- 11 Temmuz 2017
- 330
- 481
- 103
Çok geçmiş olsun inşallah süreci daha sağlıklı şekilde atlatırsınız. Bol bol dinlenmeniz kalkmamanız lazım artık sanırım. Dualarım sizinlediğer etiketleyemediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın , hepinize teşekkür ederim. serklajı oldum dün akşam , halen hastanedeyim duruma göre akşama çıkış ya da bu akşam da yatış bakılacak artık ama ben kalmak istiyorum hastanede. niyetim kimseyi korkutmak değil ama serklaj üzerine ben sancı sorunu yaşadım. yoğun şekilde sancı önleyici verdiler. şimdi hala biraz ağrım var uzanıyorum. benim normal sandığım sancı kramplar baya sancıymış ben anlamamışım. dikkatinizi çeken bi sancı durumu yaşarsanız ( çok şiddetli ve 1dk kadar süren acıyla) muhakkak doktorunuza danışın kızlar.
halen dualarınıza ihtiyacım varAllaha emanet olun.
İnşallah mavi kalır hepSen nasılsın canım dinlen bol bolevet ya benim çok hoşuma gitti mavi olması
Ayy bende bugün öyle dedim inşallah mavi kalır ya pek sevdim bendeİnşallah mavi kalır hep
Ne oluyormuşki ovalayınca ben bazen yemekten sonra sertleşince ovalıyorumKizlar benim de bugun kontrolum vardi her sey yolunda cok sukur. Karin sertlesmesini sordum karnim ara ara sertlesiyor dedim. 16. haftadan sonra karin sertlesmesi normal dedi. 10 dk bir olmadikça tabi. Sertlesince de sakin karnini ovalama dedi. Çok ayakta da durma dedi. Karnini ovalayan varsa bilgi vermek istedim
Maşallah canım sağlıkla gelsin yavrucuk. Ben hazırlamadım zaten 1 ay sonra alışveriş yapacağım topluca alacağım her şeyi canım. Çoğu gitti azı kaldı gerçekten de zaman geçmek bilmiyor diyoruz ama neyse ki geçip gidiyor:)Biz iyiymişizz çok şükürBugün detaylıdan sonra ilk defa gittim kendi doktoruma her şey yolunda haftasıyla uyumlu dedim mutlu mesut döndüm evime,herkesin iyi haberleri vardır umarım
Şimdi de ihtiyaç listesini sonunda yazabildim defterime bakıyorum bakıyorum bakıyorum
Ne kadarda cok şey lazımmış öyle
Aynen öyle yapıyorum canım doktorum da diyor git Netflix ten yabancı dizi izleOkumaaaaaolumsuz şeyleri okuma, araştırma. Her şey yolunda diye kendini kodla, üzerine başkalarının olumsuz durumlarını yapıştırma
Benim de sertleşiyor kanım değil de kasıklarım da toplanma sertleşme doktor normal dedi ama okşama demediKizlar benim de bugun kontrolum vardi her sey yolunda cok sukur. Karin sertlesmesini sordum karnim ara ara sertlesiyor dedim. 16. haftadan sonra karin sertlesmesi normal dedi. 10 dk bir olmadikça tabi. Sertlesince de sakin karnini ovalama dedi. Çok ayakta da durma dedi. Karnini ovalayan varsa bilgi vermek istedim
İnşallah kalır canımAyy bende bugün öyle dedim inşallah mavi kalır ya pek sevdim bende
Sevındım canım guzel gecmesineKizlar benim de bugun kontrolum vardi her sey yolunda cok sukur. Karin sertlesmesini sordum karnim ara ara sertlesiyor dedim. 16. haftadan sonra karin sertlesmesi normal dedi. 10 dk bir olmadikça tabi. Sertlesince de sakin karnini ovalama dedi. Çok ayakta da durma dedi. Karnini ovalayan varsa bilgi vermek istedim
Çok sevindim canım şükürKizlar benim de bugun kontrolum vardi her sey yolunda cok sukur. Karin sertlesmesini sordum karnim ara ara sertlesiyor dedim. 16. haftadan sonra karin sertlesmesi normal dedi. 10 dk bir olmadikça tabi. Sertlesince de sakin karnini ovalama dedi. Çok ayakta da durma dedi. Karnini ovalayan varsa bilgi vermek istedim
Amin canım hepimizinkiMaşallah canım sağlıkla gelsin yavrucuk. Ben hazırlamadım zaten 1 ay sonra alışveriş yapacağım topluca alacağım her şeyi canım. Çoğu gitti azı kaldı gerçekten de zaman geçmek bilmiyor diyoruz ama neyse ki geçip gidiyor:)
gecen hafta persembe kan pihtisi gozukmustu ufak bir kanama alani bu hafta gecmisti canim. Ara ara olup geciyor demekSevındım canım guzel gecmesineaaa oylemiymiş ben ovalıyodum ovalamayım artık bende normal karsılıyorum ya rahatsız etmıyor ve cok arada olmuyor sorun olmayacagını düşünüyorum ben acı vermıyor cunku ve sık olan bir sey değil , doktoruna sordun mu gecen kanama alanı var hala demişlerdi sanki sanada ben gibi , benımde lekelenmem yok 1 haftadır ama geceb hafta cuma az bir kanama alanı var 2 cmx1 cm lik demişti perinatolog ama dert etme bile demişti
Günaydın kızlar
@lavenderbrown nasılsın canım? Oldu mu serklaj işlemi?
