Mamma markasının havuçlu pankek harcı çok güzel içine bir yumurta bir tatlı kaşığı labne biraz elma özü koyuyorum alin çok severek yiyorHangi meyvelerle yapıyorsun? Muzla yaptığımı beğenmedim ben. Muzun yapısından sanırım içi hamur gibi kalıyor
Bi bakayım canım sağ olMamma markasının havuçlu pankek harcı çok güzel içine bir yumurta bir tatlı kaşığı labne biraz elma özü koyuyorum alin çok severek yiyor
Evet biraz hamurumsu olabilir belki muzu azaltabilirsin, ben elma armut yabanmersini denedim hangisi varsa evde onla yapıyorum.Hangi meyvelerle yapıyorsun? Muzla yaptığımı beğenmedim ben. Muzun yapısından sanırım içi hamur gibi kalıyor
Yumurtayı bizimkide sevmiyor cnm ama sabahları meyveli pankek yapıyorum öyle bayılarak yiyor ama yemeklerin yanına tatlı koysam da yanındaki tatlıyı yiyor sadece.
Canım ben pankeki suyla tam buğday unuyla yapıyorum sert oluyor hiç hoşuma gitmiyor, tarif verebilir misin
hepsini aynı tabağa koyma canım sırayla koy, hareketli kitaplara bakarak çok zevkli yiyor Ekin sevdiği bir oyuncak ya da kitap ile deneyebilirsinKızlar benim oğlum fena tatlı düşkünü oldu, eti balığı sebzeyi yedirmekte çok zorlanıyorum, kek ve meyveli şeyler yemek istiyor hep önerisi olan var mı?
öyle de yapıyorum labne avokado ile yiyor sıkıntı yumurtadan çok et ve sebze de, onları yediremiyorum yoğurtla karıştırıyorum yoğurdu emiyor ağzında kalanları tükürüyorCanım şeker bağımlılıktır ondan o kadar yemek istiyordur. Yumurtayı bizimki de sevmiyor ben avakado ile veriyorum. Dene istersen
Hareketli kitabı deneyeyim cnm çok güzel yerdi her şeyi hastalandığından beri huyu değişti geçici bir süreçtir umarım ya.hepsini aynı tabağa koyma canım sırayla koy, hareketli kitaplara bakarak çok zevkli yiyor Ekin sevdiği bir oyuncak ya da kitap ile deneyebilirsin
Dişler de çok etkiliyor iştahıHareketli kitabı deneyeyim cnm çok güzel yerdi her şeyi hastalandığından beri huyu değişti geçici bir süreçtir umarım ya.
Hareketli kitapla iki köfte yedi teyzesii alkış minseo teyzeyeehepsini aynı tabağa koyma canım sırayla koy, hareketli kitaplara bakarak çok zevkli yiyor Ekin sevdiği bir oyuncak ya da kitap ile deneyebilirsin
Maşallah kuzuyaGünaydın kızlar 6. dişimiz de çıktı bizim
Çok sevindim canım hareketli kitaplar kurtarıcıHareketli kitapla iki köfte yedi teyzesii alkış minseo teyzeyee
aynı şekil bizim de öyle sonra alttaki yan kesiciler gelecek sanırımMaşallah kuzuyabiz de 4 üst 2 alt diş ile yola devam
Ya hiç dişi çıkmayan bizGünaydın kızlar 6. dişimiz de çıktı bizim
Maşallah prensesime. Hayırlı olsun yeni incisiGünaydın kızlar 6. dişimiz de çıktı bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?