2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gebeliğini ilk öğrendiğimde progesteron bakılmıştı, sonra yeni gittiğim doktor onu hiç istemedi. Hatta ben düştüğünü söyledim. Progesteron gebelikte sürekli yükselen bir değer değildir, biz onu baz almayız, hiç o değere bakmaya gerek yok demişti

Öyle yapayım canım. Pazartesi gidicem. Senden istedimi? Benden kalp atımından sonra istedi
Benim pazartesi kontrolüm var geçen hafta doktorum demişti sağlık ocağında tahlillerini yaptırıp kontrole gel diye. O yüzden bu perşembe sağlık ocağında tahlil yaptırdım. Kalp atışı duyunca da gebelik kaydı yapıyorlarmış tekrar gelmememi söylediler. Pazartesi kalp duyarsam inşallah bi ara gidip söylerim onu da

Aa simdi baktim da benim gobek deligi altindan başlıyor. Bu haftalarda mi belli olur bu cizgi
Eğer sadece alttaysa kız, göbek deliği hem üstünde hem altındaysa erkek diyorlar. Benim kziimda sadece alttaydi. Şimdi bakıyorum daha oluşmamış ve inşallah tek altta olur

Aslında gebelik oluşmaya başladığı ilk hafta hafiften başlıyor sonrasında iyice çizgi koyulaşarak belirgin oluyor oğlumda tam dikkat etmedim ama bunda göbek altı çizgim var
Ya çok tuhaf bişeymiş henüz yok bende ama takip edeceğim

Benim doktorumun özel kliniği var. Orada yapılacak. Torch için (toxo, rubella, cmv) 300 TL dediler. Diğer tahlillerin hepsini sağlık ocağında yaptırdım zaten
Sağlık ocağı toxo rubella cmv de bakıyor aslında canım aklında olsun

Bence de iyi yapmışsın insan ismimin özelliklerini taşır derler. O yüzden çok dikkat etmek gerekli isim verirken çocuklarımıza
Evet, aramızda ilkokul öğretmeni var mı? Deneyimlerinden faydalanmak isterim benim kızımın adı Doğa (annesi koydu) diğer adı Eylül( babası koydu) böyle sonbahar ayları geldi mi çocuk bi yaprak gibi yani bir o yana bir bu yana ama Doğa adini daha çok taşıyor. Enerjik, paylaşımcı, asiri şefkatli sevecen duygu gecisleri yavas gibi gibi... aklımda yeni bebek için birkaç isim var. İlk okul öğretmeni arkadaşımız varsa öğrencilerinden o isimlerden olanlar uzerindne genel bir yorum yaparsa çok sevinirim

Çizgi ne zaman oluşmaya başlıyor ben de merak ettim gerçekten. Etrafımda o kadar hamile oldu hiç göbeklerine bakmamışım ilk defa duydum çizgi oluştuğunu da
Kız zaten ac bakayım karnına bakayım denmez ki anca denizde vs görebiliriz benim daha oluşmadı, ama sanırım oluşan oluşmaya başlayan arkadaşlar var

Aaa ilk defa çevremde gebelikte göbekte çizgi çıkmayan birini duydum ne diyor bilim , bir seyin evrenselligini ispatlamak için bin tane örnek bulmana gerek yok, 1 tane uymayan bulman yeterli diye tez çürüdü mu şimdi bizim belki çizgi yoksa kızdır öyle düşünüp motive edelim kendimizi. Yok canm benim o kadar damarlar belli değil. Emziriyorum ya ben , emzirme arasını açınca hafif damarlar sertleşiyor belli oluyor da sizin kadar değil yani

Kız zaten ac bakayım karnına bakayım denmez ki anca denizde vs görebiliriz benim daha oluşmadı, ama sanırım oluşan oluşmaya başlayan arkadaşlar var
O da doğru tabi ablam dışında pek göbek görmedim sanırım şimdi düşündüm de onda da hiç çizgiye dikkat etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…