Ben geçen hafta bı ablayı çağırdım ayda bir gelcek dip köşe için bulantım hafifleyene kadarda haftada bir gelmeye başladı ütü çamaşır sil supur toparlama yapıyor kendime gelince günlük ben yapcam ayda bir gelse yeterli yemekleride eşim iş yerinde yapıp getiriyorTemizlik rutinini nasıl oluşturdunuz benim bi program yapmam lazım artık yavaş yavaşenerjim yok tansiyonum çabuk düşüyor
Haklısın aslında aynen büyük şablon sıkabilirYa büyük şablonlar sıkıyor gerçekten ama bunlar küçük küçük 1-2 saatte biten şablonlar o yüzden sıkılmadım henüz
Yaa çok TatlıKızlar ben bebek mendili işliyorum buna sardım iyiceBenim gibi sürekli kafaya bişeyler takıp düşünen arkadaşlara öneririm terapi gibi hem basit hem de zevkli
Teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun kuzuHaklısın aslında aynen büyük şablon sıkabilirayy bende heveslendim şimdi senin yaptıkların çok tatlı olmuş canım
Yaa ben de şu elle örülen battaniyeler var ya çift renkli falan oluyor ondan yapmak istiyorum hem basit hem güzel duruyorYaa çok Tatlıinanirmisin dün gece instadan böyle battaniye gördüm bı kendime gelim işlemeyi düşünüyorum becerebilirsem
Saolasın canım benimTeşekkür ederim daha güzelleri senin olsun kuzu
Emeğinize sağlıkCanım pamuklu bi kumaş böyle biraz da elastik yumuşacık penye kumaşı gibi. Ama kumaşın adını bilmiyorum bulursam yazarım mutlaka
Evet bende aynı baktım çift kat olanlara ama çok sıcak olur diye böyle etamin işlemelik var arkasına muslin den astar yapmışlar çift taraf gibi oluyor kenarında oyalı çok hoşuma gitti ben bide saç bandı ördümYaa ben de şu elle örülen battaniyeler var ya çift renkli falan oluyor ondan yapmak istiyorum hem basit hem güzel duruyorhiç tığ şiş falan anlamam o işlerden kolayıma gelen sıkmayacak bişeyleri yapıyım en azından dedim
Alex gittiğinde ben fanatikliği bıraktımEşimle fenerin maçını izliyoruz çok heyecanlı kızlar
Kuzum onun da videosu ya da linki varsa gönderebilir misinYaa ben de şu elle örülen battaniyeler var ya çift renkli falan oluyor ondan yapmak istiyorum hem basit hem güzel duruyorhiç tığ şiş falan anlamam o işlerden kolayıma gelen sıkmayacak bişeyleri yapıyım en azından dedim
Çocuk haklı dağılınKızlar eşim cips almış ikitane oğlana çocuk yerken bı canm çektioğlumdan çok ben yedim bide diyorki anne yavaş yesene hepsini bitircen hani senin miden bulaniyordu yeme sakın cips zararlı kardeşimin kafasına düşmesin sert olur ya cips kafası acımasın diyor
İnsan heves ediyor gerçekten Allah gönlüne göre versin canımEvet bende aynı baktım çift kat olanlara ama çok sıcak olur diye böyle etamin işlemelik var arkasına muslin den astar yapmışlar çift taraf gibi oluyor kenarında oyalı çok hoşuma gitti ben bide saç bandı ördümcinsiyetini öğrenmeden aslında hoşuma gitmişti deniyim diye yaptım kısmet bakalım kız olursa kullanırız erkekse hediye ederim bende
TabikiKuzum onun da videosu ya da linki varsa gönderebilir misin
Yapılmaz mı ya nasıl pufuduk bişey. Çok sağol canımTabikiEn çok izleneni attım ben ama bi de bu iplerin çift renkli olanları var farklı renklerle de yapılıyor
Olabilir magnezyum takviyesi kullanmıyorum ama maden suyu içiyorum belki az da olsa takviye olur diyeBebek büyüdükçe rahim büyüyor kasılmalar olabiliyormuş. Bide magnezyum eksikliğinden olabilirmiş. Bende şuan ilaç kullanıyorum. Ağrılar hafifledi gibi. Bazen kitlenip kaldığım zamanlar oluyordu kalkamıyordum yerimden.
Alex süperdi yaAlex gittiğinde ben fanatikliği bıraktım
Çok uzun zaman oldu maç izlemeyeli ..
Melike bizdendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?