- 23 Ocak 2021
- 1.553
- 1.143
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.381
İstanbul'da oturuyor .Ne tarafta oturuyor kendisi? Soğuk zincirle gitmesi gerekir nasıl ulaştıracak kendisine? Ben veririm hiç sorun değil ama kargoyla gitmemesi gereken bi ilaç.
Progestan dex falan olsa o kargoyla gider ama ovitralle gonalF ve cetrotide gitmez maalesefİstanbul'da oturuyor .
İstanbul içi bir şekilde alır diye düşünüyorum nerede olursa .
Şehir dışını da kargo olur diye düşünmüştüm ama kargoda gecikme yaşanırsa malesef ilaç bozulabilir .
Onu düşünmemiştik hiç
Gonal f yazmamış sanırım onun yerine meriofert var .Progestan dex falan olsa o kargoyla gider ama ovitralle gonalF ve cetrotide gitmez maalesef
Canım şehir dışından gelecekse ilaç en iyisi otobüse vermek. Bana da öyle ilaç gelmişti birşey olmamıştı. Tabi yine de size kalmış bir durumİstanbul'da oturuyor .
İstanbul içi bir şekilde alır diye düşünüyorum nerede olursa .
Şehir dışını da kargo olur diye düşünmüştüm ama kargoda gecikme yaşanırsa malesef ilaç bozulabilir .
Onu düşünmemiştik hiç
1 gün de gelir evet o şekilde olabilir ben seçenekleri söylerim arkadaşıma .Canım şehir dışından gelecekse ilaç en iyisi otobüse vermek. Bana da öyle ilaç gelmişti birşey olmamıştı. Tabi yine de size kalmış bir durum
Gönderen güzel sarmıştı zaten havada soğuk. Ben yazın ortasında getirttim hala saguktu tabi köpük içinde geldi1 gün de gelir evet o şekilde olabilir ben seçenekleri söylerim arkadaşıma .
hiç aklımıza gelmemişti otobüs .
Yanlis bilmiyorsam ptt kargoda soguk zincir gonderim var diye biliyorum bi sorup teyit edebilirsinizProgestan dex falan olsa o kargoyla gider ama ovitralle gonalF ve cetrotide gitmez maalesef
Bu havada rahat gelir.Gönderen güzel sarmıştı zaten havada soğuk. Ben yazın ortasında getirttim hala saguktu tabi köpük içinde geldi
Onu da söylerim mutlaka .Yanlis bilmiyorsam ptt kargoda soguk zincir gonderim var diye biliyorum bi sorup teyit edebilirsiniz
Opuyu Kübra Boynukalın yaptı, histereskopiyi Güvenç Karlıkaya yaptı ilk transferimi o yaptı başarısız. Tüp laparoskopiyi Çapada yaptırdım. Embriyolarımı Liv hospitale taşıdım oradaki transferim tuttu 2 aylıkken embriyo kaynaklı sanırım gelişimi durdu. Şimdi bi sonraki reglimi bekliyorum tekrar transfer için. İnşallah mutlulukan uçacağın haberler alırsınProf Dr. Ebru Ozturk. Yarin test gunum ilk transfer sonucumu ogrenecegimsizin doktorunuz kim basarili oldu mu transferiniz?
Ankara Cebeci tıp fakültesi senYarın bebişlerimize kavuşuyoruzsiz nerden hangi hastaneye geliyorsunuz canım
SelamSelam herkese, pozitifi sonucu aldıktan sonra ilk ultrason vajinal mi yapılıyor yoksa karından mı ? Vajinal ultrason yapılmasında herhangi bir sakınca var mı acaba? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Ahah ben ucundan kıyısından yırtıyorum sanırım nasipse temmuzun ortası gibi olacak yani YengeçEğer mevlam nasip ederse doğumlar Ağustos'a geliyor gelsin Aslan burcu bebeklerieşimde aslan burcu
Ovitralle de soğuk zincirle gönderilmesi gerekiyor. Ben alıp eve gelene kadar bile buz aküsü veriyolar yanında ki normalde eczane eve 20 dk falan yürüyerek.Gonal f yazmamış sanırım onun yerine meriofert var .
30 kutu enazindan onu bir şekilde temin etse
Cetrotide İstanbul'da bir şekilde bulmaya çalışsa olur .
7 kutu çok değil .
Ovitralle de 1 kutu .
Benim en iyi arkadaşlarım aslan ya nasıl oluyorAhah ben ucundan kıyısından yırtıyorum sanırım nasipse temmuzun ortası gibi olacak yani Yengeçbir aslan burcu da bizde var eşim aman aman yaka silkiyorum
Böyle bir şey olabilir mi bana mucize olur 12. Gün kan vermeye gitmiycektim adet olcam zaten diye.İnşallah yeni salgılanıyordur hcg.. bence 3-4 gün sonra tekrar kan verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?