24 e kadar normalmiş böyle olması canımKızlar benimle aynı haftalarda olanlar ve ilk gebeliği olanlar 17+5im şuan. Bazen gün içinde yine bi kıpırtılar hissediyodum arada nadir de olsa. Bugün mesela hiç bişey hissetmedim ya normal mi acabaSizlerde durum ne hareketler konusunda?
Ben hastaneye ziyaretçi kabul etmeyeceğim için süsleme falan yapmayacağım hiçKızlar 17 kız 15 erkek olmuş grubumuzda kafa kafaya gidiyoruz :)) bakalım Mart ayı kız ayımı erkek ayımı ama sat benden önce olanlarda cinsiyeti yazmamış zaten yazmayanların çoğu aktif değil herhalde arkadaşlar. İsimler bile yazılmaya başlamış. Biz de eşimle karar verdik 2 isim olacak ilkini o ikincisini ben koyacağım karışmak yok dedik. Ablasının adına uysun istedik. İlk ismi E harfiyle ikincisi de A harfi ile başlayacak. Ama dediğim gibi yine de bazı korkuları aşamadık o yüzden 7.aydan sonra hem isimleri konuşacağız hem de eşya alacağız o zaman. Ben doğum odaları süslemelerine bakıyorum şimdiden o kadar güzeldi süslemeler örnek bir tanede de buldum atıyorum size de kızlar ya herşey çok güzel Allah nazarlardan korusun hepsini inşallah sağlıkla kavuştursun bizleri.
Ben ilk hamileliğimde bir doktora girmiştim o zaman çok yeniydi kese gözükmüyor dedi kaldırmıştı hiç bişey anlamamıştımGerçekten doktorlar iyi Tokat’ta. Biz de ilçesinde oturduk, Zile’de. Tokat merkeze göre daha güzel bir yerdi diyebilirim. 9 ay Mehmet Bey’e gidip geldim ama doğum Zile devlet hastanesine nasip oldu
Evet ya üzüldüm allah şifa versinKızlar az önce inst. Keşfette karşılaştığım görseli paylaşmak istedim. Burda da bu konuyla ilgili çok konuştuk, vefat eden yakın tanıdığımızın adını bebeğe koymakla ilgili o yüzden paylaşmak istedim.
İyi akşamlarKızlar iyi akşamlar göbişinde çatlak gördüm bugünkırmızı bi çizik ügüüü lierac kullanıyorum. İnanılmaz şiştim ben valla kilo almayan bütün arkadaşlarımı kutluyorum burdan maşallah
Canım bana ikisini de verdi. Hem demir hem vitamin. Normalde öyle yapıyorlar genelde ama.. Geçen hamileliğimde de öyle yapmıştı doktor. Bilemedim şimdi. Seni kan sonuçlarına göre çok vitaminli mi gördü acaba :)Ferro sanal verince vitamini gerek yok mu ki ekstradan multivitamin almak gerekmiyor mu acaba elenetal alsam 1 gun ferro sanal 1 gun elenetal icsm
Çok teşekkürler canım2sayfa canım ama sonuçlar 1 sayfada . 2 sayfada kullanılan parameter lar metricler methodlar vs yazıyor önemli değil yani o yüzden 1 sayfa göndermişlerdir.
Benim de dizden üstü, önden kalçaya birleşme yerinden bacaklarımda çatlaklar olmuş.. Aslında bunlar hamilelikten ziyade benim genel kilo alma durumumdan da bence.. Gebelik öncesi de almıştım.. Kilo üstüne kiloİyi akşamlarben de kaç gündür kaşınıp duruyorum bi baktım çatlamışım lierac da aldım halbuki biraz daha sonra başlarım diyordum hemen sürdüm çatlağı görünce
Benimle beraber gidiyor canım ve bende hissetmiyorum arada pıt pıt bazen hiç hissetmiyorum. Normalmiş ama zaten hemen hemen 20 saat uyuyorlarmış benim ki 24 saat uyuyor herhaldeKızlar benimle aynı haftalarda olanlar ve ilk gebeliği olanlar 17+5im şuan. Bazen gün içinde yine bi kıpırtılar hissediyodum arada nadir de olsa. Bugün mesela hiç bişey hissetmedim ya normal mi acabaSizlerde durum ne hareketler konusunda?
