Eşine de ki sen yemekleri yapınca çok lezzetli geliyor kocacım bundan sonra hep sen yap olur mukızlar hafta sonu eşimle yemek yapmak için mutfağa girdik ben klasik mideme en iyi gelen şeyi yoğurtlu makarnamı yapacaktım eşim de kendine bir yemek seçti dedi bundan yapalım sende ye bende hayır dedim hayatta yiyemem dedim sen onu yap ye ben kendiminkini dedim yemekleri pişirip yemeye geçince gözüme güzel göründü bir tadına bakayım dedim ayyy nasıl güzel geldi nolursun tabakları değişelim dedimsize de oluyor mu böyle garip şeyler ismini duymaya tahammül edemeyipyerken gözünüzün döndüğü eşim çok güldü sonra bu hamilelik çok tutarsız yaptı beni ya kızıma hamileyken ne bulantı ne aşerme çok iyiydim bu sefer bir değişiğim yani anlayamadım
Görümcemin 2 oğlu 2 ablamında birer kızı var. o kadar çok midem bulanıyor ki geçen görümcem benim hamileliklerimde hiç midem bulanmamıştı kız galiba seninki dediKizimda bi on gun mide bulantim olmustu. Sabah hic olmazdi. Simdi ile kiyasladigimda o bulanti bile degilmis. Dun uyuyamadim dogru durust. Bence de kiz ve erkek olmakla ilgili o soylenen her sey safsata.
Ben kız fikrine alıştım şuan kızım kızım diye seviyorum aman değişmesin yaDoktor yanlış söylemiş erkektir o. Yoksa bu teori yanlış olamazAy inşallah yanlış çıksın zaten benimki de düşük çıktı ve gönlümde kız var
Ay bi de bu vardı ben şimdi nereden bulayım buğday arpa filizini
Ay inşallah değişmez kuzumBen kız fikrine alıştım şuan kızım kızım diye seviyorum aman değişmesin yainşallah gönlünden geçen nasip olsun canım
Bi de ben başından beri erkek hissediyodum hatta emindim nerdeyse beğendiğim isimleri bile kenara yazdımAy inşallah değişmez kuzumYeğenlerim kız olduğu için ağız alışkanlığı hep kızım diyorum ben de. Bahçedeki kedileri bile cinsiyetini bilmeden kızım diye seviyorum. Oğlum demem gerekirse dilimin alışması zaman alacak
Ben yeni hamilelikten sonra öğrendin sanıyorum canım. İlaç bizim hayatımızın bi parçası artık. Söylememe gerek yokmuş
Kuzum yanımda olur ufak kızla ilgilenirhala benim doktor muayeneye tek kişi alıyor tedbir amaçlı. Oda cocugu oyalar artik valla dedim erkek olursa sende oğlum oğlum deyip kızımı ikinci plana atarsan seni parçalarım
Cinsiyet işin şakası bir yandan da gerçekten çok kız istiyorum ama bazen de acaba er... diye geçerken hop nabiyon sen diyorumsağlıklı olsun en basta
minseo konular değişmiş ama ben yine kalça ağrısına döneceğim biraz daha okudum internette D vitamini eksikliği de sebep olabiliyormuş. 5-6 sene önce d vitamini eksikliğim vardı takviye alıyordum. Şimdi düştü mü acaba tekrar diye düşündüm. Bizim aile hekimliği de nedense sadece d vitaminine bakmıyor. Hastaneye gittiğimde ona da baktırmam lazım. Sen d vitaminini kontrol ettirmediysen aklında olsun her olasılığı değerlendirmek lazım
Veee yeni bir cinsiyet tahmin yöntemi forumda gezinirken karşıma çıktıdüşük hcg erkek yüksek hcg kız oluyormuş. Hatta kızlarda sabah bulantısı çok olur denmesinin sebebi de bu hormonun yüksek olmasına bağlıymış
Merhaba öncelikle geçmiş olsun yeni gördüm siz de Tekirdağ da yaşıyormuşsunuz ben deson adet tarihleri de aynı hangi doktora gidiyorsunuz acaba
GünaydınnGunaydinlar
Tiksinmeyenler bu buyuk nimet ... Ben tiksinmede rekor kirdimEn son dun suyun icme suyunun ilik olmasindan tiksindim
Bir seyi cok yedim mi o seye veda etmem gerekiyoro yuzden yemeye korkar oldum. Cunku yedigim az bi sey kaldi. Kendimle kavga ediyorum Az ye, biraz daha ye, dur cok yedin....
