- 21 Eylül 2021
- 1.270
- 465
- 73
- 25
İnşallah canımAhh inşallah tutunma lekesidirr
Yok ama çoğunlukla öyle ailem kalıyorum iş gic yapmıyorumKizlar napiyosunuz surekli yatarakmi geciyo zamaniniz transfer olanlar
Dun ben serum taktirmaya gittim carsamba transfer oldum araba kullandimda bi arkadas dedi ki araba kullanmak rahmi kastiriyo ertesi gun niye ciktin dedi ee serumuda taktirmam lazimdi panigim dunden beriYok ama çoğunlukla öyle ailem kalıyorum iş gic yapmıyorum
Bende iğne olmaya gittim babam sürdü tümsek sağ sol olaca varsa oluyor benim doktorum mesala kısa merdiven ve yarım saat lik yol çıka bilirsin demişti ilk sanmıyorum sikiinti olacak ama evham yapma rahat olDun ben serum taktirmaya gittim carsamba transfer oldum araba kullandimda bi arkadas dedi ki araba kullanmak rahmi kastiriyo ertesi gun niye ciktin dedi ee serumuda taktirmam lazimdi panigim dunden beri
Bende transferden sonra 4 saat yol geldim insaAllah mucizem benimledirBende iğne olmaya gittim babam sürdü tümsek sağ sol olaca varsa oluyor benim doktorum mesala kısa merdiven ve yarım saat lik yol çıka bilirsin demişti ilk sanmıyorum sikiinti olacak ama evham yapma rahat ol
Rabbim isteyen butun kardeslerime size bana cumlemize mubarek gunler hurmetine nasip etsinBende iğne olmaya gittim babam sürdü tümsek sağ sol olaca varsa oluyor benim doktorum mesala kısa merdiven ve yarım saat lik yol çıka bilirsin demişti ilk sanmıyorum sikiinti olacak ama evham yapma rahat ol
Yok genelde günlük evin içinde rutinleri yapıyorum sadece ev supurmuyorum eğilmiyorum belim agriyinca uzanıyorum sadece uyanınca ayağımın altına yastık alıyorumKizlar napiyosunuz surekli yatarakmi geciyo zamaniniz transfer olanlar
İnşallah transfer sonrası da var bende öyle 2.3 saate yakın yoldaydimBende transferden sonra 4 saat yol geldim insaAllah mucizem benimledir
Amin ve sağlıklı olsun inşallahRabbim isteyen butun kardeslerime size bana cumlemize mubarek gunler hurmetine nasip etsin
Hayirlis 5.gun iyi diyorlar 3 .gün orta diyorllar sen yine beslenmeme ve yürüyüşe önem goster ben 1ay beslenmeme güzel davrandım oda transfer ayı yürüyüş te o ay doktorum öyle dedi şimdi transferin 8.gunun deyim pazartesi günü doktora gidecem benim de 6.gun dondurulmus embriyo transfer ettiler beklemedeyimGunaydin kizlar ben de bu ay transfer olacagim 7 tane 3.gun 2 tane de 5.gun embriyom var bakalim hangisini koyacak doktorum bilmiyorum ve cok heyecanliyim. Tum onerilerinize de acigim
Cok heyecanli ya tesekkur ederim oneriler icin bu aradaHayirlis 5.gun iyi diyorlar 3 .gün orta diyorllar sen yine beslenmeme ve yürüyüşe önem goster ben 1ay beslenmeme güzel davrandım oda transfer ayı yürüyüş te o ay doktorum öyle dedi şimdi transferin 8.gunun deyim pazartesi günü doktora gidecem benim de 6.gun dondurulmus embriyo transfer ettiler beklemedeyim
