2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet kesinlikle haberdar edelim telsiz ve atesölcer ne aldın canımcım

Aa çok teşekkür ederim bakcam mutlaka

Aa benim yatağım da bundan o kadar içime sindi ki:)

Sağol canım Ne güzel listelemişsin

İyi yapmışsın canım bende hep yenidoğan 0-3alıyorum. Bu çocuk büyük doğarsa zor giyecek bunları benimde mart ortası ya da sonuna doğru gelicek sonrası bahar zaten kafam karıştı Artık inceleri bende 3-6 ay alayım

tayt kalın mı canım ? ben dışarda da giyebileceğim tarzda kalın bir tayt istiyorum geçen trendyoldan termal hamile taytı diye aldım pilates taytı gibi geldi incecik iade ettim direk
Bende. Pentinin şu 200₺lik hamile taytını aldım incecik havalar soğuyunca asla giyilmez hamile için kot pantolonda arıyorum ama 600 falan hm de

Kızlar şu intagramda ki yenidoğn için isimli hastane setler var ya onlardan yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı? Kaliteleri nasıl acaba

Bende. Pentinin şu 200₺lik hamile taytını aldım incecik havalar soğuyunca asla giyilmez hamile için kot pantolonda arıyorum ama 600 falan hm de
ben lcw dan 105 tl ye geldi kuponla almıştım geçen ay çok memnun kaldım, bi sitesinden bak istersen lcw nınkiler güzel oluyor canım. defactodan da bi tane siyah aldım ama onun paçaları biraz bol geldi bana terziye verip daralttırıcam lcw 36 beden tam üstüme oturdu onu sevdim. tayt ince dışarda giyilmez buz tutarız kalın şart ya bulursam sana haber veririm

Tamam canım orayada bakayım lcw daha uygun oluyor. Aynen donarız bakalım bende bulursam yazarım

Kızlar şu intagramda ki yenidoğn için isimli hastane setler var ya onlardan yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı? Kaliteleri nasıl acaba
Ben fotoğraf çekimi için yaptırmayı düşünüyorum canım ama hangi sayfadan yaptıracağıma karar vermedim henüz. Yorumları iyi olan bi sayfadan yaptırmak lazım kumaş kalitesi için tabi

Kizlar aranizda mide yanmasi yasayan var mi? Ne iyi gelir bulantilar gecti,bu defa yanma basladi
ben ben ben bugün mahvoldum desem yeridir 4 litre su içmişimdir. bebek midemin oralarda hareket ediyor baskı yapıyor mideme. malesef mide yanmasına iyi gelen tek şey gaviscon içmek soda falan bi süre idare ediyor. eve gidince içeceğim ben de

Lohusa pijamaları neden o kadar pahalı ben de bugün bunu sorguladım

valla sırf sektör olmuş işte gereksiz yani. normal düğmeli pijama alıcam m beden ama gecelik işini napıcam bilmiyorum 300 liradan fazla vermem çok gereksiz
hem pahalı hem de khk ile dantelsiz üretilmesi yasaklanmış gibi öyle modeller verip vereceğim paraya yazık. ben 1 tane sade sabahlıklı model buldum bi tane de penti den aldım geçtim artık kampanyaya denk gelince.
ben de lcw den aldım kot pantolonu memnunum iyi çıktı bence bi de kesim ve renk seçeneklerinin olması da güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…