2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sezeryan olup spinal alan arkadaşlarım benim sol bacagin sol yanı karnimizdaki uyuşukluk gibi uyuşuk. Böyle bişey yaşayan var mi? Hastaneden çıktığımız gün evde anladım uyuşuk olduğunu. Dr a sordum spinal için ihtimal vermedi. Ortopediye görün dedi. Sağlık ocağında ebeye sordum olabilir bende bel ağrısı kaldı geçmedi diyo. Çoğunlukla sola yatmaktan zarar görmüş olabilir mi. A bı de daha uyusukken ağrım çok olunca üst bacaktan ağrı kesici yapılmıştı. İğnenin öyle bı etkisi olabilir diye de düşünmedim değil

Canım sıcak 1 bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı kimyon tohumu atabilirsin. Ben de bitki çayı için mandallı alet var ikeadan almıştım onunla yapıyorum ya da frenc press ile yapabilirsin. Sıcak suya direkt atıp 5 dakika sonra süzüp içebilirsin. Günde 2 defa çok güzel oluyor ben sabah aksam yapıyorum
Çok teşekkür ederim canım benim denicem bende inşallah faydasını görürüm 🙏

Çoook coook memnunun ben yetkin hocada tüp bebeğimi yaptım doğum sürecinde de onunla devam ettim. Hem iyi bir hekim onun dışında dünya iyisi bir insan bence tercih edebilirsin.
Yaaa hadi bakslım ben ulviyya hocaya randevu aldım yarına ama sonrasında ona bakayım yine inşallah yaa.

Benimde büyük çocuk var evde kaldı çocuk anaokuluna gidiyor ama dışarı çıkmak istiyor bunaldı az daha ısınsın diye bekliyorum korkuyorum sancilanir diye soğuk degilmi
Benim yaşadığım yer sıcak aslında ama annemden veto yedim çıkaramadım, soğuk olsa ben de cesaret edemem.

Ben de bunu sormuştum. Ben bu hafta bı çıktım cokta sevdi dışarıyı. Artık oğlumu okula almaya giderim hava iyi olursa

Ben kendim karıştırdım. Mesela 300 gram kimyon 300 gram rezene aldım aynı oranda karıştırdım bi kavanozda
Ya ne güzel yaparsınız, artık havanın en güzel zamanları, ben de bir haftaya başlarım minik yürüyüşlere 😍

Sezeryan olup spinal alan arkadaşlarım benim sol bacagin sol yanı karnimizdaki uyuşukluk gibi uyuşuk. Böyle bişey yaşayan var mi? Hastaneden çıktığımız gün evde anladım uyuşuk olduğunu. Dr a sordum spinal için ihtimal vermedi. Ortopediye görün dedi. Sağlık ocağında ebeye sordum olabilir bende bel ağrısı kaldı geçmedi diyo. Çoğunlukla sola yatmaktan zarar görmüş olabilir mi. A bı de daha uyusukken ağrım çok olunca üst bacaktan ağrı kesici yapılmıştı. İğnenin öyle bı etkisi olabilir diye de düşünmedim değil
Canım bence bacaktan yapilan igne etkisi. Eğer sinire denk getirdiyse olur öyle. Benim hemsire bilegimin yanından damar yolu açmaya çalışırken sinire denk getirdi baş parmağımı hala uyuşuyor 🙄 hatta bu sinire denk gelme olayı yüzünden daha kötü sonuçlar bile oluşabiliyor. Ben spinal ile alakası olduğunu sanmıyorum. Benzer durumu bi tanıdık yaşadı onun daha kötüydü doğumdan sonra aylarca yürüyemedi düşük ayak sendromu tanısı kondu onun sebebi de yanlış uygulanan iğne sinire denk geldiği için malesef...

Bogaz kisminda, goguslerinin uzerindeki bolgede var. Onun disinda bedeninde yok ama gozler falan sari :KK43: topuktan kan aliyorlar her defasinda😢
Benim hem kızında hem oğlumda vardı ikisinde de göğüste de oldu. Bol bol emzir besle canım. Kaka yaptıkça atacaklar demisti doktorumuz. Bu arada ilk göğüs sonra yüz en son da gözdeki sarılık geçer bilgin olsun canım.