Biz de tahmin yaparız fotoğraf paylaşırsan. Sağlık haberini al hayırlısıyla biz de mutlu olalım seninlebu arada yarın kontrolüm var cinsiyet tahmini yapacak mı çok merak ediyorum. Çin takvimine ve yüzüğe göre kız :)
Günaydın canım dün konuştuk kalça ağrısını. Rahim genişlemesine bağlı olarak leğen kemiğinde oluşan baskı sonucu oluyormuş. Benimki sağdaydıGünaydın kızlar nasılsınız
Bişey sorcam sizlere. Benim bulantım vs hiç olmadı. Şu iki gündür çok fena mide yanması var. Dünden beri de sol kalçadan bacağıma doğru inen bi ağrı var. Siz de de bu tür şeyler oluyor mu. Yarın doktora gitcem bakalım.
Mesajları okuyamadım hiç canım. İyi bari rahatladım ciddi bişey değilseGünaydın canım dün konuştuk kalça ağrısını. Rahim genişlemesine bağlı olarak leğen kemiğinde oluşan baskı sonucu oluyormuş. Benimki sağdaydıBir de d vitaminine dikkat et. Tahlil yaptırmadıysan ona da baktır takviye gerekebilir
Ben her şeyi Unisex almayı düşünüyorum en mantıklısıKızlar bugün çok ilginç bir haber aldım
Bir arkadaşım 6.ayi geçti gebeliği. Doğuma az kaldı yani. Erkek bebek bekliyorlardı.Neyse geçenlerde kontrole gidiyorlar, daha önceden doğum yapan anneler bilir bebeğin bir kalp kapakçığı anne karnında da kapanabilir, doğumdan sonraki 6.aya kadar vakti var yani. Neyse doktor kapakcik kapanmamış vs deyince bunlar bir telaş bir telaş. Fakültede randevu bulamayınca hemen İstanbula gitmişler. Doktor normal olduğunu doğumdan sonra 6.aya kadar kapanması için vakit olduğunu söylemiş. Ve tatatatataaaaam cinsiyet kıztüm herseyleri erkeğe göre aldılar Neyse en azından doğumda öğrenmediler o yüzden çok erken haftalardaki tahminlere güvenmeyin bak kız 7.ayda şoklandı resmen
öyleymiş canım :) bebişler büyüsün de razıyız ağrılaraD vitamini eksikliği sırt ağrısı da yapıyor ama rahim genişlediği için bel ve kalça ağrıları olacak maalesef
Kızlar bugün çok ilginç bir haber aldım
Bir arkadaşım 6.ayi geçti gebeliği. Doğuma az kaldı yani. Erkek bebek bekliyorlardı.Neyse geçenlerde kontrole gidiyorlar, daha önceden doğum yapan anneler bilir bebeğin bir kalp kapakçığı anne karnında da kapanabilir, doğumdan sonraki 6.aya kadar vakti var yani. Neyse doktor kapakcik kapanmamış vs deyince bunlar bir telaş bir telaş. Fakültede randevu bulamayınca hemen İstanbula gitmişler. Doktor normal olduğunu doğumdan sonra 6.aya kadar kapanması için vakit olduğunu söylemiş. Ve tatatatataaaaam cinsiyet kıztüm herseyleri erkeğe göre aldılar Neyse en azından doğumda öğrenmediler o yüzden çok erken haftalardaki tahminlere güvenmeyin bak kız 7.ayda şoklandı resmen
ben de öyle düşünüyordum da unisex unisex de bi yere kadar çok güzel erkek ve kız kıyafetleri var insanın gönlü kayıyorBen her şeyi Unisex almayı düşünüyorum en mantıklısı
Kızlar eşi doktor olan bir arkadaşımız vardı burda ama kimdi hatırlayamıyorum görürse bi el etsin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?