7 si de döllenmiş miydi ? Yoksa sadece 3 tanesi falan mı döllendi?Bu cok iyi bisey hayir illa hepsi dollenecek diye bisey yok benim 7 yumurtamdan sadece 3 tanesi 5. Gune gitti. Insallah hepsi ulasir ulasmazsa da uzulme sana lazim olan zaten bi tane
Bende Haziran da düşünüyorum aşamalari nasıl oluyor yaklaşık ne kadar sürüyor süreçBenim de ilk ama yolun yarısını bitirdim dün haplar başladım transfere hazırlanıyorum
Çok Zorlu süreç görüşmeye gittim ilk vitamin ilaçları kullandım esimdei bir sıkıntı yoktu ben de polikistik vardı Kasım ayında vitaminler kullandım Aralık ayında yumurta geliştirici hap ve iğnelere başladım 24 yumurta toplandı 3 tanei embriyo oldu 6 gün donduruldu orta kalite sonra belirli süre adet olmayı bekledim ocak'ta opu oldum yani yumurtalar toplandı Şubat'ta adet olmam gerekiyordu olmadım mart'ın 5'inde adet oldum adetin 19 .gün transfer oldum mart'ın 23'üne denk geldi şimdilik sonucum pozitif tuttuysa bir tanesi tuttu çünkü değerlerim ilk değerim 36 ikinci değerim 74Bende Haziran da düşünüyorum aşamalari nasıl oluyor yaklaşık ne kadar sürüyor süreç
Bende pcosluyum 2 kez aşılama denemedim ama sanırım 2. De tutmadıÇok Zorlu süreç görüşmeye gittim ilk vitamin ilaçları kullandım esimdei bir sıkıntı yoktu ben de polikistik vardı Kasım ayında vitaminler kullandım Aralık ayında yumurta geliştirici hap ve iğnelere başladım 24 yumurta toplandı 3 tanei embriyo oldu 6 gün donduruldu orta kalite sonra belirli süre adet olmayı bekledim ocak'ta opu oldum yani yumurtalar toplandı Şubat'ta adet olmam gerekiyordu olmadım mart'ın 5'inde adet oldum adetin 19 .gün transfer oldum mart'ın 23'üne denk geldi şimdilik sonucum pozitif tuttuysa bir tanesi tuttu çünkü değerlerim ilk değerim 36 ikinci değerim 74
3 değerim 141 salı günü tekrar verilecek hakkında hayırlısı olsun bunlar benim kasımdan tut Mart ayına kadar sürdü kişiden kişiye değişiyor hastalıği ve ilaçları inşallah tek seferde hamile kalırsın
Güzel haberKızlar bugün 1.gün aradılar 4 yumurtanın 4üde döllenmiş sizin de tüm yumurtalar döllenmiş miydi bu iyi bişey mi yoksa zaten hep dölleniyor mu
Bende 3 catlatma tedavisi 2 aşılama tedavisi gördüm ama hiç sonuç almadım ilk tüp bebek denemem hiç dondurulmuş ta yok yumurta kalitesi kötümus bende ondan olmuyormus dedi doktorum ben Tekirdağ dayım İstanbul tema hastanesi volkan turan doktorum çok iyi adam tavsiye ederim ama özel hastane araba satıp öyle yaptıkBende pcosluyum 2 kez aşılama denemedim ama sanırım 2. De tutmadınerede yaptırıyorsunuz acaba biz eurofertili düşündük yorumlardan
Önce kırmızıyı sonra kahverengiye döndü şimdi yok ama olursa gidicem.. Tehlikeli miymiş bu kanamaMerhaba canım dün yaşadım 5+4 . Hemen acile gittim ultrason bakıldı. Tehlikeli olmayan şüpheli bir kanama alanı görüldü. İğne yapıldı geçti. Bir git istersen
