2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
İnanır mısın sarma sardım sumak suyu kullandım o kadar ekşi ki resmen dilim uyuştu ona rağmen yanında limon yiyorum
Anlaşıldı bizim grup boğazına düşkün
Yarım saat önce sarma muhabbeti döndü şimdi sarmayı yiyen bile var.. yarında bakayim etrafa gözüme güzel asma yaprağı görürsem bir sarma da ben yapayım

tamamdır o zaman :) ters hiç bisey söylemedi gayet iyi dedi :) rahatladım.)

tamamdır o zaman :) ters hiç bisey söylemedi gayet iyi dedi :) rahatladım.)
Olur tabiki :)

Tamamdır çok teşekkür ederim bugün itibarıyla başladım. :)

Yakından degil kuzum aynanın karşısına geç o zaman daha net belli olur aynadan kontrol et
Bi de öyle bakayım oturduğum yerden açıp bakıyordum
Neresiymis orası bizde gelelim
Arada başlık atıyorlar testime bakın falan diye denk geliyor bazen. Genel bi başlık yok. Çok keyifli oluyor o heyecanı paylaşmak. Pozitifse kendim öğrenmişim gibi mutlu oluyorum

Bakayım bende azcık oralara
Ee nasıl olsa bizden geçti artık o heyecanlar

sevgili hamile yoldaşlarım. ben kendime nazar ettim galiba , daha hiç kusmadım derken bi kaç gündür habire yeşil surat banyoda alıyorum soluğu hafta geçtikçe azalacağı yerde bende pik yaptı inşallah anormal bi şey yoktur.

bu mesaja yazmadan geri uyuyamazdım,
böyle alınacak kiloya kurban anam gelse de beni yemeklese diye böyle bekliyorum

Teslim olsam iyi olacak ha haaa...

Gunaydinlar herkese

Burda da test yaptıranlar vardı onlara da telefonda mi söylendi? Kagitta yazmıyoruz demisti telefonda isteyene bilgi veriyoruz demisti bana test yapan bir merkezle görüştüğümde...
Aslında telfondan bilgi verilmesi riskli ama pratik git gel sorunu olmaz

Ben benim içinde ikindi ve akşam saatleri zulüm gibi oluyor sabah bişey yemedigim için sadece miğde suyu kusuyorum boğazım ağrısı hiç eksik değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…