- 17 Eylül 2023
- 283
- 270
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.801
Üzgün olmayın 1 yumurta yeter olması gereken zaman gelmişseHerkese iyi geceler sabah 9 da opu var uyku tutmadı stres gerginlik sizleri okudum bende inşallah bende transfer aşamasına geçebilirim sadece 4 yumurtam var toplanacak o yüzden biraz üzgünüm
 sizin motivasyonunuz psikolojiniz de çok önemli.
 sizin motivasyonunuz psikolojiniz de çok önemli. 

sağlıkla mutlulukla huzurla büyüsün bebeğin annesi sana sıkı sıkı tutunsun
 sağlıkla mutlulukla huzurla büyüsün bebeğin annesi sana sıkı sıkı tutunsun 
 beraber güzel mutlu sağlıklı yaşlar almayi nasip etsin Rabbim
 beraber güzel mutlu sağlıklı yaşlar almayi nasip etsin Rabbim  
		 hep duamdasınız inşallah benim de buradaki tüm kız kardeşlerim de bir gün bebeklerimizi kucagımıza alırız çektiğimiz maddi manevi psikolojik tüm sıkıntılarımızı unuturuz
hep duamdasınız inşallah benim de buradaki tüm kız kardeşlerim de bir gün bebeklerimizi kucagımıza alırız çektiğimiz maddi manevi psikolojik tüm sıkıntılarımızı unuturuz 

Sizlere birşey sormak istiyorum . Genetik test yaptıran ve faktör 5 Leiden mutasyonu ( kalıtsal kan pıhtılaşma bozukluğu ) olan var mı? Hekiminiz transfer öncesi kan sulandırıcı başladı mı ? Başladı ise hangi ilaçları verdi ?
 Sizlere birşey sormak istiyorum . Genetik test yaptıran ve faktör 5 Leiden mutasyonu ( kalıtsal kan pıhtılaşma bozukluğu ) olan var mı? Hekiminiz transfer öncesi kan sulandırıcı başladı mı ? Başladı ise hangi ilaçları verdi ?  

mesela 3 gün duş almayın diyorlar yada ananas falan yiyiorlarmıs böyle şeyler yaptın mı
 mesela 3 gün duş almayın diyorlar yada ananas falan yiyiorlarmıs böyle şeyler yaptın mı 

ama biliyormusun mis gibi kokuyor elleri miniminnnacık saçları var uzun zaman sonra böyle saçlı bir çocuk gördüm ben
 ama biliyormusun mis gibi kokuyor elleri miniminnnacık saçları var uzun zaman sonra böyle saçlı bir çocuk gördüm ben