Canım inşallah bu oranlarla benim en az 2 tanesi 5.güne ulaşır diye düşünüyorum. Ama işte eşim azospermiydi tek tük sperm çıkışı oldu onlarla döllendiler. Şey yazıyorlar 3.güne yumurta 5.güne sperm sağlıklıysa ulaşır falan. Tabi bilemeyiz. Bugün telefon edecekler bölünüp bölünmediklerini. Zaman geçmiyor. Rabbim yardımcımız olsun.Güzel haberbenim de 13 olgun yumurtanın 9 tanesi döllenmişti senin hepsi döllenmiş maşallah en az %50-60 oranında 3. Gün ya da 5. Güne ulaştığını okumuştum. Gerçekten de benim 4 embriyo 5. Güne ulaştı(ki ben 38 yaşındayım kalite problemi olmuştur diye %50nin altında olduğunu düşünüyorum) yani senin de güzel mi güzel embriyoların olacak inşallah yaşadığın stresi çok iyi anlıyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Bu arada destek olduğun için çok teşekkür ederim. Beklemek çok zor o telefon çaldığında açmak çok zor.Güzel haberbenim de 13 olgun yumurtanın 9 tanesi döllenmişti senin hepsi döllenmiş maşallah en az %50-60 oranında 3. Gün ya da 5. Güne ulaştığını okumuştum. Gerçekten de benim 4 embriyo 5. Güne ulaştı(ki ben 38 yaşındayım kalite problemi olmuştur diye %50nin altında olduğunu düşünüyorum) yani senin de güzel mi güzel embriyoların olacak inşallah yaşadığın stresi çok iyi anlıyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Yazdim ya:) 6 si dollendi ama 3 u sedece 5,gune gitti.7 si de döllenmiş miydi ? Yoksa sadece 3 tanesi falan mı döllendi?
Tamam doğru ya :) yeminle kafa kalmadıYazdim ya:) 6 si dollendi ama 3 u sedece 5,gune gitti.
Yani bizde kan uyuşmazlığı var diye tehlikeliydi. Ama hafif bir kanama alanı görüldü kese etrafında. Doktor tehlikeli görünmüyor dedi. Ama ondan sonra hep yattım. Yine de tedbir amaçlı bir görün istersen belki iğne falan yaparlarÖnce kırmızıyı sonra kahverengiye döndü şimdi yok ama olursa gidicem.. Tehlikeli miymiş bu kanama
Benimde 9 embriyonun 9u 3. Güne kadar geldiler. 3. Günden sonra sayıları azaldı. Ve en son 4 kaldıCanım inşallah bu oranlarla benim en az 2 tanesi 5.güne ulaşır diye düşünüyorum. Ama işte eşim azospermiydi tek tük sperm çıkışı oldu onlarla döllendiler. Şey yazıyorlar 3.güne yumurta 5.güne sperm sağlıklıysa ulaşır falan. Tabi bilemeyiz. Bugün telefon edecekler bölünüp bölünmediklerini. Zaman geçmiyor. Rabbim yardımcımız olsun.
Ne demek rica ederimBu arada destek olduğun için çok teşekkür ederim. Beklemek çok zor o telefon çaldığında açmak çok zor.
Canım bişey sorucam hatırlıyor musun embriyoların fragmantasyonu yüzde kaçtı ?Ne demek rica ederimEvet ben de öyleydim telefon çaldığında bütün vucudum kasiliyordu ve tir tir titriyordum ama hepsi geçecek merak etme sonu güzel olsun inşallah bu çekilenlere değer
Canım bişey sorucam hatırlıyor musun embriyoların fragmantasyonu yüzde kaçtı ?
Gradeleri kaçıncı dereceydi canım ?Ne demek rica ederimEvet ben de öyleydim telefon çaldığında bütün vucudum kasiliyordu ve tir tir titriyordum ama hepsi geçecek merak etme sonu güzel olsun inşallah bu çekilenlere değer
Bana hep iyi kalite veya Orta kalite diye bilgi veriliyordu ,Kızlar size bişey sorucam.. embriyolarınızın fragmantasyon yüzdesi kaçtı? Yani embriyolarınız kaçıncı kalitedeydi? Örneğin grade 1 mi grade 2 mi ? Bunlar hakkında size bilgi verildi mi
Peki sizin kaçı döllenmişti kaçı ulaştı 5.güneBana hep iyi kalite veya Orta kalite diye bilgi veriliyordu ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?