- 21 Eylül 2021
- 1.270
- 465
- 73
- 25
O lekeden sonra görmedim uyudum kalktım tolete gittim öyle gördüm ne zaman olmustan haberim yokLekelenme devam ediyor mu?
Benimde olmadı 3. Gün biraz belde batma ve kasıklarda seyirme şeklinde belirtilerin olduMerhaba bende dün 5. Gün embriyosu ile transfer oldum şuan hiç ağrım yok normal mi
Daha erken herhalde güzel sonuçlar alalımBenimde olmadı 3. Gün biraz belde batma ve kasıklarda seyirme şeklinde belirtilerin ol
Cok şükür insalllah düzenli bor şekilde yulselirBenim bugün transferin 10. Günü beta 44 çıktı
Amin inşallah canım benimCok şükür insalllah düzenli bor şekilde yulselir
Bence değil canım burdan öğrendiğim kadarıyla kac olduğu değil önemli olan 2 günde bir düzenli artış olması sıkıntı etmeyin rahat olun dua edinAmin inşallah canım benimdüşük mü sence değer
İnşallah elim duada başka bir şey yapamayız. Bunca emek sayısız negatifler artık sonuca yaklaşmışken tekrar başa dönmekten korkuyorumBence değil canım burdan öğrendiğim kadarıyla kac olduğu değil önemli olan 2 günde bir düzenli artış olması sıkıntı etmeyin rahat olun dua edin
Hangi hastanede oldunuz ?allah inş güzel sonuçlar almayı nasip eder.Insallah hayirli sonuçlar alırız hep beraber bende dün transfer oldum
Amin inşallah acibadem de oldumHangi hastanede oldunuz ?allah inş güzel sonuçlar almayı nasip eder.
Merhaba canım inşallah yarın test günümMerhaba Hayirlisiyla pozitif almanizi diliyorumtedavinizi nerede oldunuz ve embriyo glue nasil yapiliyo acaba? Benim de transferim ortalama 2 hafta sonra olacak belki Ben de onu yaptircam
Çok teşekkür ederim ve insallah güzel, mutlu haberlerinizi alırızMerhaba canım inşallah yarın test günümembriyo glue çok eski bir yöntemmiş ama şuanda tekrardan gündeme gelmeye başlamış. Donmuş Embriyoları dışarıda çözdürürken anne rahmine en yakın olan sıvı imiş. Yapışkan yapısı olması nedeniyle embriyo yapıştırıcısı olarak geçiyor. Ek ücretli olarak yapılıyor. Doktoruna sor tabi eğer gerek görürse sende yaptırabilirsin.
Test yaptınız mı ben transfer olmadım ama folactive kullanıyorum doktor önerisi ile 4gundur kasıklarım belim bide bacağıma atan ağrım var reglim 12 Nisan'da olması lazım daha var günümeMerhaba hanimlar bende ayın 19 unda transfer oldum bu gün transfer günü hariç 5. Günüm bu ikinci tüp bebek denemen ilki dondurulmuş 5.gun embriyosuydu +glue kullanmıştık malesef tutunmadi bu sefer dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer ettiler ve bunda glue kullanmadim transfer sonrası 3. Gün çok aşırı bel agrisi oldu dün 4. Gundu hiç bı ağrım sızım olmadı bu gün 5. Gün kasıklarımda batmalar oldu ve bacaklarıma vuran hafif bir bel ağrısı tabi bunlar ilaçlardan da olabilir ama ilk transferimdede aynı ilaçları kullandım bu belirtiler olmadı hiç inşallah bu sefer güzel havrr alırız test yamamsk için kendimi zor tutuyorum
Ahh inşallah tutunma lekesidirrKahverengi leke gördüm dün ikindi gibi ondan beri adet ağrısı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?