Hahahah benimki de uykucu galibaBenimle beraber gidiyor canım ve bende hissetmiyorum arada pıt pıt bazen hiç hissetmiyorum. Normalmiş ama zaten hemen hemen 20 saat uyuyorlarmış benim ki 24 saat uyuyor herhalde
Ya bana da benimki kız gibi geliyordu başta, şimdi bakıyorum hep 2. oğlanlar geliyor.. Ben de kendimi erkeğe alıştırmaya çalışıyorumİNSAALLAH canim demekki kafasini falan büyük gordu yapısal olarak yorum yaptı hep kiz diye sartlandirmistim oglumdaki belirtilerden cok farklıydı halen bulantilarim var 1 aydir feci bulantilatlr vardi tiksinti su bile icemiordun dedm hetaldr farkli bi cinsiyet ama demekki belli olmuyormuş ama dünden beridir 2.ciy erkek olarak kabul etmeye basladim
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun,Geçmiş olsun canım. Benimkilerde de 1-3 gün arası değişiyor. Ben şu an 12. haftadayım. Ultrason kalitesinden de kaynakalanabilir. Detaylıya gidince zar meselesini perinatologa soracağım
2500 TL den başlıyor fiyatları. ben yaptıracağım içimde heves kaldı cinsiyet partisi istedim istemedi eşim. Daha erken ne okur ne olmaz duyurmayalım dedi. Doğum için de kızımda yapamamıştım babamın sağlık problemleri vardı. Ama şimdi çok heves ettim eşimde yaptırız diyor. Ben ziyaretçi kabul ederim maskeyle girme şartıyla. Zaten bi bakıp çıkarlar eşimle görüşürler sonrasında kapıda. Ben arkadaşlarımda hep böyle yaptım.Ben hastaneye ziyaretçi kabul etmeyeceğim için süsleme falan yapmayacağım hiçne kadar olmuş bu süslemelerin fiyatları bi kapı süsüne bile 750 800 lira istiyorlar
Ya nasıl güzel çıkmış, maşallah maşallahYa ben son ultrason kontrolünden beridir acayip duygusalim, sık sık fotolara bakıyorum, okadar masum ve bize muhtaçlar ki insan acayip oluyor. iyi ki gelmişler
Ben ilk bebeğimde de sanırım 20. haftadan sonra falan hissetmiştim ancak.. Çünkü hatırlıyorum yine kk'da herkes hissediyorum falan yazıyordu :) ben sonlara kalmıştımKızlar benimle aynı haftalarda olanlar ve ilk gebeliği olanlar 17+5im şuan. Bazen gün içinde yine bi kıpırtılar hissediyodum arada nadir de olsa. Bugün mesela hiç bişey hissetmedim ya normal mi acabaSizlerde durum ne hareketler konusunda?
Kaşınmaya başladığı zaman çatlamaya başlıyormuş yani geriliyor karnımız önce içerden gerildikçe de kaşıyası geliyor insanın bu haftalardan hızla büyümeye başlayacak şimdiden kullanmamız lazım nemlendirici veya yağlarımızı.İyi akşamlarben de kaç gündür kaşınıp duruyorum bi baktım çatlamışım lierac da aldım halbuki biraz daha sonra başlarım diyordum hemen sürdüm çatlağı görünce
Yaa sorma canım bunda ihmalkar davrandım 3aydan sonra başlamıştım önceki hamileliklerimde hem lierac hem kakao yağı,bebek yağı dönüşümlü kullanıyordum.Kaşınmaya başladığı zaman çatlamaya başlıyormuş yani geriliyor karnımız önce içerden gerildikçe de kaşıyası geliyor insanın bu haftalardan hızla büyümeye başlayacak şimdiden kullanmamız lazım nemlendirici veya yağlarımızı.
Benim göbek deliğimin üstü çatlamışCanım bana ikisini de verdi. Hem demir hem vitamin. Normalde öyle yapıyorlar genelde ama.. Geçen hamileliğimde de öyle yapmıştı doktor. Bilemedim şimdi. Seni kan sonuçlarına göre çok vitaminli mi gördü acaba :)
Çok teşekkürler canımTamamdır. Daha da rahatladım
Benim de dizden üstü, önden kalçaya birleşme yerinden bacaklarımda çatlaklar olmuş.. Aslında bunlar hamilelikten ziyade benim genel kilo alma durumumdan da bence.. Gebelik öncesi de almıştım.. Kilo üstüne kiloDaha fazla almasam çok iyi oalcak.. tabi ki sağlıkla hamileliği geçirecek kadar almam da sorun yok da.. maks 5 kilo limitim kaldı galiba
Olsun canım hemen başladın işte en azından ilerlemesini engellemiş olacaksın. Sıkma canınıYaa sorma canım bunda ihmalkar davrandım 3aydan sonra başlamıştım önceki hamileliklerimde hem lierac hem kakao yağı,bebek yağı dönüşümlü kullanıyordum.
Şimdi yeni nesil hep 2 isim söylüyor canım. Hele ki okullarda.. Çoğu çocukta 2 isim var ve oğlum asla tekini söylemiyor. Hatta tam tersi, kuzenim 2 isim koydu ama sadece ilkini söyleseler diyordu en başta. Sonra ohoo.. Doğduğundan beri tek isim söyleyen asla yok :)) Baktı bu iş olmaz, o da saldı zaten. Hele ki 2 isim de çok uzun değilse, ki uzun uzun isimleri bile çocuklar atlamadan söylüyorlar, 2 ismi de söylerler bence.Ali Çınar da güzelmiş canım adıyla büyüsün inşallah :) Ben de ondan korkuyorum ya birini uyarsan öbürü der. Ama Ali kısa bi isim yani Kaan da kısa rahatça birlikte söylenebilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?