya çalışırsa sizi söylerim elinizdeki bir kutuyu alabilir

Kargo yapma şansları var mı acaba .
Bazı eczaneler kargo da yapabiliyor .
Ben arkadaşıma bir sorayım ankara da tanıdıkları var mı yinede

Canım benim de 3.gün embriyosu. Hiç idrar testi yapmadım bugün 14.günüm 541 çıktı sonucum. Bekle derim. İnşallah çok güzel sonuç alırsın
Canisi 14 gun nasılsın bekledin şurada birkac saat önce transfer oldum 1 haftayı nasil doldururum onu düşünüyorum kara kara

Canim cidden bugun biri daha opu icin rapor çıkardı özellikle meriofert bulunmuyormus zaten cetroitde de oyle Allah yardımcıları olsun

Canim tebrik ederim masallah ne yüksek degerin darısı hepimize
Aynen canım 30 tane yazmış doktor 1 tane bulamıyorlar 30 taneden bahesdiyorum

Sagol kuzum insallah senin de boyle guzel guzel cikar markasi prodoctor erken gebelik testi

Eczane hangi eczaneydi canım bı arayalım eczaneyi soralım

Kızlar merhaba
Bugün ben de opu oldum 4 tane yumurta toplandı. Doktor normalde tedaviye başlarken taze transfer yapacağım demişti ama rahim kalınlığı 5mm olunca bu durumda transfer yapamayız dedi. İlaç falan da vermedi. Rahmi kalinlaştirmak için kök hücre prp ve ozon tedavisinden bahsetti. Aranızda bu uygulamalari yapıp sonuç alan var mı acaba

Canım sen ne yaptın durumlar nedir
Canimmmmm surekli ttansfer sonrasi ne yapılır vs onlari izliyorum, evde cok sıkıldım bu kadar uzanmaya oturmaya alışkın değilim arada koridorda yürüyorum asiri karnim şişti anlatamam bi de gaz oldu nedense onlari ikinmadan atmaya çalışıyorum 4 litre su içtim oyle valla test günün ne zaman benim 7 aralik biraz moralim bozuldu benimle giren arkadaşlar 5 aralikta öğrenecek ben daha bekleyeceğim

Gördüm Gördüm reçeteyi içlerinden en bulunmayan da oymuş ben de aldığım eczanenin bilgisini size atayim cok kisa sürede bana temin etmişlerdi bilgilerini paylaşıyorum Eki Görüntüle 3340925
Canim bunlar da cep numarası kaybetmeyince bulması zor oldu Allah yar ve yardımcılari olsun hepimizin ❤ +90 505 514 52 52 daha önce bir aile dostumuz almış sizden derlerse daha cok yardim ederler Iron Butterfly canim etiketlenmedi sen onu da ekler misin

Gaz bende de var bence ilaçların yan etkisi

Benimde 4 aralık kuzum bende sürekli yatıyorum ayağa kalktım mı eşim annemgil kızıyor şuan herşey ayağıma geliyor güzel ama insan sıkılıyor hep yatınca ağrım var ama iğne yapılan yer ağrıyor kan sulandıcı ile bi ipne daha yapıldı şimdi hergün kan sulandıcı vurcam fitile devam diğerlerine devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…