Bende transfer bekliyorum şuan opu dan sonra bu şekilde bilgilendirdik embriyolarımız donduruldu transfer günü ödeyebilirsiniz dediler beklemedeyiz
Bana çift transfer yapacaklar herhalde cnku 4 embrıyo 2 li olarak donduruldu. Diğeride orta kalıtese herhlde doktor dondurunn derse donduracagız. Onuda zaten transfer gunu dıyecekler sızın dedıgınız gbo o zaman

bence iyi fiyat bana tüp başına 1 yıl için 2500 tl dedi her yıl fiyat güncellemesi oluyor dedi bi tüpde de 2 veya 3 embriyo dondurulabilir dedi fiyat değişmese bile 5 yıl için 12500 yapar o yüzden 5 yıl için 9500 iyiymiş
Bana sadece senede 1 çok düşük bir rakam bakım için istiyolarmis

Bana çift transfer yapacaklar herhalde cnku 4 embrıyo 2 li olarak donduruldu. Diğeride orta kalıtese herhlde doktor dondurunn derse donduracagız. Onuda zaten transfer gunu dıyecekler sızın dedıgınız gbo o z

Hakkimizda hayırlısı olsun insaAllah güzel sonuçlar alırız 🤲💜sizin kaçıncı denemeniz Nerde tedavi görüyorsunuz ?

İnşallah canım normalde 6sı ama takvim genel ekranı 1i gösteriyor umarım o zaman olurum
Yaa😍 İnşallah olursun canım 1 kasım istediğin gibi 💜 bende iptal olacak derken bugün devam ediyoruz dedi doktor çok şükür 🌺🌺 haftaya transfer olurum diye düşünüyorum bakalım bu arada grip oldum transfere kadar iyilesmem gerek dua edin 🤲🤲🤲

Herkes transfer öncesi temizliğini bitirmiş sanırım 😅
Aynen bende bitti çok şükür bugün son kez söyle sil süpür anca 🤭
Kuzum günaydın beni listeden çıkartmışsın sanırım Iron Butterfly Iron Butterfly
Yok çıkarmadım yönetici tabloyu düzenledi geri eklemeyi unuttum 🤦🏻‍♀️kaldı daha da öyle
Hayır almıyorlar kuzum hatta bana ilk 1yıl ücretsiz dediler ilk ödediğim paradan başka para istemiyorlar dondurma için
Bendende 1 sene para almayacağız dediler
Günaydın canım regliden ne kadar sonra transfer için gün veriliyor bana da ilk günü ara dediler de merak ediyorum.
Bana 2 yada 3cü günü gel dediler nasıl ilerleyecekler bende tam bilmiyorum 10 15 gün içerisinde gerçekleşir sanırım rahim kalınlığına göre
Yaa😍 İnşallah olursun canım 1 kasım istediğin gibi 💜 bende iptal olacak derken bugün devam ediyoruz dedi doktor çok şükür 🌺🌺 haftaya transfer olurum diye düşünüyorum bakalım bu arada grip oldum transfere kadar iyilesmem gerek dua edin 🤲🤲🤲
Ayyyyyy amin amin 🤲🏻🤲🏻💝💝 beklemek yoruyor artık beynim rahatlasın istiyorum biraz da olsa

tomrisn tomrisn kuzucum nasılsın aklım sende kaldı yazamadım bugün pek. Kendini nasıl hissediyorsun iyisin inşallah 🌹🌹
cok saol canımmm iyiyim normalim sabırsızlıkla günlerin gecmesini bekliyorum. belirsizlikten nefret ediyorum olmadıgından emin olsam daha az sıkıntıya girerim. sen nasılsın😍

Back
X