Hiç o konuyla ilgili bilgi vermediler canım. kalitelerini sorduğumda 5. Gün dondurulanlarin her ikisinin de 4bb olduğunu, 6. Gün dondurulanlarin da birinin 4bc, birinin 6ab olduğunu söylediler. Hepsi iyi kalite dediler başka da bilgi vermediler.Canım bişey sorucam hatırlıyor musun embriyoların fragmantasyonu yüzde kaçtı ?
Benim en son tedavide 11 yumurta toplandı,8 i olgundu 6 sı döllendi.2 tanesi 5.gün 2 tanesi 6.güne geldi.6.günde bir tanesinin kalitesi düşüktü.3 ünü biz genetik teste gönderdik sonrasındaPeki sizin kaçı döllenmişti kaçı ulaştı 5.güne
Genetik testiniz nasıldı pekiBenim en son tedavide 11 yumurta toplandı,8 i olgundu 6 sı döllendi.2 tanesi 5.gün 2 tanesi 6.güne geldi.6.günde bir tanesinin kalitesi düşüktü.3 ünü biz genetik teste gönderdik sonrasında
Gerçekten umut oldun bana. Benimde 4 yumurta toplandı döllediler bugün embriyoların 2.günü. Peki size bişey sorucam embriyoların kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi grade 1 gibi örneğinKızlar benim 2 yumurta toplantı şükür 2 si de döllenmişti pgt önerdiği için doktor pgt yaptırdık o iki yumurtadan sadece elimizde 1 tane kaldı ve 31 Mart'ta o 1 adeti transfer ettiler bugün de ilk test günüm ve çıkan sonuç 53.4 şükür şuan için pozitifşükür tabi ki tek olması beni de üzmedi değil ilk zamanlar ama dedim ki olacağı varsa Rabbim nasip eder dedim kötüyü cekmemeye çalıştım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar benim 2 yumurta toplantı şükür 2 si de döllenmişti pgt önerdiği için doktor pgt yaptırdık o iki yumurtadan sadece elimizde 1 tane kaldı ve 31 Mart'ta o 1 adeti transfer ettiler bugün de ilk test günüm ve çıkan sonuç 53.4 şükür şuan için pozitifşükür tabi ki tek olması beni de üzmedi değil ilk zamanlar ama dedim ki olacağı varsa Rabbim nasip eder dedim kötüyü cekmemeye çalıştım
3 embriyo dan 2 si sağlıklı geldi, bu ay sonu birini transfer olacağım inşallah.Size bugün embriyolarınızın durumuyla ilgili Bilgi mi verdiler?Genetik testiniz nasıldı peki
Canım senin embriyonun kalitesi neydi biliyor musun?Kızlar benim 2 yumurta toplantı şükür 2 si de döllenmişti pgt önerdiği için doktor pgt yaptırdık o iki yumurtadan sadece elimizde 1 tane kaldı ve 31 Mart'ta o 1 adeti transfer ettiler bugün de ilk test günüm ve çıkan sonuç 53.4 şükür şuan için pozitifşükür tabi ki tek olması beni de üzmedi değil ilk zamanlar ama dedim ki olacağı varsa Rabbim nasip eder dedim kötüyü cekmemeye çalıştım
Evet bugün 2.gün bilgi verdiler. Durumları iyiymiş3 embriyo dan 2 si sağlıklı geldi, bu ay sonu birini transfer olacağım inşallah.Size bugün embriyolarınızın durumuyla ilgili Bilgi mi verdiler?
Bizde sperm sorunu olduğu için 4.günden sonra çoğu embriyo yavaşlıyordu, yarısı veya daha fazlası 5.günde eleniyordu .Çok fazla tedavi gördüğüm için bunu deneyimlerim . Tedavi gordugunüz merkezin lab. İyiyse 2 tanesi 5.günü görür diye düşünüyorum ama önemli olan sağlıklı olan embriyo umarım bu tedavide pozitifi görürsünüzEvet bugün 2.gün bilgi verdiler. Durumları iyiymiş
İnşallah canım en azından 2 tanesi 5.güne ulaşırsa çok iyi olur. Ama tabi bilemiyorum. Bizim tedavi gördüğümüz yer Antalya’da en iyi laboratuvara sahipmiş öyle diyorlar.Bizde sperm sorunu olduğu için 4.günden sonra çoğu embriyo yavaşlıyordu, yarısı veya daha fazlası 5.günde eleniyordu .Çok fazla tedavi gördüğüm için bunu deneyimlerim . Tedavi gordugunüz merkezin lab. İyiyse 2 tanesi 5.günü görür diye düşünüyorum ama önemli olan sağlıklı olan embriyo umarım bu tedavide pozitifi görürsünüz
Peki 4.güne geldiğinde yavaşladığında dondurma kararı aldılar mı yani o yavaşlayanlara ne oldu?Bizde sperm sorunu olduğu için 4.günden sonra çoğu embriyo yavaşlıyordu, yarısı veya daha fazlası 5.günde eleniyordu .Çok fazla tedavi gördüğüm için bunu deneyimlerim . Tedavi gordugunüz merkezin lab. İyiyse 2 tanesi 5.günü görür diye düşünüyorum ama önemli olan sağlıklı olan embriyo umarım bu tedavide pozitifi görürsünüz
Aslında 4.gün aradıklarında hepsi iyi durumda oluyor genelde 5.gün sabahı gelişimi duranlar veya geriden gelenler oluyor zaten amaç 5.güne bekletip iyi olanları dondurmak o yüzden erken dondurma olmuyorPeki 4.güne geldiğinde yavaşladığında dondurma kararı aldılar mı yani o yavaşlayanlara ne oldu?
Embriyo kalitesi biri 5aa diğeri de 6aa 5aa maalesef pgt den geçemediCanım senin embriyonun kalitesi neydi biliyor musun?
Kalitesi çok iyi ben sağlıkla ilerleyeceğini düşünüyorum inşallahEmbriyo kalitesi biri 5aa diğeri de 6aa 5aa maalesef pgt den geçemedi
6.gün mü canım benim de bir tanesi 6.gün sağlıklı geldiBu arada geriden gelen embriyo pgt den geçen 6aa olan kızlar..
O zaman boşa mı gidiyor embriyolar. Yani 5.güne gelince yavaşlayınca o kadar bölünmeleri boşa mı gidecekAslında 4.gün aradıklarında hepsi iyi durumda oluyor genelde 5.gün sabahı gelişimi duranlar veya geriden gelenler oluyor zaten amaç 5.güne bekletip iyi olanları dondurmak o yüzden erken dondurma olmuyor
Evet zaten bazıları 5.güne dayanamayıp ölüyor ki lab.da gelişmeyen embriyo anne karnında da ilerlemez geneldeO zaman boşa mı gidiyor embriyolar. Yani 5.güne gelince yavaşlayınca o kadar bölünmeleri boşa mı gidecek
Anladım bi tek şeyi öğrenemedim. 2.gün çok kaliteli embriyoların şansı nasıl az çok gidişattan belli olur muEvet zaten bazıları 5.güne dayanamayıp ölüyor ki lab.da gelişmeyen embriyo anne karnında da ilerlemez genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?