- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.944
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.401
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah mor olan dün yaptım 4-5 dk da çıktı predictor- pembeli ve kaset olanı bugün öğleden sonra yaptım daha hızlı çıktı bebe time diye bi marka geç çıktığı için biraz endişelendim kimyasal falan olabilir mi diye 10.
Gün
Eki Görüntüle 3340964
Merhaba hoşgeldiniz eklerim tabikiIron Butterfly yaş,34 ilk deneme 4. Gun emriyosu 18 Kasımda transfer oldu,
İnşallah tutunma belirtisi olur sanaGunaydin arkadaslar, bende ilk defa tüp bebek deniyorum bugün 8. Günüm 3. Günden bu güne kasik ağrım oluyor, sonucu negatif çıkanlarda böyle belirtiler olmuş muydu acaba?
Ahahahaha ayyy vallahi sorma iki aslanla hiç başa çıkamam eminim kendimdenAhah ben ucundan kıyısından yırtıyorum sanırım nasipse temmuzun ortası gibi olacak yani Yengeçbir aslan burcu da bizde var eşim aman aman yaka silkiyorum
Benim annem de aslan ama asla eşim gibi değilBenim en iyi arkadaşlarım aslan ya nasıl oluyor
Evet kesinlikle zorBenim annem de aslan ama asla eşim gibi değilsanırım erkek ve kadın arasında fark var erkek kuzenlerim de eşim gibi aynı çok zor bir burç bence
Nasıl denk geldi ya şaka gibi benim sezaryen olacak büyük ihtimalle ilki de öyleydi çünkü ondan bi iki hafta erken olur diye tahmin ediyorum doğumum eşim de ısrarla kendi doğum gününe denk gelmesi için bekleyelim diyor
Merhaba hoşgeldiniz eklerim tabiki
İnşallah tutunma belirtisi olur sana
Ahahahaha ayyy vallahi sorma iki aslanla hiç başa çıkamam eminim kendimden
18 Ağustos eşimin doğum günüNasıl denk geldi ya şaka gibi benim sezaryen olacak büyük ihtimalle ilki de öyleydi çünkü ondan bi iki hafta erken olur diye tahmin ediyorum doğumum eşim de ısrarla kendi doğum gününe denk gelmesi için bekleyelim diyor
Kızlar nerdeyse listede 45 50 kişiyiz neden sohbetlerde10 15 kişiyiz hiç katılmıyorsunuz sohbetlere hep belli belirli kişiler
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci
gün
çift28 Kasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 40 4.cü deneme 3.cü gün
çift23 Kasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
çift9
Kasım@madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün 15 Kasım @1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün 2
Kasım@tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
çift17
Ekim@ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
çiftKasım GizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci gün 15 Kasım @Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci
gün
çift7
Kasım@filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 18 Kasım Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
çift1
Kasım@Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
3embriyo24 Kasım @Simgenurr 31 1.ci deneme 5.ci gün 13 Kasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31
Ekim@minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2
Kasım@alohomoraaa 31 1.ci deneme 5.ci gün 24 Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci
gün
çift3
Kasım@ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1
Kasım@marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7
Kasım@minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci gün 22 Kasım @brcn95 28 1.ci deneme 5.ci gün
çift1
Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci
gün
çift29 Kasım @LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci
gün
çift4
Kasım@elfkrks 24 3.cü deneme 5.ci
gün
çift4
Kasım@heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü gün
çift1
Kasımqamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım@mira kaya64 24 1.ci deneme 5.ci gün 3
Kasım@busyk 25 2.ci deneme 5.ci gün 6
Kasım@SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci gün
Çift6
Kasım@aysgl 26 1.ci deneme 3.cü gün 10 Kasım E Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü gün Çift 10 Kasım @hayatgunces 27 1.ci deneme 5.ci gün 10 Kasım @1649y 22 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Eylul yagmur 27 1.ci deneme 5.ci gün 12 Kasım Glz1 24 4.cü deneme 3.cü gün
Çİft6
Kasım@busalb14 30 3.cü deneme 5.ci
gün
Çift10 Kasım @Nigarnigar 30 3.cü deneme 5.ci gün 9
Kasımpartalina_ 42 4.cü deneme 3.cü gün
Çift18 Kasım @Limon agacim 31 3.cü deneme 5.ci gün 8
Kasımmoneybags 30 1.ci deneme 5.ci gün
Çift15 Kasım @cupc 24 2.ci deneme 5.ci gün 17 Kasım @gamze9183 32 1.ci deneme 5.ci gün 15 Kasım @Bihemta 29 2.ci deneme 5.ci gün 13 Kasım @Baharibosimsek 32 1.ci deneme 5.ci gün 16 Kasım @lalih022 27 2.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım @Safransari 38 3.cü gün 23 Kasım @astana7 26 3.cü deneme 5.ci
gün
çift27
Kasım@Hay8507 40 5.ci deneme 3.cü
gün
çift22
Kasım@Dfn1903 33 4.cü deneme 5.ci
günAralık @Neva89 34 1.ci deneme 4.cü
gün18 Kasım
Böyle yazıyorsunuz ya yeniden transfer gününe gidiyorum öyle heyecanCanım benim de 3.gün embriyosu. Hiç idrar testi yapmadım bugün 14.günüm 541 çıktı sonucum. Bekle derim. İnşallah çok güzel sonuç alırsın
Benim eşimin 25 Temmuz doğum günü bebişin18 Ağustos eşimin doğum günü
Canım 10gün içinde diyor doktorlar. Ama ben hep 4.-5. gün olmuştum. Ama bırakır bırakmaz olmuyor bildiğim kadarıyla.Kızlar günaydıntutmayan tüp bebek transferinde ilaçları bırakır bırakmaz regl oluyor muyuz kanama ne zaman başlıyor?
