Benim de ilk zamanlar öyleydi geçen hafta son 4/5 gündür yerken de bulanıyor su için diyorlar bol bol sudan tiksindim bulanıyor içerken yemek yerken bulanıyor bazen fenalık geliyor bana kolanya sürüyorum yüzüme kokluyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin de canım benim hepimizin sıkıntıları var bu süreçlerde sağlıkla atlatırız inşallah kızlarCanım benimde aynı migdem acayip kötü kaynama yanma hepsi var ve işin tuhafı yiyorum yerken sorun yok yedikten sonra mide başlıyor yerken duruyor bittiğinde tekrar başlıyor yanıyorum aaa dostlarrr
Hiçbir kötü belirti değil canım, sakın endişelenme strese sokma kendini acaba diye. Dediğim gibi benim ill gebeligimde öyleydi ve kızım yanımda mışıl mışıl uyuyor şuan ve gayet sağlıklıCanım şu an bende aynı durumdayım hiç bir kokuya karşı duyarlı değilim asla midem bulanmıyor eltimde şu an hamile benim 8 haftaya yaklaşıyor onunla aramızda 1 hafta var onunda 7. Haftası bulantısı yüzünden hiç bir şey yemiyor ve hastanede serum vurulup geliyor sağlıksız mı diye düşünüyorum gebeliğimalt karın az biraz şişti bu kadar başka bir belirtim yok insan ister istemez düşünüyor acaba diye
Hayırlısı olsunArkadaşlar mide bulantısı halsizlik baş dönmesi şikayetiyle hastaneye gittim bhcg testi yaptılar 12.6 çıktı doktoruma attım gebesin dedi kan testinde yanılma olmaz deilmi 6senenin sonunda inşallah bebeğimiz olacak dimi
Sigara içiminiz ne sıklıkta? Sadece oksopar alıyorsunuz demiBen genetik testini iki yol önce yapmıştım,bu sebeple hatırlamıyorum neyin eksik ya da fazla olduğunu.kilom yok ama sigara kullanan biriyim.Ancak doktor o zman bazıları böyle deyip bir sebep arama demişti.Bence haklı da
3 hafta var kalp duymaya nasıl geçecek ki zaman yaaİnşallah canımbenimde iki kaybım var ama umutsuzluğa kapılmadan iyiyi çağırarak devam ediyorum bide kalp atışını duysam ohhh beeee dicem
Bende 12.6 ile öğrenmiştim icinizi ferah tutun cok yeni daha.saglikla alın kucaginza inşallahArkadaşlar mide bulantısı halsizlik baş dönmesi şikayetiyle hastaneye gittim bhcg testi yaptılar 12.6 çıktı doktoruma attım gebesin dedi kan testinde yanılma olmaz deilmi 6senenin sonunda inşallah bebeğimiz olacak dimi
Evet canım çok şükür progestan kullandığımdan beri lekelenmem olmadı. Ağrım sızım da yok. Cuma günü kontrolüm var endişeliyim tabi yine de, kalp atışı yok falan diyecek diye çok korkuyorum
Hiç merak etmeyin ben oğlumda hicc bir belirtisiz 9 ay geçirip doğurdum şükür şimdi de aynı hamileyim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hiç bir belirtim yok ama kızımda mide bulantısı kanama ağrı herşey vardı bebekten bebeğe hamilelikten hamileliğe kişiden kişiye degisiyorCanım şu an bende aynı durumdayım hiç bir kokuya karşı duyarlı değilim asla midem bulanmıyor eltimde şu an hamile benim 8 haftaya yaklaşıyor onunla aramızda 1 hafta var onunda 7. Haftası bulantısı yüzünden hiç bir şey yemiyor ve hastanede serum vurulup geliyor sağlıksız mı diye düşünüyorum gebeliğimalt karın az biraz şişti bu kadar başka bir belirtim yok insan ister istemez düşünüyor acaba diye
Benim yarın randevum çok heyecanlıyım inşallah Bir sorun çıkmaz3 hafta var kalp duymaya nasıl geçecek ki zaman yaasen ne zaman gideceksin kalp atışına belli mi günü?