Aaa çok geçmiş olsun canım. Senin dikişlerin nasıldı kendi kendine eriyenlerden mi ? Bu durum prolen dikiş denen dikiş türünde oluyormuş genellikle dokuya yapışmadığı için.
Estetik dikis attım demisti ameliyat sonrası. Kendi eriyecek ipler demisti canım. Ama o sıvı olan yerler yaraya tuz basmış gibi resmen...

Anamm o haber yalanmiymis😂😂 bnde sürekli yiyorum tokluk hissi yokolmus resmen. Gece her kalkıp mutfağa gittiğimde ağzımda bişey buluyorum 🤤
Sn emzirmeyi bitirmeden hamile kaldın ya belki bu defa verirsin 🤭
Yok canim ya şimdi 2 gündür Kız da bana da meme diyor meme vermesemde kahve fincanına sagip ona da süt veriyorum yani 2 evlat besliyorum. Bazen kendimi sağman inek gibi hissediyorum 🤣🤣🤣🤣

Ben de bu durum var cok sinir bozucu :/

Canım sağlıkla kavuş inşallah, bende bekliyorum bende de bi gelişme yok, topta zıplayıp duruyorum
Canım sağlıkla gelsin inşallah 🙏 ben sabahtan beri suni alıyorum hala açıklık aynı,şimdi suniyi kesip başka ilaç verdiler bu açıklığın olduğu bölge yumuşamamış,sonra suniye devam edecekler belki 12 saat veya dağa fazla sürecek sürecim
Canım hayırlı doğumların olsun bir avazda inşallah😇 dualarımız seninle

Bir avazda doğur inşallah canım 🙏🏻🙏🏻

Ay inşallah çok kolay bir doğum olur canım 🙏

Canım sağlıkla kavuşun en kısa ve kolayından bir doğum dilerim 🤍
Sağolun kızlar 😘
Bebiş 3 kilo 49 cm doğdu

Ben onu çok istedim doğal yoldan ama suyum geldi açılmam olmadı ve sezaryenle geldi fıstığım..

Çok tatlı dünyalara bedel..
şimdilik iyiyiz ileriki günlerde zaten emdi emmedi diye yazacağım size
Kendisini mart bebeği yaptı küçük kızım 🥰
Hayırlı olsun canım
@miniktostos senden aldığım güçle bugün bende kızları dışarı çıkardım havada iyiydi geldiklerinde beri çok güzel uyuyorlar, teşekkürler arkadaşım 😚
Kızlar biç korkmayın ya, çıkarın bebekleri nefes alsın şu çocuklar…benimki bir sağlıcakla doğsun 3. Gün dışardayım inşallah…ilkinde hep öyle yaptım

Soğuk kahve tarifi veriyorum hemen...
Kaynar su ile kahveyi yap, kahve kokusunu alan bebe uyanır ve onla ilgilen bir bakarsın ki kahven soğumuş 😁 soğuk kahve tarifi bu kadar basit 🤣🤣
Ya sana sormak isterim cnm tecrübe konuşuyor bolumundesin şuan:)benim bebek günde bı kere kaka yapıyor ya da yapmıyor emiyor dik tutmak istiyorum imkansız mutlu olmuyor yatiyorum uyuyor gibi oluyor sonra kedinin kuyruğa basmış gibi çığlık atıp uyanıyor gaz karın ağrısı giriyor belliki dik tutuyorum ama bı turlu gaz cikarmiyor même veriyorum almıyor kusacak gibi oguruyor bazen memeyi verirken de aynı hareketi yapıyor biraz yüksek yatiriyorum ama böyle kısır döngü oluştu

Estetik dikis attım demisti ameliyat sonrası. Kendi eriyecek ipler demisti canım. Ama o sıvı olan yerler yaraya tuz basmış gibi resmen...
E nolucak peki ilaç falan verdi mi ? Antibiyotik kullansan yine olur muydu acaba bu durum

Back
X