Evet kesinlikle haberdar edelim telsiz ve atesölcer ne aldın canımcımBiz büyük parçaları bitirdik. Arabası alındı, park yatak alındı. Bir de şimdilik oda yapmayacağımız için bir dolap almamız gerekiyordu onu da aldık. Tekstil kısmını eminönüne gidip halledeceğiz. Onun dışındaki birkaç ihtiyacı indirimden almıştım geçen ay. Telsiz, ateşölçer vs aldık. İndirimleri takip ediyorum acele etmiyorum kasım geldi çattı bakalım birbirimizi haberdar edelim kızlar
Aa çok teşekkür ederim bakcam mutlakaebebek te de perşembeden pazara diye haftalık belli gruplarda %40 gibi indirmler oluyor ben şimdiye dek en çok oradan aldımateş ölçer, bakım çantası , lansinohun bi kaç malzemesi, kaşık biberon ve kendime kıyafet aldım. hatta hamile taytı arıyorsanız da ebebekte ki pamuk elastan taytı kesinlike tavsiye ederim çok çok iyi çıktı malı.
Lohusa pijamaları neden o kadar pahalı ben de bugün bunu sorguladımEvet çok iyi takip etmek lazım küvet takımını da almadım daha ben ona da indirimden bakarım dedim. Kendime de pijamaları falan almam lazım
Aa benim yatağım da bundan o kadar içime sindi ki:)Ben de e bebek indirimlerinden aliyorum her seyi. Kiyafetleri tamamladim gibi.
Bu yatagi aldim gecen hafta bi magazada stogu vardi. Cok begendim toplayinca minicik oluyor. Misafirlige falan giderken bile goturulebilir. Simdi ates olcer, bakim seysilerini falan takip edecegim.Joie Kubbie Sleep Anne Yanı Park Yatak - ebebek
Joie Kubbie Sleep Anne Yanı Park Yatak uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
valla sırf sektör olmuş işte gereksiz yani. normal düğmeli pijama alıcam m beden ama gecelik işini napıcam bilmiyorum 300 liradan fazla vermem çok gereksizLohusa pijamaları neden o kadar pahalı ben de bugün bunu sorguladım
Şu mantıklı geldi bana kuponla 200 tlye geliyorvalla sırf sektör olmuş işte gereksiz yani. normal düğmeli pijama alıcam m beden ama gecelik işini napıcam bilmiyorum 300 liradan fazla vermem çok gereksiz
Sağol canımcanım, giyim kısmı bu şekilde aldım ben
TEKSTİL AY ADET ALINDI/ALINMADI HASTANE ÇIKIŞI YENİDOĞAN 2 2 TAKIM ALINDI ASKILI ÇITÇITLI ZIBIN YENİDOĞAN 9 9 ADET ALINDI UZUN KOL ÇITÇITLI ZIBIN+PANTOLON YENİDOĞAN 3 TAKIM 3 ADET ALINDI PATİKLİ UZUN KOL TULUM YENİDOĞAN 2 2 ADET ALINDI ASTRONOT MONT YA DA PELUŞ MONT YENİDOĞAN 1 ALMAYACAĞIM ELDİVEN 0-3 AY 1 SETİN İÇİNDE VAR ŞAPKA 0-3 AY 1 SETİN İÇİNDE VAR ÇORAP 0-3 AY 5 ALINDI YELEK 1-3 AY 2 2 ADET ALINDI UZUN KOL ÇITÇITLI ZIBIN+PANTOLON 1-3 AY 4 TAKIM 4 ADET ALINDI ASKILI/KISA KOLLU ÇITÇITLI ZIBIN 1-3 AY 6 6 ADET ALINDI PATİKLİ/PATİKSİZ UZUN KOL TULUM 1-3 AY 2 2 ADET ALINDI KISA KOLLU GEZMELİK TULUM/TAKIM 1-3 AY 2 2 ADET ALINDI ASKILI/KISA KOLLU ÇITÇITLI ZIBIN 3-6 AY 9 9 ADET ALINDI UZUN KOL YAZLIK TULUM YA DA PİJAMA 3-6 AY 2 2 ADET ALINDI UZUN KOL ALTTAN ÇITÇITLI ZIBIN 3-6 AY 2 2 ADET ALINDI UZUN ALT 3-6 AY 2 2 ADET ALINDI YAZLIK TULUM/ROMPER 3-6 AY 5 5 ADET ALINDI YELEK 3-6 AY 2 ÇORAP 3-6 AY 5 UZUN KOL ZIBIN 6-9 AY 6 6 ADET ALINDI PATİKLİ/PATİKSİZ ALT 6-9 AY 8 8 ADET ALINDI
İyi yapmışsın canım bende hep yenidoğan 0-3alıyorum. Bu çocuk büyük doğarsa zor giyecek bunlarıBen ilk bir kaç ay için 0-3 ay aldım ki bebişler 3,5 kg falan doğarsa 3 ayken de 3 aylıklar olmaz. Direk 3-6'ya geçmek gerekebilir. Mart ortası doğar sanırım benim minik. Mayıs sonu Haziran başı (2,5-3 aylıkken) artık 3-6 aylara ve yazlık sezona geçilir diye düşündüm. Yazlıkları 3-6 aydan itibaren almaya başladım. Benim oğlan biraz iyi bir kiloda doğmuştu maşallah :) Kız da öyle olursa diye bazı yazlıkları 6-9 ay da aldım ama çok değil. Kalıplarına göre.. Elde de patlamasın sonra :) Aldıklarıma bir bakıp Kasım ayında son kıyafet güncellemelerini yapacağım inşallah. İlk minik kıyafet ihtiyaçları bitecek sanırım.. ama sonrasında nasıl almadan durulur bilmiyorumYaa çok tatlış şeyler var.. Tam delirmelik Baktıkça alası geliyor insanın
Hadi inşallah her şey yolundadır canımGüzel haberleri bekliyoruz.
