2023 Mart ayı ilk tüp bebek denemesi🤍

13 tane vardı kaç doluydu kaç döllenmişti hatırlamıyorum ama 3 embriyo ulaştı 5. Güne. İlk transfer tuttu. Demek ki bir tane de olsa yeterdi
Öyle ama işte benim 18 folikül vardı 10 tanesi boş çıkmış 8 tane yumurta varmış bunların 4ü olgun yumurtaymış elimizde 4 tane kaldı dedi doktor. Daha çok beklerdim dedi… çok üzüldüm çok.

Çok morelim bozuk bugün opu oldum 8 yumurta toplandı sadece 4ü iyi kalitedeymiş.
mygenius benden 2 yumurta alındı ve 2sinden de 2 embriyo oluştu doktorumuz pgt tavsiye ettiği için pgt testi yaptık ve sadece 1 i sağlam çıktı. Tüp bebek sürecinde kesinlikle pozitif düşünce ve enerji çok önemli.. hamilelikte en önemli etkenlerden biri de stres.. olacağı varsa gerçekten olur bosuna stres yapıp modunu düşürme derim. Ki tek embriyo transferim yapıldı pazar kan vereceğim sonuç için sabırla test bile yapmadım evde varken hatta.. bende doktora görüşmeye gittiğimde ilk yaşınız var (38 yaşındayım) şansınız düşük demişlerdi. Hatta bol şanslar dilediler. Düşün o derece lütfen kendine yaptığın en büyük kötülük negatif olman naçizane fikrim. Lütfen yanlış anlama. Seni istemeden kırıp inciltiysem de özür dilerim. Hepimizin hakkında hayırlısı..

Estağfirullah hayır kırılmadım. Haklısınız pozitif olmak negatif düşünmemek lazım. Benim 18 folikül gözükürken birden elimizde 4 tane kalması şoka uğrattı. Doktor bile daha çok beklerdim dedi. Çok üzüldüm. Yaşım 30 daha ne bileyim. İnşallah sizin hayırlısıyla pozitiftir.

Oooo doktorlar önce ölümü sonra hayatı sunuyor gayet iyi... sayıdan çok kalitesi önemli sen cidden inan olacağına bak bu gece güzel bir gece dualarımız ortak inşallah hayırlısı ile olur

Eklentiler

• IMG_20230407_210852.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 40
Hiç üzülmeyin benim de 19 yumurta toplanmıştı (38 yaşındayım). 9 tanesi dollendi 5. Güne 2 tanesi ulaştı. Sonra 6. Gün 2 tane daha donduruldu. Yani hiç endişelenme mutlaka güzel embriyoların olacaktır. Kiminin sadece 1 yumurtası oluyor ve onunla gebe kalıyor. Güzel düşün, iyiyi çağır, güzel olsun inşallah

Oooo doktorlar önce ölümü sonra hayatı sunuyor gayet iyi... sayıdan çok kalitesi önemli sen cidden inan olacağına bak bu gece güzel bir gece dualarımız ortak inşallah hayırlısı ile olur
İnşallah canım hangi duayı okuyayım peki

Böyle pozitif olmanız beni iyi hissettiriyor teşekkür ederim

İnşallah canım hangi duayı okuyayım peki

Teşekkür ederim

Kızlar bugün 1.gün aradılar 4 yumurtanın 4üde döllenmiş sizin de tüm yumurtalar döllenmiş miydi bu iyi bişey mi yoksa zaten hep dölleniyor mu

6. Haftaya gircem ama kırmızısı kanama yaşadım aranızda hiç yaşayan var mı

Kızlar bugün 1.gün aradılar 4 yumurtanın 4üde döllenmiş sizin de tüm yumurtalar döllenmiş miydi bu iyi bişey mi yoksa zaten hep dölleniyor mu
Bu cok iyi bisey hayir illa hepsi dollenecek diye bisey yok benim 7 yumurtamdan sadece 3 tanesi 5. Gune gitti. Insallah hepsi ulasir ulasmazsa da uzulme sana lazim olan zaten bi tane

Bu cok iyi bisey hayir illa hepsi dollenecek diye bisey yok benim 7 yumurtamdan sadece 3 tanesi 5. Gune gitti. Insallah hepsi ulasir ulasmazsa da uzulme sana lazim olan zaten bi tane
İnşallah ya günler geçmiyor telefon gelince elim ayağım titriyor. İnşallah 4ü de gelişir 5.güne ulaşırlar Rabbim sen büyüksün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…