Ayy gerçekten çok heyecanlıBenim yarın randevum çok heyecanlıyım inşallah Bir sorun çıkmaz
herkese merhaba mart ayında kürtaj olduğum için yine korktum emin olmadan katılmak istemedim. Sağlıklı hamilelikler geçirelim hep beraber sağlıkla gelsin miniklerimiz :)) yaş :32 sat:30 mayıs Ankara 2. çocuk kilo:64 beni de eklerseniz sevinirim :))Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET BAŞLANGICI ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO CİNSIYET İSİM GERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ @SEV_tap 30 4 Haziran İzmir 1 80 @qizemli 31 25 Mayıs İstanbul 2 94 @sunpineapple 25 31 Mayıs Yurt Dışı 1 95 @Konepone 28 27 Mayıs İstanbul 1 69 @Cotto 33 7 Haziran Antalya 1 55 Leedong 35 30 Mayıs İstanbul 2 54 Rheaa 32 5 Haziran Edirne 2 59 @feslegenhanim @Lastmoon06 33 28 Mayıs Ankara 2 56 @skt587 B beyzosh 27 20 Mayıs İstanbul 1 60 @Birtutamdiyet @Betus1905 30 28 Mayıs Bursa 1 55 @Pembegokyuzu 32 28 Mayıs İstanbul 1 57 @Irmaxxx @mayaaaa 33 25 Mayıs Ankara 3 57 @Melikeben 29 23 Mayıs İzmir 1 62 @ebemmmmnry 27 Mayıs @meinfika @khilall214 @Rande 37 25 Mayıs Bursa 3 66 @mysteryhrn 28 24 Mayıs Iğdır 1 47 @Maviesil2837 30 2 Haziran İstanbul 1 46 @biyomelina @askk3 @marshmallow 30 26 Mayıs Kocaeli 2 57 @Sunrseee 29 31 Mayıs İstanbul 1 57 @Cmz 34 29 Mayıs Tekirdağ 1 Helenk 35 1 Haziran İstanbul @MaviFlorra @Gezenlady 27 7 Haziran Osmaniye 1 65 @sss35 29 30 Mayıs İzmir 2 72 @Uykucupandaa 23 3 Haziran Konya 1 75 @Cezosshaaa 38 27 Mayıs Adana 2 57 @ikizlerkadini96 26 10 Haziran İstanbul 1 55 @ozguss 19 Mayıs @Evimmis 35 1 Haziran İstanbul 2 52 @Aycoregi1 31 8 Haziran İstanbul 2 59 @kadinca1234 7 Haziran @lavantaa 32 29 Mayıs Londra 1 53 @MYE 29 1 Haziran Ankara 1 82 @Vmd_rubby 31 4 Haziran Antalya 59 @ZzHHrR 33 4 Haziran İstanbul 2 90 @Fh2512 24 1 Haziran İstanbul 1 45 salsa84 30 Mayıs Muğla 3 98 @Merve1410 27 8 Haziran Eskişehir 68 @fatmameltem @mavi-hayal 36 10 Haziran Trabzon 2 53.5 @Tuba111 38 8 Haziran İstanbul 1 80 @Azelya21 24 8 Haziran Adana 1 82 @Rabbi Hebli Mines Salihin @Umayumayy 29 7 Haziran Antalya 1 67 @altnkz @Nazelifim 32 8 Haziran Erzincan 2 65 @zeytinduasi 28 13 Haziran İstanbul 1 61 @Dark Morningstar 32 6 Haziran Kayseri 1 54 @Louder 28 15 Haziran 1 @Diyetmidedibiri 30 18 Haziran Manisa 1 57 oblomov21 34 15 Haziran Düzce 2 80 @nivenn W wish2401 @Flykd 7 Haziran @Blue21 10 Haziran @Sitaremay B beyazkelebeksiyahlale 30 12 Haziran Ankara 1 53 @Nefesim157 39 16 Haziran İzmir 1 66 R Random3 36 24 Haziran Mersin 2 70 @minok
evet canım yükselişin gayet güzel inşallah hayırlı haberler alırsın :)) bize de dönüş yap merakta bırakma lütfen :)Kızlarrr cuma günü betam 180di bugün kan verdim 621 olmuş. Şimdi doktoru bekliyorum ama çatlıycam meraktan sağlıklı olduğu anlamına gelir dimi bu yükseliş
Tabii ki sağlıklı, artış çok güzelKızlarrr cuma günü betam 180di bugün kan verdim 621 olmuş. Şimdi doktoru bekliyorum ama çatlıycam meraktan sağlıklı olduğu anlamına gelir dimi bu yükseliş
Ohh maşallahkızlar bugün öğlen kontrolüm var kalp atışı için çağırdı inşallah duyarım miniğimin kalbini bayram öncesi kese için 5+2 de gitmiştim çok heyecanlıyım :) mide bulantılarım çok arttı yaşayan varsa bir öneriniz var mı ne iyi gelir acaba ?
Iyi diyelim iyi olalim. Hamilelik surecim rahatti, esim yardimci oldugundan genelde dinlenebildim. Size de en az benimki kadar rahat bir surec diliyorum. 2 hafta kaldi iste. Gun sayiyoruz. Hepimiz saglikla kavusuruz insallah bebeklerimize.Ahh kuzum benim güzel yüreğinden öpeyimçok teşekkür ederim. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Doktor perşembe günü gel kesenin nerde olduğunu görmem lazım bir an önce dedi ama çok erken değil mi neden bu kadar acele ediyor anlamıyorumevet canım yükselişin gayet güzel inşallah hayırlı haberler alırsın :)) bize de dönüş yap merakta bırakma lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?