2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım benimde aynı migdem acayip kötü kaynama yanma hepsi var ve işin tuhafı yiyorum yerken sorun yok yedikten sonra mide başlıyor yerken duruyor bittiğinde tekrar başlıyor yanıyorum aaa dostlarrr
Benim de ilk zamanlar öyleydi geçen hafta son 4/5 gündür yerken de bulanıyor su için diyorlar bol bol sudan tiksindim bulanıyor içerken yemek yerken bulanıyor bazen fenalık geliyor bana kolanya sürüyorum yüzüme kokluyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin de canım benim hepimizin sıkıntıları var bu süreçlerde sağlıkla atlatırız inşallah kızlar

B beyzosh canım sen nasıl oldun merak ettim seni bayadır da yazmamışsın göremedim lekelenmelerin geçti mi? İstirahat mı ediyorsun.

Hiçbir kötü belirti değil canım, sakın endişelenme strese sokma kendini acaba diye. Dediğim gibi benim ill gebeligimde öyleydi ve kızım yanımda mışıl mışıl uyuyor şuan ve gayet sağlıklı herkeste olcak diye bir durum yok. Benimde sizin gibi, benimde hiç belirtim yok alt karın hafif şiş ek olarak vücudum ödem toplamaya başladı sadece. Alyansim parmağımı sıkıyor şimdiden..

Hayırlısı olsun iki günde bir kan testi yapıp artışını takip edebilirsiniz

Sigara içiminiz ne sıklıkta? Sadece oksopar alıyorsunuz demi

Bende 12.6 ile öğrenmiştim icinizi ferah tutun cok yeni daha.saglikla alın kucaginza inşallah

B beyzosh canım sen nasıl oldun merak ettim seni bayadır da yazmamışsın göremedim lekelenmelerin geçti mi? İstirahat mı ediyorsun.
Evet canım çok şükür progestan kullandığımdan beri lekelenmem olmadı. Ağrım sızım da yok. Cuma günü kontrolüm var endişeliyim tabi yine de, kalp atışı yok falan diyecek diye çok korkuyorum her halükarda Allahın takdiri sonuçta, kafamı oyalamaya çalışıyorum o yüzden pek girmedim buraya

Hiç merak etmeyin ben oğlumda hicc bir belirtisiz 9 ay geçirip doğurdum şükür şimdi de aynı hamileyim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hiç bir belirtim yok ama kızımda mide bulantısı kanama ağrı herşey vardı bebekten bebeğe hamilelikten hamileliğe kişiden kişiye degisiyor

herkese merhaba mart ayında kürtaj olduğum için yine korktum emin olmadan katılmak istemedim. Sağlıklı hamilelikler geçirelim hep beraber sağlıkla gelsin miniklerimiz :)) yaş :32 sat:30 mayıs Ankara 2. çocuk kilo:64 beni de eklerseniz sevinirim :))

Kızlarrr cuma günü betam 180di bugün kan verdim 621 olmuş. Şimdi doktoru bekliyorum ama çatlıycam meraktan sağlıklı olduğu anlamına gelir dimi bu yükseliş
evet canım yükselişin gayet güzel inşallah hayırlı haberler alırsın :)) bize de dönüş yap merakta bırakma lütfen :)

kızlar bugün öğlen kontrolüm var kalp atışı için çağırdı inşallah duyarım miniğimin kalbini bayram öncesi kese için 5+2 de gitmiştim çok heyecanlıyım :) mide bulantılarım çok arttı yaşayan varsa bir öneriniz var mı ne iyi gelir acaba ?

Kızlarrr cuma günü betam 180di bugün kan verdim 621 olmuş. Şimdi doktoru bekliyorum ama çatlıycam meraktan sağlıklı olduğu anlamına gelir dimi bu yükseliş
Tabii ki sağlıklı, artış çok güzel strese sokma kendini tadını çıkar heyecanının

Ohh maşallah harika bir gün olacak limonlu soda ve tuzlu şeyler iyi gelir, sık sık ye az ye. Çubuk kraker kurtarıcıdır mesela

Ahh kuzum benim güzel yüreğinden öpeyim çok teşekkür ederim. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Iyi diyelim iyi olalim. Hamilelik surecim rahatti, esim yardimci oldugundan genelde dinlenebildim. Size de en az benimki kadar rahat bir surec diliyorum. 2 hafta kaldi iste. Gun sayiyoruz. Hepimiz saglikla kavusuruz insallah bebeklerimize.

evet canım yükselişin gayet güzel inşallah hayırlı haberler alırsın :)) bize de dönüş yap merakta bırakma lütfen :)
Doktor perşembe günü gel kesenin nerde olduğunu görmem lazım bir an önce dedi ama çok erken değil mi neden bu kadar acele ediyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…