- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 33
Nifty kaçıncı haftada yaptıracaksın fiyat bilgisi aldın mı ?Oğlumda da 14. haftada sadece tahmini erkek demişti. Hani kordondur bir şeydir.. yine de %100 demeyeceğim demişti. 16'da ancak erkek demişti :) Şimdi de kendimi 16ya kadar öğrenmemeye hazırladım. Gerçi nifty testi yaptırırsak o kadar uzamaz :) ama bakalım. Ona da doktorla karar vereceğiz.
Olsun net olsun. Tahminler de yanıltıcı olabiliyor.
Ultrason paylasmismiydin canımBenimki ne senceee
Ultrason görüntüsü paylaşanlara yaptığım yorumları kenara not ettim canımAyy beni de tahmin etmişsin sağol kuzumİnşallah tutar benimki
Kız ultrason görüntüsü paylaşınca yazdığım yorumları kendim kenarda not ettim sadece
Bol bol havuç ye canım. Havuç amniyon sıvısini arttiriyormus. Hatırlıyorum benim şekerden kaynaklı suyum fazlaydı havuç tüketme demislerdi. Bi arastir yine canım. Bol su iç yeşil yapraklı bitkiler tüket birde bol bol havuçKızlar benim icin de dua edin bebeğimin suyu az dedi profesor 2 hafta sonra gel dedi tekrar bakacak aranızda böyle yaşayan var mı ilk gebeligimdeki oğlumun ultrason fotosuna bakıyorum bunun ki cok kucuk kese belli oluyor suyu az bi de 2 haftadir ara ara lekelenmelerim oluyor yatsam da kalksam da ayni hareketle alakasi yok gibi
İnşallah canm güzel haberlerini bekliyorumYarın da benim randevum var inşallah güzel haberler le gelirim size
Olsun canım biliyorum eğlenceli amaKız ultrason görüntüsü paylaşınca yazdığım yorumları kendim kenarda not ettim sadecehiçbir bilimsel bilgi içermez tamamen sezgisel benimki
Çok şükür canm gözün aydın temiz çıkmış sonucun prensesinde hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende çok istiyorum kızımın olmasını nasip tabikide sağlıklı olsundaKızlar şimdi doktorum aradı beni Fetal DNA sonuçlarım çıkmış temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti de artık netleşti Kızım olacak Allah’ın izniyle. Benim artık cisyeti yazabilirsin canım.Rheaa rabbim hepinize güzel haberler verdirsin biz de mutlu olalım. Gönlümden kız geçiyordu herkes erkek dedi ben bile artık erkek olacak diyordum sanırım ama sağlık sıhhat diledim hep. Çok şükür kızım oluyor. O kadar mutluyum ki anlatamam
Canım booll havuç suyu ve armut suyu çoğaltıyor tecrübe ile sabit dene istersenKızlar benim icin de dua edin bebeğimin suyu az dedi profesor 2 hafta sonra gel dedi tekrar bakacak aranızda böyle yaşayan var mı ilk gebeligimdeki oğlumun ultrason fotosuna bakıyorum bunun ki cok kucuk kese belli oluyor suyu az bi de 2 haftadir ara ara lekelenmelerim oluyor yatsam da kalksam da ayni hareketle alakasi yok gibi
Çok sevindim canım güle güle kullan inşallahCanımmm sayende indirimden haberim oldu şimdi aldım ben de park yatak çok beğendiğim bir model vardı fiyatlar baya iyi al benceben kubbie sleep olanı aldım umarım sağlıkla kullanmak nasip olur
Benimki 3 ay olana kadar dinletmem dedi ama 6. Haftada kalp atımını gördük ultrasonda belli oluyorKızlar merhaba bebegimin kalp atışınj kaç haftalıkken doktor dinletir yada doktordan doktora değişirmi
Hayırlı olsunCanımmm sayende indirimden haberim oldu şimdi aldım ben de park yatak çok beğendiğim bir model vardı fiyatlar baya iyi al benceben kubbie sleep olanı aldım umarım sağlıkla kullanmak nasip olur
Benim doktor çok kısa da olsa her kontrolde dinletiyor.Kızlar merhaba bebegimin kalp atışınj kaç haftalıkken doktor dinletir yada doktordan doktora değişirmi
Canım bizim ev biraz küçük bir de çocuğun odasını bir yaşında ayırıcam insallah buna gidip e bebekte bakmıştım derli toplu çok güzel arastırırsan begenecegine eminimÇok sevindim canım güle güle kullan inşallahben de alsam mı diyodum ama eşim illa görüp inceleyerek alalım bu tarz şeyleri daha erken diyor. Biraz bekleyeceğiz artık inşallah yine indirimde yakalarız
Teşekkür ederim canımmmHayırlı olsun
6. Haftadan sonra dinleyebiliyorsun genelde. Ben 6+5 de duymuştum.Kızlar merhaba bebegimin kalp atışınj kaç haftalıkken doktor dinletir yada doktordan doktora değişirmi
Yaa cok sevindim sağlıkla gelsin ayyy iki kız kardeş cok tatli olacaklarKızlar şimdi doktorum aradı beni Fetal DNA sonuçlarım çıkmış temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok dedi. Cinsiyeti de artık netleşti Kızım olacak Allah’ın izniyle. Benim artık cisyeti yazabilirsin canım.Rheaa rabbim hepinize güzel haberler verdirsin biz de mutlu olalım. Gönlümden kız geçiyordu herkes erkek dedi ben bile artık erkek olacak diyordum sanırım ama sağlık sıhhat diledim hep. Çok şükür kızım oluyor. O kadar mutluyum ki anlatamam
Hadi senden de guzel sonuclari alalim hayırlısıylaYarın da benim randevum var inşallah güzel haberler le gelirim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?