- 18 Temmuz 2022
- 7.582
- 13.831
- 198
Ablam da ikinci çocukta bu endişeleri yaşadığını söylerdi. 2. çocukta normal sanırım. Hep ilk çocuğuna haksızlık yaptığını hissedip vicdan azabı duymuş. Onunla daha az ilgileneceğim diye içi içini yedi. Bu duyguları doğuma kadar geçmedi maalesefçok zor gercekten, kayıp yaşayanlara Allah sabır versin. ben de şuan bebeğimle bağ kuramadım, yani bu bebeği çok istedim aylarca ugrastım, doktorlar olmayacak gibi konusuyordu, mucize gibi çok şükür geldi. ama korkuyorum hep, bir de dogumdan sonra oğluma zaman ayıramayacagım diye endişeliyim, bu şekilde hissedenler çok vardır belki, meditasyon yapayım diyorum ama hep erteliyorum, ben de sanırım 4 aylık olunca daha rahat olacagım
Ege’de aynen şu an senin yaptığın gibi yaşıyoruz canım klimaya yapışık şekildeMerhaba herkese
Umarım herkes iyidir yokluğumda iyi baktınız mı bebislereben şuan Datcadayım arkadaş bu ege ve akdeniz insani nasıl yaşıyorsunuz siz yazın ben klimanın önüme yatmaktan mahvoldum hayır değişik bir şekilde konakladigim yer aşırı sıcak dışarısı serin aslında
Bu arada karnım yine çok şiştişuan beni gören teyzeler sahilde 6 aylık mi diyorlar 4 aylık deyince çok kilo almışsın diyorlar bende öyle oldu napalim diyorum teyze 3 tane var orda diyesim gelse de demiyorum sonra ne güzel geziyorsun diyorlar yerimden kalkamıyorum
Bende durumlar böyle sürekli yazamıyorum ama arada okuyorum sizleri benim nasıl olduğumu merak edenler olur diye yazayım dedim
Benim kaygılarımın başında geliyor, bebek dogunca oğlum ne olacak.çok zor gercekten, kayıp yaşayanlara Allah sabır versin. ben de şuan bebeğimle bağ kuramadım, yani bu bebeği çok istedim aylarca ugrastım, doktorlar olmayacak gibi konusuyordu, mucize gibi çok şükür geldi. ama korkuyorum hep, bir de dogumdan sonra oğluma zaman ayıramayacagım diye endişeliyim, bu şekilde hissedenler çok vardır belki, meditasyon yapayım diyorum ama hep erteliyorum, ben de sanırım 4 aylık olunca daha rahat olacagım
Çok geçmiş olsunKızlar
Bugün doktor kontrolüm vardı üçüz gebeydim ancak tüm bebeklerimin kalbi durmuş yarın kürtaj olacağım
Merhaba bir mart annesiMerhaba
Nereyi tercih ettiniz ve ücret neydi acaba? Bana ısrarla panaroma yı tercih et, Amerika ya gönder diyorlar.415$ imiş. Çok pahalı tabi…
TeşekkürlerMerhaba bir mart annesi
Aramiza hosgeldiniz.️
Çok üzüldümKızlar
Bugün doktor kontrolüm vardı üçüz gebeydim ancak tüm bebeklerimin kalbi durmuş yarın kürtaj olacağım
Kız ben kısır yaparsam yanina birkaç şey daha eklerim ona gore
O zaman sizi de hemen listemize ekliyorum. Ve bundan sonra bol bol sohbet etme dileğiyle diyorumTeşekkürler
Hoşbuldum
Aslında ilk günden beri takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. Bugüne kısmetmiş.
Aynı tabakta tatlıya bulaşan sarma da lazımKız ben kısır yaparsam yanina birkaç şey daha eklerim ona goreolayı altın gününe çeviririm baştan diyim
Başınız sağ olsun...Kızlar dün ninemi kaybettim hüzün hakim evde biraz, iyiyim şükür. Mesajlarınızı okuyorum hepinizi çok öpüyorum kötü olan arkadaşlar bugünler de geçecek az sabır. Ben de tansiyonla uğraşıyorum bu aralar. 6-7 Eylül gibi ikili ve cinsiyet için gidicez inşallah.
Canım bu gidişle ben olacağım sanırım..Merhaba canlar nasılsınız uzun zaman oldu buraya yazmayalı. Arkadaşlar aranızda ekşi aşerip çocuğun cinsiyeti erkek olan var mı.
Kremalı sarma günlerde olmazsa olmazAynı tabakta tatlıya bulaşan sarma da lazım
Aramiza hosgeldiniz bir mart annesi dahaMerhaba ilk defa böyle bir foruma üye oldum :) Şuan 13+1'deyiz. Cinsiyetini tam net olarak değil ama tahminen kız olarak belirledi :) Önümüzdeki Salı tekrar bakacak :)
Bugün ikili testi olduk, tabi daha 1 hafta var çıkmasına ama bu benim için çok önemli...
Bir sorun olmadığını söyledi..
CRL 69.4MM yazıyor bu ne anlama geliyor?
Ultrason fotoğraflarından anlayan var mıı? Şimdiden çok teşekkür ederim. :) umarım hepinize :)
Bence evet ben de dün kasığımdan göbeğime kahverengi çizginin belirginleştiğini farkettimKızlar karnımdaki damarların belirginleştiğini farkettim bu karnımın büyüdüğünü mü gösterir gece gece heyecanlandım
Yalnız çok pis cirkefe yatarım söyleyeyim
AyyBence evet ben de dün kasığımdan göbeğime kahverengi çizginin belirginleştiğini farkettim
Ense kalınlığı ve nazal kemik ultrasonda yazmaz canım.. 2li tarama haftasında doktorunuz ultrasonla detaylıca bakar ve o an ölçümunu yapar. Bize de ense kalınlığı normal veya değil diye bilgilendirme yapıyorlar.Çok çok çok çok teşekkür ederim,
:) ense kalınlığıyla alakalı birsey var mıdır ultrasonda?
Cnm d vitamini ve vitamin takviyesi kabız yapmaz . Kabız yapacak ola tek şey demir,kan ilacı. 2-3 gün düzenli kullanın baktınız kabız oalcak gibisiniz hemen ilacı kesip doktorunuza haber verin kabız yapmayan başka demir ilacı yazsin.. yoksa sonuçları hiç iyi değil...Bize de bir sorun yok dedi, hatta ölçümü söyledi de ama biz o sırada gözlerimizden kalpler çıkararak ekrana odaklandigimiz için hatırlamıyoruz
Kan testi de verdim, o zaman Salı'yi beklemek kalıyor bize sanırım şimdilik.
Bir de birsey daha soracağım..
Doktor bana
Dvit3
Decavit
Gynoferro verdi.
Kilo yaparlar mı?
Kabızlık?
Bir de prilam kullanıyorum gece yatmadan 1 adet..
Bulantilar yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?