Öyle ama işte benim 18 folikül vardı 10 tanesi boş çıkmış 8 tane yumurta varmış bunların 4ü olgun yumurtaymış elimizde 4 tane kaldı dedi doktor. Daha çok beklerdim dedi… çok üzüldüm çok.13 tane vardı kaç doluydu kaç döllenmişti hatırlamıyorum ama 3 embriyo ulaştı 5. Güne. İlk transfer tuttu. Demek ki bir tane de olsa yeterdi
Çok morelim bozuk bugün opu oldum 8 yumurta toplandı sadece 4ü iyi kalitedeymiş.
İnşallah hepsi 5. Güne ulaşır. Senin için dua edicemÖyle ama işte benim 18 folikül vardı 10 tanesi boş çıkmış 8 tane yumurta varmış bunların 4ü olgun yumurtaymış elimizde 4 tane kaldı dedi doktor. Daha çok beklerdim dedi… çok üzüldüm çok.
Çok teşekkür ederim çok sevinirim dualarınızda olursam. Allah razı olsunİnşallah hepsi 5. Güne ulaşır. Senin için dua edicem
mygenius benden 2 yumurta alındı ve 2sinden de 2 embriyo oluştu doktorumuz pgt tavsiye ettiği için pgt testi yaptık ve sadece 1 i sağlam çıktı. Tüp bebek sürecinde kesinlikle pozitif düşünce ve enerji çok önemli.. hamilelikte en önemli etkenlerden biri de stres.. olacağı varsa gerçekten olur bosuna stres yapıp modunu düşürme derim. Ki tek embriyo transferim yapıldı pazar kan vereceğim sonuç için sabırla test bile yapmadım evde varken hatta.. bende doktora görüşmeye gittiğimde ilk yaşınız var (38 yaşındayım) şansınız düşük demişlerdi. Hatta bol şanslar dilediler. Düşün o derece lütfen kendine yaptığın en büyük kötülük negatif olman naçizane fikrim. Lütfen yanlış anlama. Seni istemeden kırıp inciltiysem de özür dilerim. Hepimizin hakkında hayırlısı..
Estağfirullah hayır kırılmadım. Haklısınız pozitif olmak negatif düşünmemek lazım. Benim 18 folikül gözükürken birden elimizde 4 tane kalması şoka uğrattı. Doktor bile daha çok beklerdim dedi. Çok üzüldüm. Yaşım 30 daha ne bileyim. İnşallah sizin hayırlısıyla pozitiftir.mygenius benden 2 yumurta alındı ve 2sinden de 2 embriyo oluştu doktorumuz pgt tavsiye ettiği için pgt testi yaptık ve sadece 1 i sağlam çıktı. Tüp bebek sürecinde kesinlikle pozitif düşünce ve enerji çok önemli.. hamilelikte en önemli etkenlerden biri de stres.. olacağı varsa gerçekten olur bosuna stres yapıp modunu düşürme derim. Ki tek embriyo transferim yapıldı pazar kan vereceğim sonuç için sabırla test bile yapmadım evde varken hatta.. bende doktora görüşmeye gittiğimde ilk yaşınız var (38 yaşındayım) şansınız düşük demişlerdi. Hatta bol şanslar dilediler. Düşün o derece lütfen kendine yaptığın en büyük kötülük negatif olman naçizane fikrim. Lütfen yanlış anlama. Seni istemeden kırıp inciltiysem de özür dilerim. Hepimizin hakkında hayırlısı..
Oooo doktorlar önce ölümü sonra hayatı sunuyorEstağfirullah hayır kırılmadım. Haklısınız pozitif olmak negatif düşünmemek lazım. Benim 18 folikül gözükürken birden elimizde 4 tane kalması şoka uğrattı. Doktor bile daha çok beklerdim dedi. Çok üzüldüm. Yaşım 30 daha ne bileyim. İnşallah sizin hayırlısıyla pozitiftir.
