2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
24 e kadar normalmiş böyle olması canım

Ben hastaneye ziyaretçi kabul etmeyeceğim için süsleme falan yapmayacağım hiç ne kadar olmuş bu süslemelerin fiyatları bi kapı süsüne bile 750 800 lira istiyorlar

Gerçekten doktorlar iyi Tokat’ta. Biz de ilçesinde oturduk, Zile’de. Tokat merkeze göre daha güzel bir yerdi diyebilirim. 9 ay Mehmet Bey’e gidip geldim ama doğum Zile devlet hastanesine nasip oldu
Ben ilk hamileliğimde bir doktora girmiştim o zaman çok yeniydi kese gözükmüyor dedi kaldırmıştı hiç bişey anlamamıştım Zile' ye gitmek nasip olmadı daha Bizde merkezde otormak istedik ama ev bulamadık malesef Cezaevide Çamlıbelde lojmanda kalcaz git gel yaparım artık Benim görümcelerimde tokat devlet hastanesinde doğum yaptılar hiç şikayetlerini duymadım Rabbim anlayışlı merhametli doktorlarla karşılaştırsın inşallah

Kızlar az önce inst. Keşfette karşılaştığım görseli paylaşmak istedim. Burda da bu konuyla ilgili çok konuştuk, vefat eden yakın tanıdığımızın adını bebeğe koymakla ilgili o yüzden paylaşmak istedim.

Eklentiler

• Screenshot_20220921-225843_Instagram.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
Evet ya üzüldüm allah şifa versin bende cok takığım ölenlern adını vermeye. Amaç ne yani ne olsun. Benim ablalarimda kayinbiraderlerin adini verdi onlari da anlamadim. Yeni dogan bebk yeni hayat yeni umut.. niye bebek uzerinde geçmişi yad ediyolar ? Bide bi ablam hem annemin hem de k.validesini adini kizina verdi. Annem hayatta kv desi vefat etti. Sanki baska isim yok ay bana geliyolar.

İyi akşamlar ben de kaç gündür kaşınıp duruyorum bi baktım çatlamışım lierac da aldım halbuki biraz daha sonra başlarım diyordum hemen sürdüm çatlağı görünce

Ferro sanal verince vitamini gerek yok mu ki ekstradan multivitamin almak gerekmiyor mu acaba elenetal alsam 1 gun ferro sanal 1 gun elenetal icsm
Canım bana ikisini de verdi. Hem demir hem vitamin. Normalde öyle yapıyorlar genelde ama.. Geçen hamileliğimde de öyle yapmıştı doktor. Bilemedim şimdi. Seni kan sonuçlarına göre çok vitaminli mi gördü acaba :)
2sayfa canım ama sonuçlar 1 sayfada . 2 sayfada kullanılan parameter lar metricler methodlar vs yazıyor önemli değil yani o yüzden 1 sayfa göndermişlerdir.
Çok teşekkürler canım Tamamdır. Daha da rahatladım
İyi akşamlar ben de kaç gündür kaşınıp duruyorum bi baktım çatlamışım lierac da aldım halbuki biraz daha sonra başlarım diyordum hemen sürdüm çatlağı görünce
Benim de dizden üstü, önden kalçaya birleşme yerinden bacaklarımda çatlaklar olmuş.. Aslında bunlar hamilelikten ziyade benim genel kilo alma durumumdan da bence.. Gebelik öncesi de almıştım.. Kilo üstüne kilo Daha fazla almasam çok iyi oalcak.. tabi ki sağlıkla hamileliği geçirecek kadar almam da sorun yok da.. maks 5 kilo limitim kaldı galiba

Benimle beraber gidiyor canım ve bende hissetmiyorum arada pıt pıt bazen hiç hissetmiyorum. Normalmiş ama zaten hemen hemen 20 saat uyuyorlarmış benim ki 24 saat uyuyor herhalde

Ya bana da benimki kız gibi geliyordu başta, şimdi bakıyorum hep 2. oğlanlar geliyor.. Ben de kendimi erkeğe alıştırmaya çalışıyorum Sağlıkla inşallah ne diyelim :)

Ben hastaneye ziyaretçi kabul etmeyeceğim için süsleme falan yapmayacağım hiç ne kadar olmuş bu süslemelerin fiyatları bi kapı süsüne bile 750 800 lira istiyorlar
2500 TL den başlıyor fiyatları. ben yaptıracağım içimde heves kaldı cinsiyet partisi istedim istemedi eşim. Daha erken ne okur ne olmaz duyurmayalım dedi. Doğum için de kızımda yapamamıştım babamın sağlık problemleri vardı. Ama şimdi çok heves ettim eşimde yaptırız diyor. Ben ziyaretçi kabul ederim maskeyle girme şartıyla. Zaten bi bakıp çıkarlar eşimle görüşürler sonrasında kapıda. Ben arkadaşlarımda hep böyle yaptım.

Ya ben son ultrason kontrolünden beridir acayip duygusalim, sık sık fotolara bakıyorum, okadar masum ve bize muhtaçlar ki insan acayip oluyor. iyi ki gelmişler
Ya nasıl güzel çıkmış, maşallah maşallah Sağlıkla mutlulukla gelsinleeerrr minnoşllaaarr
Ben ilk bebeğimde de sanırım 20. haftadan sonra falan hissetmiştim ancak.. Çünkü hatırlıyorum yine kk'da herkes hissediyorum falan yazıyordu :) ben sonlara kalmıştım Galiba bu gidişle yine o zamanlara kalacak :) Hala hissedemiyorum.. Sağlıkla gelsinler de geç olsun artık napalım Sadece hissetsem rahatlayacağım. Böyle habire kalbini dinleyesim geliyor minnoşun hihhi

Kaşınmaya başladığı zaman çatlamaya başlıyormuş yani geriliyor karnımız önce içerden gerildikçe de kaşıyası geliyor insanın bu haftalardan hızla büyümeye başlayacak şimdiden kullanmamız lazım nemlendirici veya yağlarımızı.

Yaa sorma canım bunda ihmalkar davrandım 3aydan sonra başlamıştım önceki hamileliklerimde hem lierac hem kakao yağı,bebek yağı dönüşümlü kullanıyordum.

Benim göbek deliğimin üstü çatlamış kaşınmasından belliydi

Yaa sorma canım bunda ihmalkar davrandım 3aydan sonra başlamıştım önceki hamileliklerimde hem lierac hem kakao yağı,bebek yağı dönüşümlü kullanıyordum.
Olsun canım hemen başladın işte en azından ilerlemesini engellemiş olacaksın. Sıkma canını

Şimdi yeni nesil hep 2 isim söylüyor canım. Hele ki okullarda.. Çoğu çocukta 2 isim var ve oğlum asla tekini söylemiyor. Hatta tam tersi, kuzenim 2 isim koydu ama sadece ilkini söyleseler diyordu en başta. Sonra ohoo.. Doğduğundan beri tek isim söyleyen asla yok :)) Baktı bu iş olmaz, o da saldı zaten. Hele ki 2 isim de çok uzun değilse, ki uzun uzun isimleri bile çocuklar atlamadan söylüyorlar, 2 ismi de söylerler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…