2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302

Canım deneyeceğim inşallah çok teşekkürler bizim klozet şeklinde kadınlık var, onu sevmişti aslında ama sonra ondan mı korktu nedir iyice uzaklaştı. Ama deneyeceğim senin taktikleri inşallah. Diğerleri nasıl oldu hatırlamıyorum, kızımı çişe alıştırırken oğlum daha 20 günlüktü düşün. Küçük bebekle kışın alıştırdık onu bir iki güne

Merhabalar ben de 2024 Mart annesiyim çoğu zaman sizin yazıları okuyorum gelecekte beni neler bekliyor diye hemen hemen hepini biliyorum neredeyse benim oğlum da 17 ayina girecek ama hala 10 kelimesi falan var siz hatirliyor musunuz bu zamanlarda böyleydi sonra nasıl oldu bi anda mı konuşmaya başlıyorlar valla yanitlarsaniz çok mutlu olurum pimpirikli bi anne olarak

Merhaba. Oncelıkle her bebek farklı genetık cok etkılı, ortamı etkılı yanı bızımkılerı fıkır olsun dıye soyleyebılrıım fakat aynı olamazlar kardesler de bile farklılık gosterıyor. Sızın 10 kelıme ise normal ılerlıyor hıc kelımesı olmayınca insan endıselenıyor. Buyuk oglum hatırlıyorum doktor kontorlunde 18 aylık ıken 30 dan fazla kelımesı var demıstım. Kardesi ıse 15 aylıktı ıkı kelıme konusmaya baslamıstı mesela baba ver gıbı. Abısı de vaktınde konustu ama kardeşi daha erken konustu. Ben dogdukları an anlamaz va demedım her zaman yapacagımız seylerı anlattım konustum isteklerinı sordum, kıtap okudum ama dıl terapıstınden de duydum öncelık genetık gelıyor. Sızın 10 kelımesı var desteklemeye devam ederseniz kıtap okuma gibi mesela evcılık oynatma cok etkılı zamanında konsur. Enı sonu konusacaklar yanıyeter ki saglıklı olsunlar

kitap sürekli okuyorum ama evet hiç evlilik tarzı oynamadım yani oyuncakları konuşturma vs yapabilirim fikir oldu çok teşekkür ederim. ben daha çok stres yapmaktansa erken farkedip düzeltmeye çalışıyorum. sağlıklı olsunlar yeterki her şey zamanla olur dediğiniz gibi

Cok halklsınız zamanında konusmaları iyi oluyor hem dertlerını anlatabiliyorlar hem daha hırçın olmuyorlar. Konusmada cok geciken cocuk ana okulun da dırek bellı oluyor.Dil terapisti ne goturmek ayrıca zor oluyor. Demek ıstedıgım kelımesı olsun 2 yas degıl de 2.5 yasında tam konussun yeter. Ama 3 yas sonrası zor cıdden. Cevremde de goruyorum zor.

sizin bu konularda okuduğuma göre çoğunluk 20 ay civarı artmış bi anda bekliyorum 18 ayı bi doldursun oyun gurubuna götüreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…