- 23 Haziran 2022
- 3.845
- 6.658
- 108
- 38
Ama kesinlikle perinatoloji bakmalı Radyoliji uzmanlarını tavsiye etmiyorum bizim doktorlarımız da tavsiye etmiyor onların hepsinde hemen hemen eko çekimi yapılmıyor ama perinatoloji bakıyor.. bende yarın gireceğim 20+4 olacağım çok heyecanlıyım. Bilmiyorum tuhaf bir his var içimde canım.evet perinatoloji veya radyolog bakıyor canım. benim haftaya cumartesi dr um 20-21. haftalar için randevu alabilirsin demişti ona göre aldım perinatologtan randevu

bebek hala kasıklarımda gibi hissediyorum hiç yukarı çıkmıyor
 bebek hala kasıklarımda gibi hissediyorum hiç yukarı çıkmıyor  

yaaaa Kız bebekler her zaman çok güzeller
yaaaa Kız bebekler her zaman çok güzeller 

şimdilerde önemini anladım hahaha
 şimdilerde önemini anladım hahaha 

diyorum ya geceleri kalkıyorum yani geçen petekleri açtık çok soğuktu diye borulardan banyoya böcek gelmiş herhalde. Bend salgına yapacağım neredeyse saat 4 felan gece uyku sersemiyim bi baktım 2 tane böcek pıtır pıtır kaçıyorlar korkumdan giremedim seslendim eşime o da bana bişey oldu sandı. Sonra diğer WC ye girdim orada yoktu Allahtan.yemin ediyorum zaten korkuyorum böceklerden ve arıdan hatta yılan solucan vs. Yazarken bile içim tuhaf oluyor. Eşim ilaçladı ama ben yine de korkumdan kalkmıytlım sabah yaparım diye sabahı bekliyorum zorla uyuyorum açlık idrar sıkışıklığı ikisi aynı anda vuruyor.
 diyorum ya geceleri kalkıyorum yani geçen petekleri açtık çok soğuktu diye borulardan banyoya böcek gelmiş herhalde. Bend salgına yapacağım neredeyse saat 4 felan gece uyku sersemiyim bi baktım 2 tane böcek pıtır pıtır kaçıyorlar korkumdan giremedim seslendim eşime o da bana bişey oldu sandı. Sonra diğer WC ye girdim orada yoktu Allahtan.yemin ediyorum zaten korkuyorum böceklerden ve arıdan hatta yılan solucan vs. Yazarken bile içim tuhaf oluyor. Eşim ilaçladı ama ben yine de korkumdan kalkmıytlım sabah yaparım diye sabahı bekliyorum zorla uyuyorum açlık idrar sıkışıklığı ikisi aynı anda vuruyor.