bunu ben de favlamıştım ama çok mu çuval gibi olur emin olamadımŞu mantıklı geldi bana kuponla 200 tlye geliyor
Bende. Pentinin şu 200₺lik hamile taytını aldım incecik havalar soğuyunca asla giyilmeztayt kalın mı canım ? ben dışarda da giyebileceğim tarzda kalın bir tayt istiyorum geçen trendyoldan termal hamile taytı diye aldım pilates taytı gibi geldi incecik iade ettim direk
ben lcw dan 105 tl ye geldi kuponla almıştım geçen ay çok memnun kaldım, bi sitesinden bak istersen lcw nınkiler güzel oluyor canım. defactodan da bi tane siyah aldım ama onun paçaları biraz bol geldi bana terziye verip daralttırıcam lcw 36 beden tam üstüme oturdu onu sevdim. tayt ince dışarda giyilmez buz tutarız kalın şart ya bulursam sana haber veririmBende. Pentinin şu 200₺lik hamile taytını aldım incecik havalar soğuyunca asla giyilmezhamile için kot pantolonda arıyorum ama 600 falan hm de
Tamam canım orayada bakayım lcw daha uygun oluyor. Aynen donarız bakalım bende bulursam yazarımben lcw dan 105 tl ye geldi kuponla almıştım geçen ay çok memnun kaldım, bi sitesinden bak istersen lcw nınkiler güzel oluyor canım. defactodan da bi tane siyah aldım ama onun paçaları biraz bol geldi bana terziye verip daralttırıcam lcw 36 beden tam üstüme oturdu onu sevdim. tayt ince dışarda giyilmez buz tutarız kalın şart ya bulursam sana haber veririm
Şimdi baktım da fiyatlar ne çok artmış yaaa çıldırıcamTamam canım orayada bakayım lcw daha uygun oluyor. Aynen donarız bakalım bende bulursam yazarım
Bunları aldım canımEvet kesinlikle haberdar edelim telsiz ve atesölcer ne aldın canımcım
Ben fotoğraf çekimi için yaptırmayı düşünüyorum canım ama hangi sayfadan yaptıracağıma karar vermedim henüz. Yorumları iyi olan bi sayfadan yaptırmak lazım kumaş kalitesi için tabiKızlar şu intagramda ki yenidoğn için isimli hastane setler var ya onlardan yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı? Kaliteleri nasıl acaba
ben ben benKizlar aranizda mide yanmasi yasayan var mi? Ne iyi gelir bulantilar gecti,bu defa yanma basladi
Lohusa pijamaları neden o kadar pahalı ben de bugün bunu sorguladım
hem pahalı hem de khk ile dantelsiz üretilmesi yasaklanmış gibi öyle modellervalla sırf sektör olmuş işte gereksiz yani. normal düğmeli pijama alıcam m beden ama gecelik işini napıcam bilmiyorum 300 liradan fazla vermem çok gereksiz
ben de lcw den aldım kot pantolonu memnunum iyi çıktı bence bi de kesim ve renk seçeneklerinin olması da güzel.Bende. Pentinin şu 200₺lik hamile taytını aldım incecik havalar soğuyunca asla giyilmezhamile için kot pantolonda arıyorum ama 600 falan hm de
Ezgi holt diye bir influencer denedi gayet güzel olmustubunu ben de favlamıştım ama çok mu çuval gibi olur emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?