2023 Mart ayı ilk tüp bebek denemesi🤍

Canım bişey sorucam hatırlıyor musun embriyoların fragmantasyonu yüzde kaçtı ?
Hiç o konuyla ilgili bilgi vermediler canım. kalitelerini sorduğumda 5. Gün dondurulanlarin her ikisinin de 4bb olduğunu, 6. Gün dondurulanlarin da birinin 4bc, birinin 6ab olduğunu söylediler. Hepsi iyi kalite dediler başka da bilgi vermediler.

Peki sizin kaçı döllenmişti kaçı ulaştı 5.güne
Benim en son tedavide 11 yumurta toplandı,8 i olgundu 6 sı döllendi.2 tanesi 5.gün 2 tanesi 6.güne geldi.6.günde bir tanesinin kalitesi düşüktü.3 ünü biz genetik teste gönderdik sonrasında

Kızlar benim 2 yumurta toplantı şükür 2 si de döllenmişti pgt önerdiği için doktor pgt yaptırdık o iki yumurtadan sadece elimizde 1 tane kaldı ve 31 Mart'ta o 1 adeti transfer ettiler bugün de ilk test günüm ve çıkan sonuç 53.4 şükür şuan için pozitif şükür tabi ki tek olması beni de üzmedi değil ilk zamanlar ama dedim ki olacağı varsa Rabbim nasip eder dedim kötüyü cekmemeye çalıştım

Benim en son tedavide 11 yumurta toplandı,8 i olgundu 6 sı döllendi.2 tanesi 5.gün 2 tanesi 6.güne geldi.6.günde bir tanesinin kalitesi düşüktü.3 ünü biz genetik teste gönderdik sonrasında
Genetik testiniz nasıldı peki

Gerçekten umut oldun bana. Benimde 4 yumurta toplandı döllediler bugün embriyoların 2.günü. Peki size bişey sorucam embriyoların kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi grade 1 gibi örneğin

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Canım senin embriyonun kalitesi neydi biliyor musun?

Evet bugün 2.gün bilgi verdiler. Durumları iyiymiş
Bizde sperm sorunu olduğu için 4.günden sonra çoğu embriyo yavaşlıyordu, yarısı veya daha fazlası 5.günde eleniyordu .Çok fazla tedavi gördüğüm için bunu deneyimlerim . Tedavi gordugunüz merkezin lab. İyiyse 2 tanesi 5.günü görür diye düşünüyorum ama önemli olan sağlıklı olan embriyo umarım bu tedavide pozitifi görürsünüz

İnşallah canım en azından 2 tanesi 5.güne ulaşırsa çok iyi olur. Ama tabi bilemiyorum. Bizim tedavi gördüğümüz yer Antalya’da en iyi laboratuvara sahipmiş öyle diyorlar.

Peki 4.güne geldiğinde yavaşladığında dondurma kararı aldılar mı yani o yavaşlayanlara ne oldu?

Peki 4.güne geldiğinde yavaşladığında dondurma kararı aldılar mı yani o yavaşlayanlara ne oldu?
Aslında 4.gün aradıklarında hepsi iyi durumda oluyor genelde 5.gün sabahı gelişimi duranlar veya geriden gelenler oluyor zaten amaç 5.güne bekletip iyi olanları dondurmak o yüzden erken dondurma olmuyor

Aslında 4.gün aradıklarında hepsi iyi durumda oluyor genelde 5.gün sabahı gelişimi duranlar veya geriden gelenler oluyor zaten amaç 5.güne bekletip iyi olanları dondurmak o yüzden erken dondurma olmuyor
O zaman boşa mı gidiyor embriyolar. Yani 5.güne gelince yavaşlayınca o kadar bölünmeleri boşa mı gidecek

Evet zaten bazıları 5.güne dayanamayıp ölüyor ki lab.da gelişmeyen embriyo anne karnında da ilerlemez genelde
Anladım bi tek şeyi öğrenemedim. 2.gün çok kaliteli embriyoların şansı nasıl az çok gidişattan belli olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…