Vardı karın ağrım ve bel ağrım. Göğüslerimde de var ağrım hala da var. Karın ağrım ara ara oluyor. Hatta teste gitmeden 2 gün önce adet olacakmış gibi ağrı çektim çok korktum. Buraya da yazdım hatta üstlerde vardır. Ayaklarımı üşütünce ağrım uzun süreli olabiliyor buna dikkat ettim. Ama hafif bi ağrı oluyor ayaklarımı üşütünce. Bel ağrım yine arada tutuyor. Ama kanama olmadı bak bende. Adet günüm gelince belki olur bilmiyorum. Ya da olmayacak.Böyle yazıyorsunuz ya yeniden transfer gününe gidiyorum öyle heyecan
Ben aa olmadı diyip kapadım konuyu bir de göğüslerim patlayacak gibiydi söndü balon gibi 12. Gün teste gitmem adet olcam zaten dedim.
Belirti var mıydı siz de yerleşme kanaması göğüs hassasiyet falan.
Yani tabi doğru diyosun kadın ve erkek farklı. Benim kuzenlerim de aslan erkek. Asla arkadaşlarım gibi değiller. Zor iletişim kurulurBenim annem de aslan ama asla eşim gibi değilsanırım erkek ve kadın arasında fark var erkek kuzenlerim de eşim gibi aynı çok zor bir burç bence
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.Vardı karın ağrım ve bel ağrım. Göğüslerimde de var ağrım hala da var. Karın ağrım ara ara oluyor. Hatta teste gitmeden 2 gün önce adet olacakmış gibi ağrı çektim çok korktum. Buraya da yazdım hatta üstlerde vardır. Ayaklarımı üşütünce ağrım uzun süreli olabiliyor buna dikkat ettim. Ama hafif bi ağrı oluyor ayaklarımı üşütünce. Bel ağrım yine arada tutuyor. Ama kanama olmadı bak bende. Adet günüm gelince belki olur bilmiyorum. Ya da olmayacak.
Bende Ankara'dayim canım. Başkent hastanesiAnkara Cebeci tıp fakültesi sen
Amin canım inşallah Allah’ım isteyen herkese nasip etsinSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.
Benim transfer sonrası göğüslerim şişmeye başladı 4. Gün adet ağrısı çektim 5. Gün kayboldu. son 3 gündür göğüslerim gitti hassasiyeti, adet ağrısı da yok. Birazda belirtisiz olmaktan negatife ikna oldum ben.
14. Güne kadar adet olmazsam kan vermeye giderim artık belki saklanmıştır
Ben ilk transfer olduğu için bilgisizim idrarda çıkmaz zaten diye yapmadım meğer 4-5 günde öğrenen varmış buralarda ama 3. Gün emb ile 5. Gün fark ediyormuş onu da yeni öğrendim.Amin canım inşallah Allah’ım isteyen herkese nasip etsinzaten ilaç kullanıyorsan hala adet olmazsın kesmen lazım önce. Ama 3.gün embriyosuysa 14.güne kadar bekle derim. Ben çok zor dayandım idrar testi bile yapmadım
İlaçları bırakmadan adet olunmuyor diye biliyorum benimde 3. Gün emb herkesin idrarda çıkmıyor forumda okudum bende çünkü kana zaten 8-9. Günlerde hormon karışıyormuş güzel düşünelim inşallah sağlıkla kucağımıza alırızBen ilk transfer olduğu için bilgisizim idrarda çıkmaz zaten diye yapmadım meğer 4-5 günde öğrenen varmış buralarda ama 3. Gün emb ile 5. Gün fark ediyormuş onu da yeni öğrendim.
Sadece progestan fitil kullanıyorum yine de adet olmam mı bırakmadan.
Canım geçmiş olsunKızlar akşam yine kanamam oldu yine düşük iqnesi yaptım sizce neden böyle oluyor
Evet haklısın dolapta rafta saklamamizi söylüyorlar verirlerken bile.Ovitralle de soğuk zincirle gönderilmesi gerekiyor. Ben alıp eve gelene kadar bile buz aküsü veriyolar yanında ki normalde eczane eve 20 dk falan yürüyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?