Olumlu düşün canım şimdiden bozma moralini, güzel haberler gelecek inşallahBunların kaçı kalır ki o kadar çöktüm ağladım ne yaptığımı bilmiyorum
Hiç üzülmeyin benim de 19 yumurta toplanmıştı (38 yaşındayım). 9 tanesi dollendi 5. Güne 2 tanesi ulaştı. Sonra 6. Gün 2 tane daha donduruldu. Yani hiç endişelenme mutlaka güzel embriyoların olacaktır. Kiminin sadece 1 yumurtası oluyor ve onunla gebe kalıyor. Güzel düşün, iyiyi çağır, güzel olsun inşallahÖyle ama işte benim 18 folikül vardı 10 tanesi boş çıkmış 8 tane yumurta varmış bunların 4ü olgun yumurtaymış elimizde 4 tane kaldı dedi doktor. Daha çok beklerdim dedi… çok üzüldüm çok.
İnşallah canım hangi duayı okuyayım pekiOooo doktorlar önce ölümü sonra hayatı sunuyorgayet iyi... sayıdan çok kalitesi önemli sen cidden inan olacağına bak bu gece güzel bir gece dualarımız ortak inşallah hayırlısı ile olur
Böyle pozitif olmanız beni iyi hissettiriyor teşekkür ederimHiç üzülmeyin benim de 19 yumurta toplanmıştı (38 yaşındayım). 9 tanesi dollendi 5. Güne 2 tanesi ulaştı. Sonra 6. Gün 2 tane daha donduruldu. Yani hiç endişelenme mutlaka güzel embriyoların olacaktır. Kiminin sadece 1 yumurtası oluyor ve onunla gebe kalıyor. Güzel düşün, iyiyi çağır, güzel olsun inşallah
İnşallah canım hangi duayı okuyayım peki
Teşekkür ederimAshab-ı Bedir'in (Bedir savaşına katılan sahabelerin) isim listesi ve bunu okumanın fazileti hakkında bilgi verir misiniz?.. | Sorularla İslamiyet
Ashab-ı Bedir'in (Bedir savaşına katılan sahabelerin) isim listesi ve bunu okumanın fazileti hakkında bilgi verir misiniz?.. Konuyla ilgili birkaç duruma işaret ettikten sonra Bedir ashabının (Allah onlardan razı olsun) isimlerini vermeyi daha uygun görüyoruz: 1. Bedir savaşına katılanların isim...sorularlaislamiyet.com
Hepimiz kader arkadasiyiz canım bizi bizden daha iyi kimse anlayamazBöyle pozitif olmanız beni iyi hissettiriyor teşekkür ederim
Amin inşallah canım. Çok doğru söylüyorsun bizi bizden başka kimse anlayamaz.Hepimiz kader arkadasiyiz canım bizi bizden daha iyi kimse anlayamazbizi doğuran annelerimiz bile. hep güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Evet canım benimde 4 Dü hepside ilerlemiş erdi 5. GüneKızlar bugün 1.gün aradılar 4 yumurtanın 4üde döllenmiş sizin de tüm yumurtalar döllenmiş miydi bu iyi bişey mi yoksa zaten hep dölleniyor mu
Bu cok iyi bisey hayir illa hepsi dollenecek diye bisey yok benim 7 yumurtamdan sadece 3 tanesi 5. Gune gitti. Insallah hepsi ulasir ulasmazsa da uzulme sana lazim olan zaten bi taneKızlar bugün 1.gün aradılar 4 yumurtanın 4üde döllenmiş sizin de tüm yumurtalar döllenmiş miydi bu iyi bişey mi yoksa zaten hep dölleniyor mu
İnşallah ya günler geçmiyor telefon gelince elim ayağım titriyor. İnşallah 4ü de gelişir 5.güne ulaşırlar Rabbim sen büyüksünBu cok iyi bisey hayir illa hepsi dollenecek diye bisey yok benim 7 yumurtamdan sadece 3 tanesi 5. Gune gitti. Insallah hepsi ulasir ulasmazsa da uzulme sana lazim olan zaten bi tane
Merhaba canım dün yaşadım 5+4 . Hemen acile gittim ultrason bakıldı. Tehlikeli olmayan şüpheli bir kanama alanı görüldü. İğne yapıldı geçti. Bir git istersen6. Haftaya gircem ama kırmızısı kanama yaşadım aranızda hiç yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?