Adetliken transfer ayını anlatiyorum banada. Folik asit estrofem d vitamini b vitamidi sonra 1hafta önce gittim muanne ve progesteron kanı baktı o gün bir ton ilaç verdi bana mesala iğne düşük olmasın diye filtil tutunmaya yardımcı olsun diye kan sulandirici da verdi o muane günü bence verir sana da ama kişiden kişiye değişiyor bak resim koydum 1hafta önce vermişti b vitamin ve d vitamini kesti o gün yani 1hafta önce. Çok ilaç oldu sonuç olana kadar devamCok heyecanli ya tesekkur ederim oneriler icin bu aradadoktor en kalitelisi hangisiyse onunla baslayacagiz dedi ve benim ilk denemem olacak hem korku hem heyecan ayni abda yasiyorum. Sizin de umarim en kisa surede pozitif haberleriniz gelir. Bir de seyi soracagim ben 6sinda kontrolum var kan alacaklar bir de ona gore 4 5 gun sonrasinda transfer dedi. Bu fitil ve igneler transferden sonra mi oluyor? Ben suanda estrofem 2 mg b12 d vitamini folik asit ve prednol kullaniyorum mesela
Transfer nasil bir islem peki onu da cok merak ediyorum ya. Bu arada 6sinda gittigimde yine kan bakacaklarmis ona gore de transfer gunu belli olacakmisAdetliken transfer ayını anlatiyorum banada. Folik asit estrofem d vitamini b vitamidi sonra 1hafta önce gittim muanne ve progesteron kanı baktı o gün bir ton ilaç verdi bana mesala iğne düşük olmasın diye filtil tutunmaya yardımcı olsun diye kan sulandirici da verdi o muane günü bence verir sana da ama kişiden kişiye değişiyor bak resim koydum 1hafta önce vermişti b vitamin ve d vitamini kesti o gün yani 1hafta önce. Çok ilaç oldu sonuç olana kadar devam
Belin neden agriyo ki grcmis olsunYok genelde günlük evin içinde rutinleri yapıyorum sadece ev supurmuyorum eğilmiyorum belim agriyinca uzanıyorum sadece uyanınca ayağımın altına yastık alıyorum
Rahim kalinlasma muaynesine gittikten sonra veriliyo ilaclar transfer gunu belirlenip ilaclara ignelere baslaniliyor artikCok heyecanli ya tesekkur ederim oneriler icin bu aradadoktor en kalitelisi hangisiyse onunla baslayacagiz dedi ve benim ilk denemem olacak hem korku hem heyecan ayni abda yasiyorum. Sizin de umarim en kisa surede pozitif haberleriniz gelir. Bir de seyi soracagim ben 6sinda kontrolum var kan alacaklar bir de ona gore 4 5 gun sonrasinda transfer dedi. Bu fitil ve igneler transferden sonra mi oluyor? Ben suanda estrofem 2 mg b12 d vitamini folik asit ve prednol kullaniyorum mesela
Hadi hayirlisi olsun artik hepimizin hakkinda ya Allah ginlumuze gore versinRahim kalinlasma muaynesine gittikten sonra veriliyo ilaclar transfer gunu belirlenip ilaclara ignelere baslaniliyor artik
Aminnn ama taze transferi bilmiyorum ben hic taze transfer olmadim dondurulmus oldum hepHadi hayirlisi olsun artik hepimizin hakkinda ya Allah ginlumuze gore versin
Hicbirsey olmaz. Tibbi olarak transferden sonraki 15-30 dk cok onemli.Dun ben serum taktirmaya gittim carsamba transfer oldum araba kullandimda bi arkadas dedi ki araba kullanmak rahmi kastiriyo ertesi gun niye ciktin dedi ee serumuda taktirmam lazimdi panigim dunden beri
İsleme girmeden once 1,5 litre su iciyosunuz sikisik oluyosunuz. Karniniz yeterince sisince Smear bakilicaginda takilan alet var ya (prop) onunla aciyorlar daha sonra iceri ince bir kateter sokuyolar rahime kdr hazir olunca embriyolog embriyolari getieiyor enjekte ediyor tum bunlari yaparken karindan ultrasonda baska bir kisi asiste ediyor ekrandan bakarak yapiyorlar ve hop minik mucize sizinleTransfer nasil bir islem peki onu da cok merak ediyorum ya. Bu arada 6sinda gittigimde yine kan bakacaklarmis ona gore de transfer gunu belli olacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?