2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet bende öyleyim su midemi bulandırıyor benimde içmek istemiyorum tiksinerek zoraki içiyorum 1 bardak 1,5 bardak anca canım. Bilmiyorum midem hep yanıyor dediğin gibi sürekli yanıyor kaç gündür çıkartmıyorum ama ona da şükür. İnşallah tekrar aynı şiddetle başlamaz bulantılarımız. 3. Aydan sonra tamamen kurtulmamız dileğiyle canım benim.

Kizlar saglik ocagina gidip mutlaka kayit actirmak gerekiyor mu? Ben gitmedim saglik ocagina. Zaten yatiyorum kac gundur

Evet happy mom kullanıyorum gayet güzel bir uygulama mide bulantısı vardı benim prilam yazdı doktor ondan beri rahatım ama hala et ve türevinden tiksiniyorum. Yanma için ise tek çözümüm elma ve soğuk süt.
Süt içemem sanırım midem çok hassas prilam bana hiç fayda etmedi hatta doktor en kuvvetli bulantı ilacını verdi zofer onun hapı da fayda etmedi o yüzden serumla verdi seruml beslenmek zorunda kaldım 3 hafta. Çok zor süreç happy moma bakıyım bende bi canım teşekkür ederiz kızlar

Bana da aynı iğneyi yapan hemşire o kadar fazla bu iğneden vuruyorum ki dedi gebelere bilemiyorum sebebi ne. Benim de gebelik 5. Haftasından beri lekelenme vardı progestan iyi gelmişti işte ilk kez bugün kanama oldu demek ki olabiliyor inşallah hepimizin geçer de sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız ve bebişlerimizi

Kızlar selam
Dün kontrolüm vardı herşey iyi hoş fakat doktorum çoğul gebeliklerde 2li 3lü Test yapılmadığını ancak istediğim taktirde ABD ya gönderilen anneden alınan bir kan testinin yapıldığını (500$) söyledi ve bu test ile bebeklerde bir anomali olup olmadığı ve cinsiyetlerinin öğrenilebileceğini söyledi.
Bu testi yaptıran var mı aranızda ? Kafam karıştı da

Bende snnle ayni hesap yapiyorum ama ne zaman gitsem makine hesaplari ya onde ya geride oluyo bos mideye meyve içecek gonderiyosan belki eksime ondandir midenin suyunu alman lazim bnce. Tahmin uzerine diyorum tabi baz3n de n3 yaparsan yap ekşiyo iste. Bn bugun bos mideye karpuz yolladim karpuz sanki bogazimda kaldi oyle rahatsizlik verdi ki anca düzeldi. Oradan yola ciktim. Kisa surede bu sikayetlerimiz de biter insallah

Şimdi eve döndük veeee hemen moda girdi midem sağolsun

Bendeki hiç anlatmasam daha iyi ama umarım oğlumdaki.gibi 9 ay sürmez diye ümit edyrm

Ben yaptırıyorum canım perşembe günü kan vericem

Anladım canım biraz bakarım yine. Doktor bana ilk peynir yumurta kuruyemiş falan hep tüket dedi sağlık ocağında.

Evet happy mom kullanıyorum gayet güzel bir uygulama mide bulantısı vardı benim prilam yazdı doktor ondan beri rahatım ama hala et ve türevinden tiksiniyorum. Yanma için ise tek çözümüm elma ve soğuk süt.
Bu uygulamayı ekledim ama benim gebeliğim önden gidiyor son adet tarihime göre 10+1 ama doktorumun hesabına göre 10+6 yım canım onu değiştiremiyor muyuz acaba? Bilginiz var mu kızlar

Selam canlar
Öncelikle yanıyorum canlar mide yanıyor evde soguk su kalmadı dondurma kalmadı klimanın karşısında yaşamımı idame ettiriyorum kıpırdamıyorum yerimdenoturduğum yerden 1,5 kilo aldım ne yapıcam hiç bilmiyorum geçmiyor bu ateş

Benim ilk günden beri önde gidiyor hatta hastalandığımda acil başk doktora gitmiştik o da aynı haftayı söylemişti. Adetime göre 10+1 ama doktoruma göre 10+6

Merhaba
Hangi ABD testinden mi yaptırıyorsunuz
Maliyeti ne acaba
Geçen sene amerikaya gidiyormuş kanlar bir durumdan dolmayı artık Türkiye'de yapılıyormuş cnm şimdi dolar üzerinden ücret sunuluyor 3 hafta önce 5.500 TL ye anlaşmıştık banada doktorum broşürünü vermişti adı nıpty plus cnm

Bu uygulamayı ekledim ama benim gebeliğim önden gidiyor son adet tarihime göre 10+1 ama doktorumun hesabına göre 10+6 yım canım onu değiştiremiyor muyuz acaba? Bilginiz var mu kızlar
Adet tarihinizi o zaman olduğundan geriye al canım hani uysun o 10+6 ya göre

Benim ilk günden beri önde gidiyor hatta hastalandığımda acil başk doktora gitmiştik o da aynı haftayı söylemişti. Adetime göre 10+1 ama doktoruma göre 10+6
Tamam kızlar düzenledim ayarlardan değişiyormuş bende son reglimi 25 Mayıs yaptım haftasına uyumlu oldu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…