Q qizemli seni de merak ettim nerelerdesin, nasılsın?
@Sunrseee senin de sesin çıkmadı uzun süredir
Rheaa naptınız hastalık işlerini toparlayabildiniz mi?
@ikizlerkadini96 ilaçlara başlayabilmene çok sevindim canım, umarım çok daha iyi hissedersinŞimdi nasılsın, keyfin nasıl?
Kızlar benim bebis kıpır kıpır ya masallah bir dk durmuyor bu çocuk ne zaman uyuyacak da büyüyecek az dur kizim diyorum yok dört beş gündür çok net hissediyorum bu arada
diğer etiketleyemediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın , hepinize teşekkür ederim. serklajı oldum dün akşam , halen hastanedeyim duruma göre akşama çıkış ya da bu akşam da yatış bakılacak artık ama ben kalmak istiyorum hastanede. niyetim kimseyi korkutmak değil ama serklaj üzerine ben sancı sorunu yaşadım. yoğun şekilde sancı önleyici verdiler. şimdi hala biraz ağrım var uzanıyorum. benim normal sandığım sancı kramplar baya sancıymış ben anlamamışım. dikkatinizi çeken bi sancı durumu yaşarsanız ( çok şiddetli ve 1dk kadar süren acıyla) muhakkak doktorunuza danışın kızlar.
halen dualarınıza ihtiyacım varAllaha emanet olun.
Şükür canım çok sevındım , oyle sanırım saglıkla atlatalım inşallahBenim ca
gecen hafta persembe kan pihtisi gozukmustu ufak bir kanama alani bu hafta gecmisti canim. Ara ara olup geciyor demek
Biz de deneye yanıla öğrenicez canım, güzel telaşlar yine deDoğru diyor vallaAma şimdi daha ortada bebek yok ya almak o kadar zor geliyor ki
Ne alacağımı bilmiyorum nasıl alacağımı bilmiyorum ikinciler olursa eğer tecrübeli oluruz ama şimdi çok zor seçmek
Hem en iyisi olsun en güzeli olsun diyorsun hem hangisi işine yarayacak hangisini kullanacaksın bilmiyorsun
o sertleşmeler aslında kasılmaymış, her kasılma sancılı olmak zorunda değilmiş vücut kendini hazırlıyor işte çok müdahale etmemek lazımKizlar benim de bugun kontrolum vardi her sey yolunda cok sukur. Karin sertlesmesini sordum karnim ara ara sertlesiyor dedim. 16. haftadan sonra karin sertlesmesi normal dedi. 10 dk bir olmadikça tabi. Sertlesince de sakin karnini ovalama dedi. Çok ayakta da durma dedi. Karnini ovalayan varsa bilgi vermek istedim
İnşallah mavi kalır hep
Forum ayarlarında renk seçenekleri var ordan maviye çevirebiliyorsunuz kızlarAyy bende bugün öyle dedim inşallah mavi kalır ya pek sevdim bende
Doktoruna katılıyorumAynen öyle yapıyorum canım doktorum da diyor git Netflix ten yabancı dizi izle
Ayy varmış şimdi baktım gördümForum ayarlarında renk seçenekleri var ordan maviye çevirebiliyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?